05
apr.
17

CUȚU ȘCHIOP (X) – AL NOSTRU, DINTRE NOI, PENTRU NOI


Ați văzut ce mândru și-a etalat bustul gol coregraful-șef din Groapă, cu zgardă alb-roșie la gât, pe numele său Ely Ass Bucurică. Să vadă Arena, să vadă țara, să vadă mapamondu` cine mână-n luptă vijelia-ngrozitoare, care vine, vine, vine, calcă totul în picioare, cum ar zice poetul… Şi ca nouri de aramă şi ca ropotul de grindeni,…vâjâind ca vijelia şi ca plesnetul de ploaie… urlă câmpul şi de tropot şi de strigăt de bătaie, în timp ce haita lui Steliano și Patrick părea rătăcită și uitată pe câmpul de luptă.

Bine, bre, dar ce căta în iarbă regele pieței Obor, strategul mitingurilor PSD-iste, eroul de la Paris, șifonat de alți vajnici combatanți, peluzasudiștii pur steliști, nicicând fecesebiști? Iesplicația a venit a doua zi. Ocultă rău… Cică bravul șef al haitelor mai mult sau mai puțin pecehașe ar fi arătat că, gata, pa și pusi, se retrage la afacerile lui oborene și predă altcuiva bastonul de mareșal canin.

Ca și voi, muream de curiozitate să aflu cine-i alesul, cine-i urmașul, cine-i continuatorul epopeii hămăitoare… Și-am aflat! La așa haită, așa Alpha-dog: Marius Nicu Tararache, vărul fostului ”câine” Mihai Tararache şi finul lui… Nicu Gheară. Al nostru, dintre noi, pentru noi!

Deși cam în umbra lui Ely Ass sau al lui Mihnea, Nicu e prezent acolo, printre hartiștii peluzelor, de vreo douăj` de anișori. Și-a eclipsat camarazii din conducerea coregrafilor acum vreo 4-5 ani, când, urmare unei operațiuni la care au participat Brigada de Criminalitate Organizată(!), procurorii DIICOT(!!) și specialiști din Serviciul Secret al Ambasadei SUA (!!!), a fost găbjit ca făcând parte dintr-o rețea implicată în fraude cu carduri bancare și atacuri informatice de tip „phishing”. Ei, da! Tre` să ai minte brici pentru așa ceva, nu?

Să vedeți acu` next level la coregrafii… Precis că cățelușii (na, că mi-a scăpat cacofonia…), că cățeii (iar?), că cățeloii (hai, bre, ajunge!) vor primi carduri de membru, în alb-roșu, inscripționate (cum altfel?) cu strigătul de luptă al Sonderkommando-urilor lătrătoare – ”Muie Steaua!” (sau FCSB?) și vor fi îndemnați să-și dea obolul pentru construirea stadionului fără pistă. În rest… rămâne cum am stabilit: locul 6 e bătut în cuie, mai jos nu se poate. Deocamdată…

Reclame

3 Responses to “CUȚU ȘCHIOP (X) – AL NOSTRU, DINTRE NOI, PENTRU NOI”


 1. 1 Ovidiu
  aprilie 5, 2017 la 10:02

  Ça va, bre?, cum ar zice francofonul Dawson 😀 . Nu e prea elegant din partea matale sa-i pocesti numele baiatului intr-un mod cam vulgar. Mai ales ca el n-are nicio sansa sa replice.
  Asta cu retragerea e o chestie care arata ca baiatu asta nu se ducea acolo pentru Dinamo, ci pentru el. Io nu-i consider suporteri pe cei care nu se duc sa-si sustina echipa pe stadion. Ma refer la cei care se pot duce, evident. Nu ai cum sa-ti sustii echipa din fata televizorului.

 2. 2 Dawson
  aprilie 5, 2017 la 10:44

  LOL! Pentru vreo doua vorbe publicate in franceza am ajuns si Dawson Francofonu’ acum! :))))))))))

 3. 3 Sam Murray
  aprilie 5, 2017 la 11:02

  Păi, numele i l-au pocit părinții, nu eu! Eu i-aș fi zis Elias. Și mai francofon decât matale, înfrățit cu Olimpicu` lu` Ion, nu e nimeni. Vorba aia: ”Allez! Allez!…”, că așa parcă-ți încurajezi favoriții… N`est-ce pas?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe BREAKING NEWS
Ovidiu pe BREAKING NEWS
Dawson pe BREAKING NEWS
rezistentul pe RADU MAMII, RAAAAAADULEEEE…
Sam Murray pe CHARLIE HEBDO ET LA ROUMA…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: