26
Iul
16

CUȚU ȘCHIOP (V) – DE RÂSUL EUROPEI


AndoneCitesc în GSP: ”Suntem de râsul Europei”. Mă pregăteam să-l felicit pe Andone pentru spiritul său autocritic. Dar văd că el nu de Dinamo vorbește, ci se referă la alba-neagra din Ligă, cu ”Uite Rapidul, nu-i Rapidul”… Și, din nou, se dovedește mai tare ca Ninel în declarații. Ceea ce, să recunoaștem, nu-i ușor.

De când a venit, Fălcosul tot transferă într-o veselie. E mai mult vorba de el, dar nu se lasă. După ce a transferat o grămadă de portari, acum cică e-n discuții cu mai mulți atacanți. Păi, nu se poate doar cu Gunoieré, oricât ar fi el de Bizon. Iar patronul Rin-Tin-Tin să stea liniștit, că nu trebuie să-și vândă câteva apartamente pentru asta. Nu, bre, Mister îl asigură: ”Nu îmi doresc vreun mare fotbalist, vreau un jucător normal, îl învățăm noi fotbal, nu-i o problemă.” Mare, bun și ieftin, gratis dacă se poate, că face dom` profesor din el Rotweiller. Cel puțin… ”Un băiat care să se plieze pe jocul nostru.” Treabă bătută în cuie.

Numai că asta nu-i singura pohtă ce-a pohtit marele strateg. Mai are un singur dor. Nu, nu Cupa Campionilor, pentru aia trebuie să-l lăsăm să se pregătească în liniște. Andone a pus de sarmale, să-l atragă pe chinez. Pe Budescu, bre… Care doar nu s-o duce la GgB. ”Dacă va alege ceva va alege între noi și Astra.” Ceea ce va duce la modificări majore în sistemul patentat de Strâmb și continuat cu succes de Fălcos. Pe semne că Bizonul va întări apărarea, iarBudescu va fi fericitul care va rămâne în avanposturi, gata să primească pleașca de la vreunul din cei 10 maidanezi baricadați strategic în propriul careu… Și, cine știe, cu ajutorul bunului Dumnezeu, anul ăsta se va scrie istorie: clasare mai sus de locul 4. Primul pas a fost făcut – istorica izbândă de la Giurgiu. Awgh! Awgh! Awgh!

Anunțuri

0 Responses to “CUȚU ȘCHIOP (V) – DE RÂSUL EUROPEI”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe HABEMUS PAPAM… PARDON,…
Unlucky pe HABEMUS PAPAM… PARDON,…
Sam Murray pe STEAUA CĂZĂTOARE
Dawson pe FUSE ȘI SE DUSE
Dawson pe FUSE ȘI SE DUSE

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: