17
Iul
16

AVANPREMIERA


Avanpremiera noului sezon, cele două finale de la sfârșitul săptămânii, au adus, așa cum se aștepta toată lumea, trofee primelor două clasate ale campionatului.

746178-kristi-vangjeliSupercupa a fost influențată de ploaia care a căzut continuu, terenul devenind aproape impracticabil în repriza a doua. Cele două echipe n-au arătat mai nimic, în afara luptei  surde. Noroc cu comentariul de pe PRO TV, pe alocuri de un comic nebun. Coronița o ia afirmația că Astra a reușit să câștige campionatul luptând împotriva sistemului reprezentat de Steaua. Mai lipsea să se fi zis FCSB în loc de Steaua…

746361-gigi-becali1q23GgB a făcut tot posibilul să câștige  Cupa Ligii, să umfle cei 400.000 de euro. Nu s-a dat înapoi de la organizarea unei lovituri de stat în Turcia, pentru a-i împiedica pe cei de la Concordia să ajungă la timp la meci. Chiar și așa, a fost suficientă întârzierea pe aeroport și stress-ul la care au fost supuși bravii Serediuc, Bălgrădean și ceilalți. Cu acest avantaj, Steaua trebuia să câștige cu 72-0. Numai că lucrurile n-au stat deloc așa, steliștii jucând mai tot timpul haotic, cu Stanciu, Hamroun și Adi Popa dezamăgitori. Buba rămâne aceeași: chiar dacă unele faze sunt spectaculoase, finalizarea este dezastruoasă, centrările aiurea, pasele ratate și șuturile în bălării m-au disperat. Și, dacă nici cu Chiajna nu se descurcă, ce vor face în continuare? Totul a lăsat impresia unui antrenament nereușit, așa că rămân sceptic. Dintre cei noi, surpriza plăcută a fost Achim, de restul rămâne să ne lămurim în curând.


5 Responses to “AVANPREMIERA”


 1. 1 Dawson
  Iulie 18, 2016 la 09:48

  La Supercupa m-am uitat cand erau reclame pe la filme, dar am prins faza cu Astra Antisistem – scriu asa ca suna a trupa de manelari! 😆

 2. 2 Lucky
  Iulie 18, 2016 la 16:05

  Început obscur. Pe lângă lotul modest, atmosfera din tribune e proastă (şi asta a avut, are şi va avea o mare impact), iar Reghe nu pare a găsi formula care să aducă spre forţa de grup şi de joc din primul mandat (acum forţa aia apare mai degrabă apanajul unor valori care existau pe atunci, decât mâna antrenorului).

  Dacă o pizdim şi în Europa (adică nu prindem grupe în Eu League), s-ar putea ca lucrurile să degenereze destul de urât, destul de repede.

  În campionat, cred că Viitorul va fi principala contracandidată, alături de Dinamo, pentru un loc pe podium.

  Oricum, încă un sezon frustrant, şi asta în cel mai bun caz.

 3. 3 Dawson
  Iulie 19, 2016 la 09:54

  Atmosfera din tribuna e de pork in primul rand din cauza adevaratilor care se cred ei adevarati si-s convinsi ca adevarata Steaua e cea inexistenta a lui Talpan si Izmana ca le place lor mai mult vechiul desen, iar cine ii contrazice devine automat freegigist. Si, la drept vorbind, prefer oricand compania prietenilor mei corporatisti la un meci pe stadion decat a pustanilor pe cale de meltenizare din galerie, oricare factiune, nu conteaza ca Sud, ca Nord, ca draci, ca laci. Dac-ar juca si echipa ceva mai bine, chiar nu s-ar simti lipsa coregrafiilor si cantecelor ultrasilor, in caz ca-s atat de capsomani incat s-o tina langa pe-a lor si-n conditiile respective.

 4. 4 Lucky
  Iulie 19, 2016 la 11:17

  Ce zici tu legat de joc e just – dacă am juca bine, nu ar mai conta prea mult; treaba e că nu jucăm şi, oricum, chiar când jucam, atmosfera, adică sprijinul suporterilor era o contribuţie reală, deşi imposibil de cuantificat exact, la jocul ăla bun. Deci, mai degrabă ne învârtim într-un cerc (foarte) vicios.

  Mi-e teamă ca situaţia să nu fie una de tip Crimeea sau Turcia, în care, aparent din senin, să se prăbuşească reperele existente. O eventuală necalificare în Europa League o să declanşeze nebunia.

  Iar vina nu e deloc exclusivă a Ministerului, ticălosul congenital din fruntea clubului având în continuare principalul merit pentru ce trăim acum (inclusiv pentru atmosfera din tribune, de la care a plecat discuţia).

 5. 5 CelMaiPoliticosPresedinte
  Iulie 20, 2016 la 16:35

  vai si amar de noi. suntem praf. poate avem bulan si scapam si de nicusor. la cum a evoluat la euro e imposibil sa nu-l transfere pe post de transformeur aurillac sau london irish.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe PLAY-OFF 2
Temistocle Popa pe PLAY-OFF 2
Ovidiu pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe GREA E VIAȚA DE SULTAN…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: