18
iul.
17

LA FAMIGLIA


2ced6adcef72bb59d0bddb10af061bea_xlFC Voluntari are un manager general pe nume Dan Leasă. Nu e o coincidență, e fratele mai vechiului nostru client Dragoș, pe care eu îl alint Leapșă. Conu` Dan are un trecut aventuros. A reușit să ajungă în America pe vremea lui Ceașcă și s-a întors în Vâlcea natală ca un adevărat nabab, coborând literalmente din ceruri, dintr-un elicopter. Nu era al lui, era închiriat, firma respectivă reușind cu chiu cu vai să-și recupereze banii pentru serviciul prestat. Deh, omu` se școlise-n State, de unde reușise s-o șteargă la timp, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare.

A luat un start puternic de capitalist de peste Ocean, înființând un șir de firme de tot felul, punând administratori neamuri și prieteni, pe care i-a țepuit la greu, falimentând firmele respective, dar trăgându-și, după cum se lăuda, 12 mii de miliarde (!!!) de lei. Or fi fost de-ăia vechi, ceea ce ar face 1,2 miliarde de lei de-ăștia noi, faceți singuri socoteala în euro. A avut parte de câteva procese, dar a scăpat de pușcărie, ca prin minune. Vâlcea devenise prea mică pentru Big Brother Leapșă, care a luat drumul Capitalei. Cică la Ministerul Justiției ar fi sosit o cerere de extrădare din… Peru. O fi julit ceva de prin Machu Picchu… A scăpat și de data asta, cum-necum.

38c77926dc4ed30e0e0a120d83803fdd_xlDar țeapa ”nambăroan” a colecției e cea trasă lui GgB al nostru. Acum 10 ani, ex-americanul a înființat firma Air Atlantis Taxi SRL și l-a convins pe Giginho să semneze un contract de colaborare, larg mediatizat pe stadionul CSA Steaua, dar și pe… tricourile actualilor fecesebiști. După un an, Air Atlantis datora 2,2 milioane lei, adică aproape juma` de milion de euro la cursul de atunci. Prinde orbul, scoate-i ochii! În acte, Leasă nu exista, cea care a tras ponoasele a fost administratorul Ana-Maria Voinea.

Și Dănuț a mers înainte cu ale lui. Ca să vedem că maestrul țepar a ajuns director general la Voluntari. Ce chestie, președinte de onoare e alt vâlcean, Milițică Dragomir (”ascultați-mă pe mine!”). Să vedem ce vrăji o mai face și pe-aici… După câștigarea Cupei a dus toată gașca la el acasă și a-ncins grătarele în ritm de manele! Petrecerea a fost filmată de fiica lui Dan Leasă, Andreea Daniela (hasta-i famelie de hartiști…), care a transmis în direct pe Facebook dedicațiile maneliștilor: „La duşmani am demonstrat / Ăsta e fotbal adevărat“, „A văzut toţi şi sărmanii / Cum joacă echipa Voluntarii / La duşmani le-am luat maiu / Le-am luat Cupa cu paiu / Le tremura şi pământu / De-aia nu juca nici Astra Giurgiu“, „Acum am demonstrat la restu / Ce poate Claudiu Niculescu“ şi „A doborât Astra Giurgiu / E talentu lu Claudiu“ . În film se poate observa cum managerul îi îndeasă în palmă bancnote cântăreţului, care l-a răsplătit pe Leasă cu un alt refren improvizat: „E echipa lu domnu Dan, măăăă!

voluntari-mircea-leasaCe e interesant e că Dan Leasă, ca și fra-su Leapșă, e tot rapidist. Și-a botezat fiul, născut în 1999, Mircea, după… Lucescu ăl bătrân, iar naș i-a fost… Cerceluș Răzvănel. L-a dus pe Giuleşti de când era în scutece, pe ploaie, ninsoare ori caniculă, mereu la tribuna zero (păi, se putea altfel?), îmbrăcat în vişiniu, puştiul având steag şi abonament. Crescând în selectul mediu de sub Pod, a învăţat versurile imnului și, potrivit tradiției corsicane, ”știa să strige al naibii de colorat la arbitri.” S-a apucat și el de fotbal, la şcoala lui Marcel Pigulea, Pro Luceafărul, și visa să ajungă la campioana cartierului Giulești. Numai că… știți ce s-a ales de legenda vișinie… Așa că urmașul lui Țâră, Goanță și cu Gheară a ajuns la ProLuceafărul lui Marcel Pigulea, apoi la juniorii din Groapă. Pasul cel mare l-a făcut în iarna asta. Claudiu Niculescu a cerut conducerii întăriri, printre care şi un fundaş dreapta. Tăticu` Dan, ca șef al voluntarilor, i-a ordonat să-l folosească pe… Mircică. Așa că acu-i voluntar și, ca și tăicuțu`, ca și unchiu` repăr, e tare-n clanță. 19955591_245921715912495_2872285870558281728_a835349-20179844-10154514852212172-197819344-nDrept care, după meciul cu Steaua de duminică, dacă tot n-a fost în lot, a postat pe Instagram o fotografie cu… „Peluza Monștrilor”, un colaj cu imagini ale unor suporteri steliști mai bronzați, mai tatuați, mai burtoși, mai nefotogenici, că doar nu-s din familia Leasă, arieni de Giulești.

Acu` să vedem ce-o urma, mi-e că iar țipă giuleștenii împotriva discriminării, dar fiți siguri că rezolvă tăticu`. Ai drac` americani, ăștia-s mai tari și decât corsicanii…

 

Reclame

12 Responses to “LA FAMIGLIA”


 1. 1 xray
  iulie 19, 2017 la 11:47

  Samy, înainte să pun articolul, m-am documentat un pic, fiind contrariat de poze. Dan Leasă din Rm. Vâlcea, cel care l-a țepuit pe GB este cel din prima poză.

  Directorul general de la Voluntari, este tot un Dan Leasă, dar ca persoană este altul decât cel din prima poză (vezi pe site la FC Voluntari, Conducerea). Nu cred că au vreo legătură între ei. Ăsta cel din urmă e rapidist, e tatăl lui Mircea Leașă, autorul tămbălăului cu Cupa și poza cu galeria FCSB. Nu Dan Leașă „țeparul” din prima poză a articolului tău. Te rog verifică și spune-mi dacă greșesc. Mulțumesc.

  PS
  Da, Vocea Vâlcii pune prima ta poză (cea cu „țeparul”) și titrează „Vâlceanul DAN LEASĂ este directorul clubului de fotbal VOLUNTARI!”. Însă e clar o eroare. Director la Voluntari e alt Dan Leasă. O să pun poza mai jos.

 2. 2 xray
  iulie 19, 2017 la 11:57

  1) Directorul general de la Voluntari, Dan Leasă. Și o poză cu el și fiul rapidiști

  2) Țeparul lui Becali, Dan Leasă din Vâlcea

  http://www.indiscret.ro/vechi/131/dezvaluiri/4595/afacerist-valcean-escroc-bancar-de-550-miliarde-.html

 3. 3 Sam Murray
  iulie 19, 2017 la 15:18

  Bre, e drept, pozele nu prea seamănă, dar, uite, tocmai am văzut la televizor o intervenție a uneia, Mara Bănică. Poza era superbă, ziceai că-i sora Andreei Berecleanu. Eu o știam că Mara Bănică are altă față, așa că am căutat pe net și, minune, am văzut că e vorba de aceeași persoană. Chestie de poză…
  Acu`, în cazul Leasă, am pornit de la același nume cu al maimuțoiului care ține site-ul comic 1923.ro. ”Vocea Vâlcii” menționează printre cei țepuiți de conu` Dan pe ”mama sa Filofteia Leasă şi fratele său Dragoş Leasă.” Așa că am luat de bune cele scrise de băștinași. Că e el ”menajera” voluntară, sau altul, n-am cum să știu, dar prea s-au potrivit toate cu rapidiștii ăștia din frate-n frate și din tată-n fiu… Dac-am greșit și e vorba de altă persoană, asta nu schimbă prea mult lucrurile – tot niște corsicani sunt, după faptă, după port, cum s-ar zice. Totuși, nu pot să nu mă gândesc ce-ar fi vuit presa dacă poza cu ”monștrii” ar fi publicat-o, să zicem, MM, cu un colaj din peluza rapidistă…

 4. 4 xray
  iulie 19, 2017 la 18:50

  M-am documentat și 100% sunt persoane diferite. De altfel lucru vizibil și din multele poze cu ei găsite pe net, dar si din vârste, destine și „ocupații”.

  1) Dan Leasă, directorul general al FC Voluntari, se numește Daniel George Leasă, are 41 ani, este consilier judetean PSD la Consiliul Judetean Ilfov, dar timp de doua mandate (2008-2012 si 2012-2016) a fost consilier local la Primaria Voluntari, condusă de Florentin Pandele. Clubul a fost fondat în 2010, în urma deciziei Consiliului Local, principala persoană fiind Daniel Leasă.

  Tuciuriul din Voluntari nu are nicio treaba cu Vâlcea și cu tizul lui de acolo. E insurat, el a cerut fuziunea cu Rapid, a dus Cupa acasă la gratare si mititei, si-a bagat odrasla visinie in echipa si e finul lui Pandele.Primarul din Voluntari i-a botezat lui Daniel Leasă cel de-al doilea copil. Are și ăsta afaceri, anul ăsta fiind este acuzat că firma sa de transport oferă condiții îndoielnice călătorilor care circulă pe ruta Tunari – Pipera. 🙂 Firma Brebenel Impex SRL, care opereaza linia de maxi-taxi 445, ii apartine tot lui George Daniel Leasa (41 ani).

  Presa a publicat poza aia cu galeria pusa de „Dan Leasa von Voluntari”, dar sa faca o caterinca ieftina, nu indignati. Da, daca o punea MM cu rapidistii, anuntau direct UEFA si ii cereau suspendarea pe viata…

  2) Țeparul Dan Leasă „della Vâlcea” este transfugul în SUA, cu mama Filofteia și frate Dragoș Leașă. Are o bogată activitate infracțională, o parte descrisă și de tine. Nu are nicio treabă cu Voluntari și clubul de fotbal.
  „Râmnicean de origine, transfug în America în vremea „Epocii de aur”, el s-a întors acasă după 1989. În primăvara anului 1990, întregul oraş l-a putut vedea pe Dan Leasă cum a descins pe stadionul municipal dintr-un elicopter, o dovadă a susţinerii afirmaţiilor sale de cât de bogat este el.” – Vocea Vâlcii.

  Deci țeparul e mai in vârsta decât Daniel Leasă din Voluntari, care în ’90 avea doar 14 ani, și nu a fugit din fașă pe vremea lui Ceașcă. 🙂 Țeparul e neinsurat si mare crai. Prin 2007 a fost o vreme iubitul Alinei din trupa ASIA.:)
  În 2014, Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele afaceristului Dan Leasă… etc. El i-a dat țeapă lui Becali cu Air Atlantis… etc.

 5. 5 xray
  iulie 19, 2017 la 18:52

  PS. Declarația de avere din 2016 a lui Daniel George Leasă, directorul general al FC Voluntari
  http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2017-05-29-21791826-0-declaratie-avere-interese-daniel-leasa.pdf

 6. 6 Dan Plasă
  iulie 19, 2017 la 21:52

  Domnule Sava, parol de nu vă credeam om serios, jurnalist de școala veche, nu lăutărist…

 7. 7 Sam Murray
  iulie 19, 2017 la 22:38

  Deci ai luat plasă…
  Altfel, ce mai face ”nestemata ne-spurkata a fotbalului romanesc”, ultima pasiune a PSD-ului?…

 8. 8 Sam Murray
  iulie 19, 2017 la 22:51

  Mulțam de informații, xray. Se vede că neamul ăsta, Leasă, a umplut Rumânica, de la Vâlcea-n Voluntari. Și, cum naiba se nimerește, toți fani ai celei mai frumoase și iubite… Să fie la ei, acolo!

 9. 9 xray
  iulie 20, 2017 la 20:07

  Welcome!

  Mi-a scris cineva:

  „Mi-ar face o mare plăcere daca ai putea sa găsești o cale de a verifica actele legate de salariile sportivilor din cadrul clubului CSA. Știu caz care acum câteva luni a primit somație de la ANAF de plata a contribuțiilor salariale. Menționez ca el primea salariul pe card. A mers la club și a cerut fisa fiscală. La club avea salariul 6000 și el primea pe card 2500. Dl Boroi la întrebat ca dacă e supărat? Somația de la ANAF e pe anul 2012. El cred ca a activat pana in 2015 sau 2016. Dacă faci calculul doar pe un singur jucător câți bani a furat timp de 4 ani e o suma enorma. Dar câți sportivi are CSA. Acum din ce știu cred ca a înaintat actele in instanța. Țin sa îți spun ca după Boroi au plecat toți. Și se pare ca e jale mare cu bani furați din club.”

  Știi ceva? E public? Eu nu am auzit.
  Multumesc!

 10. 10 Sam Murray
  iulie 21, 2017 la 08:05

  Mda, ar fi grav. Sper că e doar un zvon. E, totuși, vorba de clubul Armatei…

 11. 11 Красная Армия
  iulie 21, 2017 la 11:34

  este o practica frecvent intalnita. din relatarile unui prieten f bun am aflat cum stau lucrurile. el a fost legitimat la steaua prin 2008-2010. multiplu campion national la canotaj, cantonat la saftica. semna lunar pt 8,3 milioane, iar in mana lua intre 6 si 6,5 milioane. mai comenta lumea, dar nu aveai ce face, riscand eliminarea …

 12. 12 Dawson
  iulie 21, 2017 la 14:56

  Talpanii au obtinut, in mod straniu si conditii dubioase, dreptul de a folosi un desen comandat de Gigi, desen care doar seamana, nu e identic, cu emblema de pana-n ’91. Bun, aia e.
  Dreptul de-a folosi termenul „stea” merge tot la talpani, ceea ce e la fel de halucinant, de fapt chiar si mai si! Nu e panica, man, bagam rebranding si trecem peste.
  CSA o pune de-o echipa noua de fotbal. Repet: O ECHIPA NOUA, infiintata ieri. Si-apoi invoca ostentativ continuitatea prin sigla si denumire, desi toate forurile competente indica FCSB ca fiind infiintata in 1947.
  Apoi aflam ca pe la clubul Armatei s-ar fi facut tot felul de matrapazlacuri…
  Pai cum sula lu’ Hector sa-i sustii pe talpani? 😆


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: