Bătaia de joc continuă la Steaua lui Becali. După ce în perioada de pregătire dintre sezoane a stat, probabil, prin biserici, pe GgB l-a pălit sindromul New-New. Și transferă în draci, mai ceva ca Dinamo Rin. Și rezultatele se văd: am ajuns ca ei. Ne bate cine vrea, ba chiar și cine nu. Seria meciurilor proaste pare să nu se mai termine. În primele întâlniri ne-a salvat scorul. Să nu-mi spuneți că ați văzut ceva mai de Doamne-ajută la dubla cu Orhei, la turul cu Alașkert, sau la meciul cu Sibiul… Și a urmat seria neagră: 2-3 acasă (la Giurgiu!) în returul cu armenii, înfrângeri cu Botoșani (0-2 tot acasă, dar la Pitești…), Astra (1-2 la Giurgiu,  dar în deplasare…) și acest umilitor 1-3 cu Voluntarii, și un amărât de 0-0 printre ele, cu Mlada Boleslav, în Europa Ligue.

Bre, m-am hotărât: gata cu fotbalul, până s-or trezi amorțiții ăștia, că nu văd rostul pierderii de timp și nervilor pe care mi-i produce vinovatul nr. 1 al debandadei ce distruge din interior Steaua. Da, de el e vorba, de patronul-în-tot-și-toate, al cărui scop suprem pare a fi distrugerea Stelei. O mai exista vreun patron care să-și saboteze cu atâta entuziasm singura afacere profitabilă?

Așa că o să iau o pauză, ce se anunță lungă… lungă, până oi vedea că treaba revine măcar la nivelul de până la declanșarea crizei. Și notez pentru posteritate echipa aruncată în luptă aseară: A. Vlad Belu, Marc, Botezatu (18 ani), Panțâru – Ov. Popescu, Perianu (17 ani) – Șerban (19 ani), Ardelean (18 ani), Moutinho – Gikiewicz. Nu de alta, dar să alcătuiești o astfel de echipă, cu jucători abia ajunși la Steaua, unii de numai 2-3 zile, e halucinant.

 



FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

”PÂNĂ LA URMĂ, ÎN ȚARĂ EXISTĂ DOAR FCSB” (Cristi Pustai)

Comentarii recente

Mihai Hristea la IARĂȘI…
JLo la IARĂȘI…
Dawson la FINAL ÎN GROAPĂ?
Dawson la FINAL ÎN GROAPĂ?
Ovidiu la FINAL ÎN GROAPĂ?

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba