11
iun.
17

SÂMBĂTA NEAGRĂ


Până să vă zic ceva despre Nessebăr, câteva vorbe despre sâmbăta neagră de ieri. Și ce bine începuse ziua… Vreme frumoasă, cetatea Mesembria (numele antic al locului) primitoare, ca întotdeauna. Toate bune și frumoase până la ora patru după amiază. Așteptam victoria Simonei, la 6-4, 3-0 și punctul 4 aproape câștigat… Numai că bombardiera ucraineancă din Letonia (la 20 de ani…) a revenit incredibil și a măcinat-o pe machedoanca noastră, obținând o victorie la care nici ea nu cred că mai spera. Mda, așa-i în tenis, cum ar fi zis alt machedon… Nu-i nimic, o răsări el soarele și pe ulița noastră!

Traditional Carnival In Hesse And Rhine AreaDacă înfrângerea Simonei m-a întristat prin prisma rezultatului final, neavând prea multe să-i reproșez referitor la joc, al doilea eveniment al serii s-a terminat așa cum mă așteptam. Ba chiar mai rău… Ceea ce ne-au arătat băieții noștri a fost dovada clară că fotbalul nostru nu mai înseamnă aproape nimic în Europa. Fără a avea cine știe ce mari valori, polonezii mi-au lăsat o impresie foarte bună. Am fost net depășiți de o echipă solidă, închegată, serioasă, în fața căreia n-am avut nicio șansă. Mai multe comentarii nu-și au rostul – aștia suntem, să ne întoarcem la coregrafiile noastre  și la războiul tălpanic!

Reclame

1 Response to “SÂMBĂTA NEAGRĂ”


  1. 1 Ovidiu
    iunie 12, 2017 la 08:44

    Bre, nu sunt de acord cu matale. N-a murit nimeni, asa ca n-are de ce sa fie neagra sambata respectiva. Simona a jucat din nou o finala la RG, o performanta exceptionala. E drept ca suntem necajiti ca a pierdut, dar, stii cum zicea Toma, asa e-n tenis.
    In ceea ce priveste panaramele de la fotbal, nu vad ce asteptari puteai sa ai. Fotbalistii nostri, umflati gretos de presa, nu ne-au dezamagit deloc. Stiam cu totii ca vor pierde.
    Vacanta placuta!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe BREAKING NEWS
Ovidiu pe BREAKING NEWS
Dawson pe BREAKING NEWS
rezistentul pe RADU MAMII, RAAAAAADULEEEE…
Sam Murray pe CHARLIE HEBDO ET LA ROUMA…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: