16
Iun
16

ANGRY BIRDS (VIII) – HAI, CAPUL SUS CU TOȚII!


Uitasem de conu` Nahoi, gazetar cu sânge alb-vișiniu, vechi  suporter al echipei sărmane, născută din fumul locomotivei, membru al Clubului Haristocrat… Și iată-l, ca pasărea aia (phoenix, bre, da` ce credeați?), renăscut spre a-i îmbărbăta pe ultimii rămași pe baricadele rezistenței anti-comuniste, anti-fecesebiste, anti-ferefiste, singuri împotriva tuturor.

Conu` Ovidiu a deschis laptopul, a cujetat și a trimis mesajul său către cei mai frumoși și adevărați fani ce se iegzistă,  ceea ce, peste ani, va fi pomenit ca ”Învățăturile lui Ovidiu Nahoi – Basarab, pardon, Grant, către fii săi corsicani”

  1. Terminați cu lamentările! Pen` că falimentul nu-i capăt de țară. Falimentează societatea comercială, nu Rapidulețul nostru. Rapid e altceva, o poate lua de la capăt. Chiar și din liga a IV-a. Iar lângă ei, cu piept de-aramă, vor rămâne cei tari. Restul? Ușcheală la Chiajna sau Voluntari, în Liga I, după titluri și flori…
  2. Gata cu dezbinarea! Ștergeți trecutul cu buretele! (Cum, chiar și titlul furat? Și Cupa Samsung?) Cei care pleacă vor ajunge la echipele comunale (ioc tradiție, nu?), suporteri închiriați cu ora. Așa se face curățenie (ooops, cuvântul ăsta sună ca dracu` în Giulești…). Esențial e că trebuie să fie un singur Rapid! Cika-laka!
  3. Dovediți demnitate! Nu, nu băgați mâna-n buzunar, că n-avem cum să strângem euroii care să ne scape de faliment. Doar sunteți hartiști – exprimați-vă dragostea prin toate mijloacele, reșele de socializare, manifestări publice (ședințe? marșuri? ocupat Piața Universității, gările, metroul, aeroportul?), graffiti și altele (maistru` Nămol să scoată un nou hit: ”După nouăj` trei dă ani/Falimentu-i la țigani”? Sau măcar un hiphap de la repăru` Leapșă…) Toate astea sunt ca un capital investit în viitor. Vom porni de jos, dar vom crește, izvorul (ah, nu, nu iar apă minerală!!!) va deveni râu și apoi fluviu, povestea  noastră  îi va seduce pe mulți (?!?). Știm, love is never having to say I`m sorry…
  4. Nu vă temeți! Vom răzbi. Ne vom bate prin noroaie, cu echipe cu nume imposibil de pronunțat , vom suporta ironii și ocări, dar la sfârșit le vom arăta (Cui? Pariu că fecesebiștilor…) că noi suntem cei mai puternici!

În concluzie: Hai, capul sus cu toții! Nasol e că pauza-i scurtă și tre` să-l băgați la loc, la fund…

Anunțuri

0 Responses to “ANGRY BIRDS (VIII) – HAI, CAPUL SUS CU TOȚII!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Comentarii recente

Unlucky pe CE GÂNDURI AI, GICĂ?
Красная Армия pe COMICI VESTIȚI
Gioni pe HOJE E SEMPRE
Gioni pe HOJE E SEMPRE
Dawson pe CE GÂNDURI AI, GICĂ?

%d blogeri au apreciat asta: