14
Aug
16

ANGRY BIRDS (XVIII)- DIMINEAȚA PE RĂCOARE


Am râs noi de ironia de care am pomenit într-un alt articol:  MAI BINE FAC 6-8 RAPIDE D’ASTEA SI ISI FAC O LIGA A LOR, SI PE RAND FIECARE O SA FIE SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR! Dar uite că engribărzii par s-o fi luat-o în serios…

Cică s- ajuns la… patru catindați la moștenirea celei mai frumoase și iubite.

Mai întâi, SC FC Rapid SA, al lui Valerii Moraru, care e în faliment, exclusă din competiţii, fără angajaţi şi în plină procedură de lichidare. Pe 24 august se va judeca, la Curtea de Apel, cererea de suspendare a falimentului, dar şansele sunt infime, pentru că din 13 iunie, de când s-a decis intrarea în faliment, datoriile la stat au continuat să crească.

Apoi AFC Rapid, preşedinte Horia Manoliu, căruia Copos i-a cedat echipa. Neavând un Talpan care să calculeze la centimă valoarea inestimabilă, Berlusconi i-a dat-o gratis. Și, iată, Manoliu a înscris echipa în Liga 5 din campionatul Bucureştiului săptămâna trecută, declarând că intenţionează să se antreneze la Pro Rapid, să preia personalul de la falimentara SC FC Rapid SA a lui Moraru, inclusiv grupele de copii şi junior. Dar Manoliu a negat vreo relaţie ascunsă cu Moraru şi Copos. Așa că, în dimineaţa zilei de vineri, echipei lui Manoliu i s-a interzis să se mai antreneze la Pro Rapid.

A treia, Mişcarea CFR Rapid, care aparţine de Sindicatul Federaţia Naţională Feroviară „Mişcarea Comercială“ şi e susţinut de Clubul Sportiv Rapid, a fost înscrisă joi dimineaţă în Liga 5 din campionatul Bucureştiului, a primit girul Ministerului Transporturilor. Ei, aici e o problemă… ”Mișcarea” era sprijinită și de ”haristocrați”, numai că, pe 11 august 2016, ”având în vedere situaţia de criză profundă pe care o traversează întreaga mişcare rapidistă”, nobilii Pârvu și Nahoi au transmis un comunicat important pentru țară: ”Aşteptăm cu emoţie decizia Curţii de Apel, din 24 august, privind cererea SC FC Rapid SA de suspendare a executării deciziei din 13 iunie a Tribunalului Bucureşti prin care s-a dispus intrarea clubului în faliment… în cazul declarării falimentului SC FC Rapid SA, susţinem construirea unui singur nou Rapid, obligatoriu într-o relaţie de parteneriat cu Clubul Sportiv Rapid Bucureşti “. Bine, bre, și cu celelalte ”rapide” ce facem? Cui le lăsăm?

Mai ales că, surpriză, se anunță a patra ”rapidă”, a unui anume Ion Butoi, fost administrator special al falimentarei, apropiat al lui Valerka… Încă nu s-a stabilit numele noii giuleștene , dar e musai să conțină și „Rapid“. Însă Butoi trebuie să se grăbească, într-o săptămână expiră termenul-limită până la care se pot înscrie echipele.

Ușor-ușor ajungem și la cele 6-8… Vă dați seama, toate autentice, niciuna clonă. Cu liga lor, să moară de ciudă ăilalți.  Dacă nu ține, mai e și ideea lui Iosif Vissarionovici Vamă cu liga ”falimentarelor de tradiție”, cu Rapid, Sportul, Progresul, Petrolul etc. Ca să rămână Liga-ntâi fără spectatori în tribune, că toți vor migra spre derby-urile de dimineața pe răcoare (Everybody! Everybody!) ”Voi suporteri pentru cupe și flori, noi din pasiune pentru aceste culori”, nu?

Anunțuri

0 Responses to “ANGRY BIRDS (XVIII)- DIMINEAȚA PE RĂCOARE”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe PLAY-OFF 2
Temistocle Popa pe PLAY-OFF 2
Ovidiu pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe GREA E VIAȚA DE SULTAN…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: