20
Noi
16

DESPRE BECALI, ALTFEL…


condeaO cheamă Ioana Condea și e o fată care nu arată deloc rău, dacă ne luăm după poză. Provine dintr-o familie săracă. Acum trei ani, o prietenă i-a spus că-i va găsi de lucru în Germania, i-a plătit chiar biletul de avion ca să ajungă acolo. Avea 20 de ani și și-a lăsat acasă copilul de numai un an și jumătate.

Numai că El Dorado s-a dovedit a fi o capcană, ea ajungând pe mâna proxeneților. Când a încercat să scape, a fost bătută cu bestialitate de ”peștele” ei, arsă cu acetonă, fiind la un pas de moarte. Era la sfârşitul lui iulie 2014, a ajuns la spital în comă profundă şi a fost operată de trei ori pe creier. Prima operaţie a durat nu mai puţin de 14 ore.

ioanaDeclarația şefului Secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul din Köln este înfiorătoare: „Pacienta avea o traumă severă la cap. Avea pupilele dilatate ceea ce indica o presiune puternică pe creier. În această situaţie nu avea şanse să trăiască mai mult de câteva ore. Am hotărât atunci să o băgăm de urgenţă în operaţie. I-am îndepărtat o parte din scalp pentru a lăsa creierul să respire şi astfel să înlăturăm presiunea. Şansele de supravieţuire erau mai mici de 20 la sută, fusese bătută sever şi în urma tomografiilor pe care i le-am făcut am descoperit că avea leziuni pe creier. Ioana va supravieţui, va fi transferată la un centru de recuperare, însă până la momentul când se va putea mişca şi mânca singură mai este mult. Este încă departe.”

Mama Ioanei a reușit să-și vadă fiica o dată, dar n-a mai avut bani de un alt drum. ”Îi voi asigura transportul dus-întors, o voi ajuta pe această femeie să ajungă în Germania, pentru a-şi putea vedea fiica.” E promisiunea lui Gigi Becali, cel pe care l-am beștelit de atâta ori. Dar, în fața unui asemenea gest, ce să zic? Să-ți dea Dumnezeu sănătate, domnule Becali! Și poate Dumnezeu va avea milă și de biata fată, cu toate păcatele ei…

 


1 Response to “DESPRE BECALI, ALTFEL…”


  1. 1 Ovidiu
    Noiembrie 21, 2016 la 10:49

    Gigi Becali a facut mai multe gesturi de felul asta. Foarte frumos din partea lui, dar ar fi si mai frumos daca nu s-ar lauda prin presa. Creeaza senzatia ca face gesturile respective mai mult pentru a se promova pe sine. La fel si cu gesturile religioase exagerate, care put a fariseism de la o posta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe PLAY-OFF 2
Temistocle Popa pe PLAY-OFF 2
Ovidiu pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe GREA E VIAȚA DE SULTAN…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: