28
feb.
18

MĂRUNȚIND ZĂPADA ÎNTĂRITĂ


fc-hermannstadt-fcsb-teren-1Deci, grijulie cum o știm, FRF a amânat meciul de la Craiova, pe un stadion modern, cu teren conform normelor, cu încălzire care să elimine posibilitatea unui hochei cu piciorul și cu puc gigantic. În schimb, a dat OK desfășurării meciului de la Sibiu, pe un stadion de acum 50-60 de ani, probabil, fără instalație de încălzire a terenului…

Toată stima sibienilor pentru eforturile făcute, pentru masiva prezență în tribune (ca oriunde joacă Steaua), dar ce am văzut la televizor a fost de un penibil cum rar întâlnești. Sper să găsesc vreun clip cu băieții ăia mărunțind ”zăpada întărită”, după cum o numea dl. Birț, prezidentul Hermannstadt-ului, și dând vârtos cu măturile până le-au rupt. Iar ajungem de râsul străinătății.

Craiova-Dinamo se joacă peste două săptămâni. Steaua nu beneficiază de aceleași condiții,  meciul s-a reprogramat pentru mâine, la ora 14. Să vezi acu` ce mărunțesc băieții zăpada, cum o să zbârnâie măturile. O să fie una grande partita pe un covor verde primăvăratic… Muzica! Muzica!


2 Răspunsuri to “MĂRUNȚIND ZĂPADA ÎNTĂRITĂ”


  1. 2 Dawson
    martie 1, 2018 la 15:57

    Umilitor, jenant, rusinos! Ajunsesem sa-mi doresc sa se termine dreq meciul mai repede prin minutul 80, sa nu mai primim si alte goluri! Plus – cel mai bun stelist il declar pe Balgradean, care-a luat doar trei! :)))


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

”PÂNĂ LA URMĂ, ÎN ȚARĂ EXISTĂ DOAR FCSB” (Cristi Pustai)

Comentarii recente

Mihai Hristea la IARĂȘI…
JLo la IARĂȘI…
Dawson la FINAL ÎN GROAPĂ?
Dawson la FINAL ÎN GROAPĂ?
Ovidiu la FINAL ÎN GROAPĂ?

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba