09
Iun
16

CUȚU ȘCHIOP


bizonul-slim-fit-cite-kilograme-a-slabit-gnohere-si-ce-greutate-avea-cind-a-venit-la-dinamoZvon de șucăr în haită… Dacă e să ne luăm după GSP, oficialii (?!?) lui Dinamo s-ar fi supărat pe nimeni altul decât… Gnohéré!

Dar, fiți liniștiți, am intrat în posesia comunicatului oficial al peluzei Hâldan, transmis urbi et orbi, replică la cele apărute în Gazeta Ghencistă a lui nea Ovi. Așteptăm și coregrafia de rigoare.

 ”Știm că cel mai bizon dintre câinii spartani, Harlemică Gunoieré este influențat în a face declarații tendențioase. Și știm că nu sunt strâmbe băgate de antrenorul momentului, d-l Rednic. Așa că își face rău. Că nicăieri nu-i mai bine ca în Groapă.

Vom verifica (garantat dl. Anghelache!) dacă în spatele acestei provocări ordinare nu se află Regheblat și femeia-mop, Mimi și Ciobanul.  Atunci el riscă să fie sancționat de către club, amenda urmând a fi virată în contul ANAF, pentru a mai reduce din sutele alea de milioane (știți care…). Sau poate fi trimis la echipa a doua, că are cine să-l înlocuiască, un câine junior care latră pe mai puțin.

La club, nu există vreo ofertă oficială pentru Harlem, chiar dacă nu am cerut decât un milion de euro. Dacă bizonului i s-a făcut de ducă, trebian, să vină cu o ofertă clară, decentă, altfel adăpostul maidanezilor îl paște. La Rumani se pa leo uest sovaj, nespa ? Așa că-l dăm și pe juma` de milion, negociabil. Numai nu la FCSB !!! Viv lamitie franco-rumen, dar până la Harlemică. Și, biansiur, la meciul de deoman soar…”

 


4 Responses to “CUȚU ȘCHIOP”


 1. 1 jeromelebanner
  Iunie 9, 2016 la 17:10

  Stii cum zicea Mariana Mihut in „De ce trag clopotele, Mitica?„

  Alonz anfan de la patri, ai?

 2. 2 Sam Murray
  Iunie 9, 2016 la 21:59

  Ui, bre, alonz! Să sperăm că deoman soar leo jur deo gloar etarivé pentru băieții lui nea Puiu!

 3. 3 Dawson
  Iunie 10, 2016 la 02:15

  Ne-am luat cu alegerile si-am tot uitat sa-ti semnalez articolul asta, Sam, dar il pun acum aici, pentru ca Lucian Gheorghiu scria mult si despre sport:
  http://www.cotidianul.ro/un-luptator-pentru-democratie-si-presa-libera-282377/

 4. 4 Sam Murray
  Iunie 10, 2016 la 11:19

  Bre, spre rușinea mea, numele lui Lucian Gheorghiu nu-mi spune nimic, deși sunt convins că l-am întâlnit în ”perioada Ion Rațiu” a vieții mele. Dumnezeu să-l odihnească!
  Am citit articolul indicat de tine, un faire-part decent, chiar emoționant. Cu acest prilej am dat și peste un alt articol din care aflu că:
  …președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, …a comunicat astăzi jurnaliștilor în cadrul ședinței plenare a Parlamentului că fostul președinte al României va intra în istoria Republicii Moldova ca cetățean cu cea mai scurtă perioadă de timp în care a deținut cetățenia. „Acest lucru va dura doar câteva luni. Sunt ferm convins că la toamnă, după alegerile prezidențiale, va fi anulat. Nu reușește nici până la Anul Nou să fie președinte. Avem informația precum că toate instituțiile care trebuiau să se expună cu privire la cetățenia lui Băsescu, au dat avize negative.Poate el crede că se va ascunde în Moldova de dosarele penale, intentate în România. N-o să-i reușească”, a declarat Dodon. Totodată, el se arată surprins cum „cel mai mare unionist va jura Constituției RM și va dori stabilitate și statalitate moldovenilor”.
  Dar, liderul „Partidului Nostru” (din opoziție), Renato Usatîi, a amintit că „în cazuri excepţionale, cetăţenii unor alte state pot deveni şi cetăţeni ai Republicii Moldova, prin decret prezidențial”. Așa că decretul de ieri, semnat de președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, privind acordarea cetățeniei Republicii Moldova lui Băse și soției sale, chiar dacă pare legal, a reușit să iște zâzanie la Chișinău. Băse rămâne aceeași veșnică sursă de scandaluri…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe PLAY-OFF 2
Temistocle Popa pe PLAY-OFF 2
Ovidiu pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe GREA E VIAȚA DE SULTAN…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: