23
ian.
17

VIITOR DE AUR…


Aseară, într-o pauză între filme, văd la TV că lumea a ieșit în stradă. Iarăși. E, probabil, o coincidență că s-a ieșit după incendiul de la ”Bamboo”… Mi se explică rostul protestului:  împotriva ordonanțelor privind grațierea și modificarea codului penal. Cum nu cunosc ce e cu ordonanțele astea, mă gândesc că oamenii or avea ceva dreptate. Mi se pare normal ca oricine încalcă legea să plătească în consecință.  Ori, când e câte o portiță de-astea cu grațieri, cu amnistii, se știe cine profită…

Numai că mă frapează niște amănunte. Văd că iar avem președinte-jucător, cu geacă roșie de dinamovist. În jurul lui, coregrafii, desigur… Și ce mă scoate din sărite e folosirea copiilor ca masă de manevră, de presiune psihologică. Mulți protestatari și-au adus copiii, unii și-i poartă în cârcă. Sunt mai cu moț, cum s-ar zice… Uitați-vă la imaginea asta publicată (unde altundeva?) în GSP. Bre, copchiii ăștia au un spirit civic și-o înțelegere atât de aprofundată a situației, încât mă gândesc să-i votez la următoarele alegeri. Viitor de aur țara noastră are! protestpapusaNumai să nu iasă ăilalți în stradă, să-i ia la refec și să le ceară de-misi-a! de-mi-si-a!…

Toate ca toate, dar coronița o ia un tip cu față de martir al neamului. Un `telectual subtil. Atât de subtil încât nu pricep neam care-i înțelesul ascuns al mesajului său de protest energic. E clar, omu-i dăștept rău… Are cipilică, ochelari și o urmă de barbă PDL-istă, rucsac în spate (totu-i pregătit, în caz că-l găbjesc bampirii, să-l azvârle-n temnițe întunecate, să-i sugă sânjili…), ba chiar și fularu-i portocaliu. Și geaca… Dar ce cată păpușa aia-n brațe? O fi înlocuit originalul cu o copie, să scutească urmașul de f`o gripă, cevașilea. Sau, în subtilitatea lui, o fi vrând să ne sugereze că-i fan Ninel, ăla cu deștu-n gură? Nu-nțeleg, bre, poate mă lămuriți voi…

Reclame

36 Responses to “VIITOR DE AUR…”


 1. 1 Dawson
  ianuarie 23, 2017 la 13:23

  LOL! Au iesit cu puradeii de frica sa nu care cumva sa iasa si oamenii normali la o contramanifestatie si, satui fiind de istericalele si baseala hipsterilor piscotari oengisti, sa le dea niscai suturi in moacele alea scarboase.
  Biniditat a zis Dragnea, citez aproximativ: vin din vizita facuta proaspat-inauguratului Presedinte al Statelor Unite si-l gasesc pe Presedintele Romaniei in fruntea unei mineriade. Finut. Eu as fi zis-o pe sleau: il gasesc pe bou pe Maybach! 😆

 2. ianuarie 23, 2017 la 13:30

  E simplu: e Duminica, vrei sa iesi la protest si nu ai cu cine sa lasi copiii. Prin urmare ii iei cu tine. Dar sunt convins ca stiai. Doar trolezi si tu sa nu-ti iesi din mana:)

 3. 3 Casillas
  ianuarie 23, 2017 la 14:01

  Exceptional punctat:

  http://m.adevarul.ro/news/politica/putin-strategia-haosului-generalizat-1_5800b9125ab6550cb88da8b4/index.html

  „Aflată jos – foarte jos – în orice clasament economic, aflată într-o poziţie de inferioritate chiar şi din punct de vedere militar, Rusia a ales să-şi fructifice – măcar vreo jumătate de secol, în aşteptarea unor mutaţii istorice – resursele de IQ (finanţate din cele energetice) ca să câştige timp.
  E singurul obiectiv strategic real al lui Putin între anii 2000 şi 2050: să o scalde; să genereze confuzie; să amestece iluzia şi realitatea; să dezlănţuie un potop al dezorientării şi provizoratului. De ce? Pentru că ruşii ştiu, dintr-o lungă răbdare istorică, că forţa Occidentului cunoaşte fluctuaţii. Că e suficient să apară un Napoleon sau un Hitler pentru că Rusia să redevină un actor onorabil şi alintat; că marile puteri pot traversa oricând o criză destructurantă la finalul unei resurse majore (petrolul, de pildă) sau prin triumful unui politician malign (Trump).
  În aşteptarea unei astfel de oportunităţi, Putin trăieşte binişor pe seama haosului – pe care îl provoacă în mod deliberat. Dacă nu poate înfrunta direct rivalii democratici şi liberali, măcar să-i surpe din interior şi să le dea bătăi de cap pe frontul geostrategic. Minţile cele mai bune ale Rusiei, care în urmă cu un secol se ocupau cu ştiinţă şi artă, astăzi au următoarele obiective:

  1. Să încropească o ideologie conservatoare, naţional-creştină, prin care să demotiveze din interior Occidentul, să-l facă (din nou!) să se sperie de propria „decadenţă”, de propriul „apus”. O astfel de ideologie, compusă din improvizaţii şi tăieturi dughiniste, nu a rezistat niciodată mai mult de o jumătate de secol unei judecăţi critice consistente, dar e utilă pe termen scurt. Obiectivul ei este isteria şi abordarea sceptică a tot ceea ce e „modern”: vaccinul, medicamentele, instrumentele bancare şi comerciale (cardul, codul de bare), drepturile civile, procedurile democratice.

  2. Să slăbească din interior marile puteri economice prin încurajarea xenofobiei şi a opţiunilor politice radicale.

  3. Să slăbească din interior statele din estul Europei prin salvarea politicienilor corupţi, confuzie în materie de Justiţie şi control economic.

  4. Să menţină nuclee purulente de conflict armat, precum în Siria, generând senzaţia unei destructurări a ordinii globale.

  5. Să întreţină senzaţia unei confruntări mondiale Rusia-Occident, hrănind chiar şi tema celui de-al Treilea Război Mondial, pentru a conserva imaginea unei superputeri militare (deşi nu e cazul – prin raportare la SUA).
  În tentativa noastră de a decripta ceea ce face Rusia în politica internaţională, dar şi ce obiective are ea în raport cu România (vezi cazul „Cuminţenia Pământului) trebuie ţinut cont de asta: spre deosebire de tot sistemul NATO-EU, care gândeşte în termeni de „stabilitate” şi „dezvoltare”, Rusia se raportează la „criză” şi „dezordine” ca valori strategice eficiente. Doar haosul generalizat poate face din Rusia o mare putere reală în 2050, când Occidentul va fi prăbuşit în nevroză şi dezbinare. Asta, desigur, dacă acceptă cacialmaua de 50 de ani a lui Putin.”

 4. 4 Dawson
  ianuarie 23, 2017 la 14:29

  Lasa-l, Casillas, pe Ovidiu – Raetchi, asta cu textul in Scanteia, nu Lupul nostru Galben! 😉 – si ia de-aici text meserias marca Mordechai:

  „Scrânteli românești
  January 21, 2017 by Mordechai

  Mai de-un pamplezir, mai de gură cască, ori din destoinică amoare pentru clanța licuricească, tot rumânul cată cu strașnic interes la căftănirea de sultan de peste Atlantic. Pentru că, nu-i așa, de asta atârnă bunăstarea Înaltei și Foarte Latei Porți, iar de la bunăstarea ei atârnă bunăstarea meșterilor lustruitori. De clanță.

  Până aici toate bune și înghesuite, dar când te scarpină necuratul și dai mai multă băgare de seamă vezi că lucrurile se apleacă tare a mirare și grozavă scrânteală. N-ai cum să nu te gândești că pe mulți i-a oropsit o rea vătămare a capului când vezi cum cer colivă la nunta românească și zbiară după tortul miresei la parastasul american. Mai întâi te crucești cum vezi că pesediștii de ziua a Dragnea, altfel oameni cumsecade, cu farafastâc de stânga, sunt înamorați de conservatorismul republicanilor americani ai lui sultan Trumpoglu. Pentru că nimic nu e mai logic și cuminte așezat decât prieteneala cu ăia care se declară anti-stânga și înjură, peste baltă, tot ce are legărură cu socialismul, social-democrația sau alte stângăcenii.

  În același timp, toată îngrămădeala de partide care se pretind a fi dreapta neaoșă, de la popularii băsescului până la liberalii ploii, se înghesuie întru jelirea și puparea democraților americani, care la ei acasă trec drept mai spre stânga, clar anti-conservatori (cum se pretind popularii europeni), chiar dacă nu sunt ei bolșevizați până la stadiul de Sanders.

  În condițiile astea e lucru de mare mirare că ideologiile, doctrinele, nu se vând la suluri, în pachete de câte opt. De unde se vede că mare lucru e clanța licuricească, pentru că funcționează ca aparatul fotografiat Laika, adică are imaginea clară, dar pe dos, negativ cum ar veni. Până la urmă e anapoda ca atunci când îl vezi pe unul pornit să mânânce căcat să-l oprești din treabă ca să-l întrebi dacă pentru asta folosește lingura sau furculița.

  Scrânteala nu se oprește aici. Toți ăia care l-au votat, iubit și pupat în toate orificiile pe Băsescu se declară revoltați de mojicia noului președinte, pardon, sultan american. L-au iubitără pe băsesc, dar le pute că Trump e mitocan, nu respectă femeile (“păsărică, n-ai și tu treabă”), e homofob (“un găozar din ăla”), rasist (“țiganca asta împuțită”) și așa mai departe. Cum spuneam, un craniu cu os atât de sănătos ar fi păcat să fie stricat de poluarea cu neuroni.

  Sănătate și șase case!

  P.S. Poate nu era limpede de unde au luat ai noștri obiceiul ieșitului la miorlăit pe trotuar când nu le convine rezultatul alegerilor. Iaca explicația la vrednicii democrați americani, pentru care democrație e doar când e cum vor ei. Așa că au pus-o de un maidan mai ridicol, dar supraponderal, fix acasă la ei, la Washington. Bravo, isteților! Insistați, că ați mai încercat șmecheria asta și prin alte părți și ați văzut ce bine s-a terminat.”

  Sursa: http://moshemordechai.eu/scranteli-romanesti/

 5. 5 Casillas
  ianuarie 23, 2017 la 15:20

  Dawson, din punctul meu de vedere sunt mai importante ideile expuse decat cine semneaza textul si portalul unde apare.

 6. 6 Dawson
  ianuarie 23, 2017 la 16:32

  Conteaza si publicatia si autorul, Casillas, dar nu asta era ideea principala a postarii mele anterioare – exista si altii, foarte multi, care se-amuza copios cand vad ca perdantii de pretutindeni au un numitor comun: manifestarile penibile finantate, in majoritate covarsitoare, de sorosime.

 7. 7 FührerDragnea
  ianuarie 23, 2017 la 16:37

  casillas, am ramas masca! tu aprobi articolul respectiv?? este un text imbecil, mincinos, ticalos si lipsit de logica. un atentat la adresa oricarui om cu macar un minim de creier.

 8. 8 Casillas
  ianuarie 23, 2017 la 16:45

  Ce anume din acel text este imbecil, mincinos, ticalos si lipsit de logica?

 9. 9 FührerDragnea
  ianuarie 23, 2017 la 17:25

  articolul este idiot din toate punctele de vedere, asa ca am ales doar „ciresele”:

  „Aflată jos – foarte jos – în orice clasament economic”
  rusia are o datorie externa de 45% din pib. cautati sa vedeti cat au altii …

  „Dacă nu poate înfrunta direct rivalii democratici şi liberali”
  putin este ales in mod democratic, iar rusia duce o politica liberala din foarte multe puncte de vedere, ceea ce nu se poate spune despre multe institutii UE si nici despre liderii multor tari importante din vestul asta gigea, lideri care prostesc prostii cu lozinci gen „democratie, drepturi, toleranta” si alte fasaieli, iar in spate isi urmeaza meticulos agenda, sprijiniti si de nenorociti care spala creiere (mass-media), precum autorul articolului respectiv. sa nu comparam cota de popularitate a lui putin cu cele ale unor merkel si hollande. nu iese bine pentru „rivalii democratici si liberali” …

  „1. Să încropească o ideologie conservatoare, naţional-creştină, prin care să demotiveze din interior Occidentul, să-l facă (din nou!) să se sperie de propria „decadenţă”, de propriul „apus”. O astfel de ideologie, compusă din improvizaţii şi tăieturi dughiniste, nu a rezistat niciodată mai mult de o jumătate de secol unei judecăţi critice consistente, dar e utilă pe termen scurt. Obiectivul ei este isteria şi abordarea sceptică a tot ceea ce e „modern”: vaccinul, medicamentele, instrumentele bancare şi comerciale (cardul, codul de bare), drepturile civile, procedurile democratice.”
  e foarte rai rusii. ei vrea sa scoata vaccinul si medicamentele (se admite decat tratament la vraci in ingusetia si yakutia), cardul si procedurile democratice. nu e ca baietii valabili din america, israel sau de pe la comisia europeana care nu incalca legi si tratate internationale. in plus, rusilor astia le place o societate crestina si isi iubesc tara. foarte, foarte nasol!!! de neconceput asa ceva!!!

  „2. Să slăbească din interior marile puteri economice prin încurajarea xenofobiei şi a opţiunilor politice radicale.”
  m-a spart! asadar, rusii sunt de vina ca oamenii din restul europei (si nu numai) s-au saturat de populism ieftin a la merkel, renzi, hollande si isi indreapta atentia catre politicieni care au curajul sa atraga atentia ca s-a adunat atata rahat sub pres incat sta sa dea pe afara si ca a venit timpul sa spunem lucrurilor pe nume, nu sa continuam sa ne ascundem intr-un castel de nisip. oamenii astia deranjeaza agenda establishmentului, asta fiind si motivul intoxicarii populatiei cu tot felul de calomnii la adresa respectivilor. iar daca iti permiti sa dai fmi-ul afara din tara ajungi hulit ca victor orban :-). logic, trebuie si sa ii asociem cu rusii (de parca asta ar fi ceva rau!), astfel sperand sa manipulam cu si mai mare succes. ghici ce, lumea a inceput sa demaste vrajeala, iar tendintele devin – din fericire! – din ce in ce mai clare.

  „3. Să slăbească din interior statele din estul Europei prin salvarea politicienilor corupţi, confuzie în materie de Justiţie şi control economic.”
  hahahahahahahha!

  „4. Să menţină nuclee purulente de conflict armat, precum în Siria, generând senzaţia unei destructurări a ordinii globale.”
  ba, esti nebun! e drept, rusii mentin conflictul in siria. si-au permis sa isi sprijine aliatul si sa nu le permite jegosilor de americani sa regizeze inca o lovitura de stat dupa model patentat: inarmam la gramada toti nenorocitii pe care apoi ii vopsim in revolutionari si luptatori pt libertate (haha), iscam miscari de strada, inventam atacuri si depozite de arme si intram peste ei, incalcand toate drepturile internationale. pai, daca a functionat de atatea ori (dupa 1945 SUA a fost implicata, direct sau indirect, in 90% din conflictele armate de pe planeta)? dar, ca sa vezi, acum rusii au spus stop! inadmisibil! ia, hai sa ii blamam, sa spunem ca ei duc razboiul. ei au bombe rele care omoara doar civili! in schimb, noi, vestul, ii rezolvam doar pe teroristi si facem planeta un loc mai sigur si mai placut. hahaha! pauza ca tre’ sa iau cu trei lamai …

  „5. Să întreţină senzaţia unei confruntări mondiale Rusia-Occident, hrănind chiar şi tema celui de-al Treilea Război Mondial, pentru a conserva imaginea unei superputeri militare (deşi nu e cazul – prin raportare la SUA).”
  asta e ca in bacul ala: ia uite ce agresivi sunt rusii. si-au mutata granitele tot mai aproape de bazele noastre militare. haha! de parca rusii ar trambita toata ziua despre amenintarea din partea occidentului, de parca rusii ar semana zilnic frica in randul populatiei. de parca rusii au sarit cu sanctiuni si au deteriorat relatiile cu celelalte state din europa (in realitate vasali ai yankeilor). cat despre putere militara, rusii au buget 10% din cel al SUA. cu toate astea, sunt pionieri la o groaza de capitole, asa ca un conflict direct sua-rusia este exclus. a nega puterea militara a rusiei te catalogheaza, in cel mai bun caz, dobitoc.

  cum spuneam, articolul este plin de imbecilitati, lucruri limpezi pentru oricine nu a petrecut pe luna ultimii 25 de ani si are ca surse de informare si altceva in afara de masinarii de propaganda de tip cnn, bbc, france 24, ard etc.

 10. 10 FührerDragnea
  ianuarie 23, 2017 la 17:28

  un articol plin de minciuna, dubla morala, ipocrizie, ticalosie si spalare pe creier.

 11. 11 Casillas
  ianuarie 23, 2017 la 17:38

  Ok, am inteles, acelasi argumente ca cele invocate de tine le folosea J.P. Sartre prin anii ’50 si ’60 ca sa demonstreze superioritatea „paradisului muncitorilor si taranilor”. Cand i s-a sugerat sa emigerze in URSS a spus ca prefera totusi Parisul 🙂

  Totusi, daca situatia ar sta asa cum o prezinti tu, de ce oricarui om sanatos la cap i se face parul maciuca daca ar fi nevoit sa se duca in Rusia? 🙂 Chiar asa, tie ti-ar placea sa traiesti in Rusia?

 12. 12 FührerDragnea
  ianuarie 23, 2017 la 18:40

  diversiunea nu tine. aici nu vorbeam despre superioritati, ci despre un articol stupid si plin de mizerii. eu am adus argumente, autorul fasaieli si lozinci. e alegerea fiecaruia ce crede.

  si da, mi-ar placea in federatia rusa. chiar m-am interesat cum ar fi viata in zona krasnodar-sochi. altceva nu ma intereseaza din cauza temperaturii (nici in norvegia sau finlanda nu as trai).

 13. 14 Casillas
  ianuarie 25, 2017 la 14:55

  In primul rand imi asum faptul de a fi comis o mare greseala postand in premiera pe acest blog pe alte teme decat cele strict fotbalistice. Observ ca gradul de radicalizare este atat de mare incat nu are nici un sens o discutie in contradictoriu.

 14. 15 FührerDragnea
  ianuarie 25, 2017 la 18:15

  ai dreptate, gradul de radicalizare este foarte mare. altfel nu imi explic cum ar putea crede cineva enormitatile debitate in acel articol. suna a maestrul castravete sau discobolus. minciuna, acuze din burta, ipocrizie cat cuprinde. cand aud ca rusia intretine conflictul armat din siria (cand de fapt interventia ei a impiedicat transformarea siriei intr-un nou loc de tip irak, afganistan, somalia, libia sau oriunde altundeva au mai dus „rivalii democratici” ai lui Putin valorile vestice …), pastoreste coruptii din estul europei, sta la baza ascensiunii lui le pen in franta samd. ma intreb ce rost ar avea o discutie oricat de mult sau putin contradictorie ar fi ea. hai mai bine sa spunem o lozinca! nu auziram de curand si ca rusii l-ar fi uns pe trump presedinte? pacat ca articolul nu e din noiembrie. altfel sigur am fi avut asta la punctul 6. muahahahaha!

 15. 16 FührerDragnea
  ianuarie 25, 2017 la 18:19

  ce misto e cum raspandesc „aia buni” spiritul democratic si valorile vestice exclusiv inarmand talibani, alqaedisti, isisti, nazisti (in ucraina) samd., pe care ii numesc opoziatia democratica :-)))))))))))))))

 16. 17 Dawson
  ianuarie 25, 2017 la 18:41

  Vere, ia check this out! :))))))

 17. 18 FührerDragnea
  ianuarie 25, 2017 la 19:21

  loooooool! ce de oameni minunati. pacat ca vor rusii sa-i elimine, urmarind „Să încropească o ideologie conservatoare, naţional-creştină, prin care să demotiveze din interior Occidentul …”. ar fi pacat. mai bine sa nu-i demotiveze si sa avem tot mai multe specimene de genul :-))))))))))))))

 18. 19 Casillas
  ianuarie 26, 2017 la 15:37

  Ce frumos ar fi sa traim intr-o lume guvernata de Vova!!! 🙂 Dawson, trebuie sa recunosti ca si Copolla poate fi invidios 🙂

 19. 20 Dawson
  ianuarie 26, 2017 la 15:43

  Da, Casillas, e misto filmat. Dar care-i faza – ca de „pericolul rusesc” ne salveaza pe toti, intreaga omenire, oligofrenii oengisti, sorosimea de pretutindeni? Esti om in toata firea, fii serios! 😉

 20. 21 Casillas
  ianuarie 26, 2017 la 16:06

  Adevarul e ca Vova e „baiat de baiat”. Soros e un pigmeu pe langa el, nu-i sperie decat pe Gadea, Badea si Ciuvica 🙂

 21. 22 Dawson
  ianuarie 26, 2017 la 16:16

  Asta lipsea: huo Antenele! 😆

 22. 23 Casillas
  ianuarie 26, 2017 la 16:32

  Antenele? Voice of Russia – the best! 🙂

 23. 24 Dawson
  ianuarie 26, 2017 la 17:27

  Haidi, bre, serios acum, tu chiar inghiti galusca sorosista cu rusii care subjuga omenirea c-a iesit Trump in State sau PSD in Romania? :))))))))))

 24. 25 Casillas
  ianuarie 26, 2017 la 17:35

  Haidi, bre, tu chiar inghiti galusca felixoida ca Soros rules the world? 🙂

 25. 26 Dawson
  ianuarie 26, 2017 la 17:53

  Dar eu n-am zis ca hodorogul ar stapani lumea, ci doar niste piscotari oligofreni. 😉

 26. 27 Casillas
  ianuarie 27, 2017 la 09:15

  Exact, numai niste piscotari oligofreni aka Moustache pot fi speriati de batranelul de 86 de ani😀

 27. 28 Dawson
  ianuarie 27, 2017 la 11:48

  Las’ ca stii prea bine cine sunt piscotarii oligofreni finantati de hodorog! 😀

 28. 29 Ovidiu
  februarie 1, 2017 la 08:36

  Gata, bre, s-a marcat. Am devenit TeleoRomania, mosia lu’ Dragnea. Fanii sunt in delir.

 29. 30 Dawson
  februarie 1, 2017 la 09:37

  Parca se daduse ordin pe unitate ca klausistii s-o lase mai moale cu protestele dupa ce Firestarter a fost urecheat pe la CEDO… 😀

 30. 31 Ovidiu
  februarie 1, 2017 la 14:12

  nene, io nu sunt nici klausist, nici pesedist, nici liberal. nu am nicio orientare politica. io ma orientez numai dupa bunul simt, nu-mi fac icoane ca altii. si bunul simt imi spune ca guvernul nu da doi bani pe situatia precara din puscarii, asa cum sustine cu ipocrizie. miza adevarata este scoaterea din puscarii sau scoaterea basma curata a unora din cei mai mari banditi ai tarii. cu cativa dintre acestia chiar am avut de-a face si stiu ce le poate pielea. iar faptul ca baietii dau ordonanta in miez de noapte arata ca si ei isi dau seama ca nu e in regula, da’ n-au ce face. barosanii bat cu pumnu-n masa, nu mai e vreme de pierdut. sincer, nu ma asteptam ca voi sa sustineti astfel de manevre, da’ se pare ca m-am inselat in privinta unora dintre voi.

  PS. habar n-am cine-i Firestarter.

 31. 32 FührerDragnea
  februarie 1, 2017 la 14:31

  poate ne explica cineva ce ilegalitate au comis cei din guvern! au dreptul sa dea asemenea ordonante? nu? pe ei, pe mama lor! da? ghinion! mergeti la vot data viitoare si dati-i jos! situatia din tara (si nu numai!) devine foarte periculoasa. votul (si, implicit, democratia) isi pierde valoarea. azi votam (indiferent cine, cat, pe cine), iar maine ies cativa in strada (manipulati, informati, prosti, destepti, nici nu conteaza), tipa, mass media isi face treaba manipuland in stil populistic, astfel blocandu-se orice activitate a guvernului (valabil si pentru antenistii care faceau „plimbari la cotroceni”)? suna a stil burkina faso!

  in rest, sustin lupta anticoruptie. il astept pe domnul presedinte cu comunicate referitoare la demisia celor care „au plagiat macar trei randuri” si inceperea unei anchete serioase impotriva celor care isi petreceau concedii in italia, seychelles sau chefuiau in vie. ah, si poate ne invata sa dam meditatii. nu de alta, dar noi astia de pe aici presupun ca avem doar o casa/un apartament …

  ps: cel mai tare e c-a iesit pruna la proteste! muahhahahaha!

 32. 33 Dawson
  februarie 1, 2017 la 23:02

  Cica se da cu petarde – dinamuistii, probabil. 😀

 33. 34 Dawson
  februarie 2, 2017 la 21:47

  Cantam si noi, da? 😀

 34. 35 Dawson
  februarie 3, 2017 la 11:41

  Hai un teaser. 😀

  EXT.. LULU'S VINEYARD – DAYCOLDEA, a jerk, watches GHITA, another one, and LULU, a whore, fucking hardly.[MUSIC]https://t.co/eiY9VrMz0L— Mihai Hristea (@MihaiHristea) February 2, 2017

  //platform.twitter.com/widgets.js

 35. 36 Dawson
  februarie 3, 2017 la 13:55

  Mircea Badea, chiar el:

  „Cititul dauneaza grav iohannismului, sereismului si kovesismului

  Imi pare rau ca stric petrecerea, dar noi cei care stim sa citim, ne uitam in Codul Penal. Ce vedem?
  1.Infractiunile de coruptie sunt doar 4:darea si luarea de mita, traficul si cumpararea de influenta. Abuzul in serviciu e infractiune de serviciu. Lozincile:”scapa coruptii”, “scapa hotii” sunt jenante. Coruptia e in alte articole de cod, hotia la fel. Abuzul in serviciu e fix altceva.
  2.Citim, noi cei care suntem alfabetizati, si hotatarea Curtii Constitutionale din 15 iunie 2016. Iat-o chiar pe Hotnews in imaginea de mai jos:

  20170202_182751
  Asadar, definitia initiala a abuzului in serviciu era perfect cretina pentru ca era total subiectiva. Trebuie corectata. Haideti sa vedem si decizia Comisiei de la Venetia despre abuzul in serviciu:

  “Comisia de la Veneția considera prevederile penale naționale cu privire la abuzul în serviciu, excesul de autoritate și expresii similare trebuie interpretate în sens îngust și aplicate cu un prag înalt, astfel încât să poată fi invocate numai în cazuri în care fapta este de natură gravă, cum ar fi spre exemplu: infracțiuni grave împotriva proceselor democratice naționale, încălcarea drepturilor fundamentale, subminarea imparțialității administrației publice, șamd.“

  Adica e fix ca la evaziune fiscala. Sub un prag e doar contraventie, pentru ca oamenii pot gresi si trebuie platit prejudiciul. Daca e peste prag devine infractiune pentru ca presupune intentie.
  Daca un director de scoala cumpara manuale si vine DNA si spune:”Dincolo era mai ieftin!”, iar directorul n-a luat spaga ci pur si simplu n-a stiut despre oferta mai ieftina, nu merge la puscarie. Plateste dracului prejudiciul vietii si gata.

  De fapt e foarte simplu: spaga si hotia sunt obiectele altor articole din Codul Penal. Abuzul in serviciu se refera la modul in care iti indeplinesti atributiunile de serviciu.
  Cei care au facut actualul Cod Penal, printre care Predoiu si Bica, au intentionat mizeria asta: sa poata baga oameni la puscarie pe acuzatii subiective, nu pe incalcarea legii. De asta a si intervenit Curtea Constitutionala.

  In Romania procurorii nu sunt capabili sa faca dosare serioase, pe spete de coruptie. Aveau nevoie de un articol folosibil la discretie pentru a-i distruge pe indezirabili. Asa a aparut formularea initiala de la abuzul in serviciu.

  Rezumat: Coruptia ucide! Dar ucide si necoruptia? Dar hotarile CCR si ale Comisiei de la Venetia? Dar prostia?”

  De-aici: http://www.mircea-badea.ro/cititul-dauneaza-grav-iohannismului-sereismului-si-kovesismului/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe BREAKING NEWS
Ovidiu pe BREAKING NEWS
Dawson pe BREAKING NEWS
rezistentul pe RADU MAMII, RAAAAAADULEEEE…
Sam Murray pe CHARLIE HEBDO ET LA ROUMA…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: