23
mai
16

ANGRY BIRDS (VI) SAU BUCURIA BOROMANILOR


Ce mai freamăt, ce mai zbucium… La sfârșitul sezonului regulat, primele două locuri în seria I a ligii secunde erau ocupate de Rapid, cu 54 de puncte, și de Dunărea Călărași, cu 52. Ca urmare, play-off-ul începea de la situația: Rapid 27 puncte, Dunărea 26.

Prima etapă a adus prima surpriză: Rapid pierdea acasă, 1-2 cu Bacăul, dar Dunărea nu reușea să învingă Clincenii: 1-1. Așadar, cele două echipe ajunseseră la egalitate: câte 27 de puncte.

În etapa a 2-a, Rapid bătea la Clinceni cu 3-2, iar Dunărea zdrobea Farul la Constanța cu 6-0. Punctaj egal: 30-30.

În etapa a 3-a, Rapid bate greu Farul cu 1-0, în timp ce Dunărea e ținută în șah de Brăila: 2-2. Deci, Rapid 33 – Dunărea 31.

Etapa a 4-a. Rapid pierde la Brăila cu 0-2, în timp ce Dunărea învinge Bacăul cu același scor și trece în frunte: 34-33!

Etapa a 5-a. Derby-ul se dispută în Giulești. Un meci urât, cu multe faulturi, terminat jalnic de rapidiști. Conduceau  cu 1-0, trăgeau de timp și… aruncau a doua minge în teren. Se terminaseră brichetele? Așadar, Rapid 36 – Dunărea 34.

Etapa a 6-a. La Călărași, umilință pentru Alexa și Dinu Vamă: 0-3! Dunărea trece în frunte: 37-36.

În etapa a 7-a, Rapid trece greu de Brăila, 1-0, iar Dunărea nu reușește decât un 1-1 la Bacău. Rapid 39 – Dunărea 38…

Etapa a 8-a. Ambele echipe înving în deplasare, Rapid pe Farul, Dunărea pe Brăila. Rapid 42 – Dunărea 41. Prilej pentru Vameș să se dea în stambă: ”Dacă alții au câștigat lejer aici la Constanța, noi am întâlnit o echipă extrem de motivată, de mult nu am văzut Farul să se bată așa.” Adică, dacă nu v-ați prins, de ce n-au stat capră, dom`le? În plus, marele strateg nu s-a sfiit să declare: ”Meciul de la Brăila mi-a adus aminte de epoca Jean Pădureanu.” Păi, deh, Rapidul o luase pe coajă la Brăila, în etapa a 4-a, cedând șefia Dunării…

Etapa a 9-a începe cu o mare surpriză: Dunărea- Farul 2-3!!! N-am aflat ce a declarat de data asta Dinu despre constănțeni… În Giulești, Rapid învinge ”academicienii” din Clinceni cu 3-1 și ia un avans decisiv de 4 puncte. Am văzut ultimele 10 minute ale unui meci între două echipe care ar retrograda din nou dacă ar promova. Singurul lucru remarcabil au fost reclamele (sper plătite, nu ca ale Azuga Waters…) ”La Mircea Măcelaru”. Dar parcă îl chema altfel pe Alexa…

Rapid revine în prima ligă? Da… și nu prea… Bucuria giuleștenilor și declarațiile sforăitoare, lacrimile mamei lui Alexa ar putea să fi fost inutile.  Pentru că nu se știe cum e cu cele 6 puncte, știți voi care… Moraru și Vamă dau asigurări că treaba s-a rezolvat, dar Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF, afirmă că ”regulamentele sunt foarte clare, documentele venite de la FIFA obligă Federaţia Română de Fotbal să ia punctele … Sper să nu fie depunctaţi, dar … FIFA nu prea face paşi înapoi când ia o decizie. Dacă FRF nu va pune în executare decizia, toate echipele vor fi dezafiliate şi nu vor participa la nicio competiţie organizată de FIFA.

Păi, tot răul spre bine, nu? Că așa n-ar mai ajunge să joace FCSB în Europa, nu? Spre bucuria boromanilor…

Reclame

2 Responses to “ANGRY BIRDS (VI) SAU BUCURIA BOROMANILOR”


  1. 1 jeromelebanner
    mai 26, 2016 la 09:51

    Sam, mai știi Cimisoara lui Jerome? sa-mi spui daca poti sa gazduiesti Perișul lui Jerome, si cate sute de poze imi dai voie sa pun, merci

  2. 2 Sam Murray
    mai 28, 2016 la 11:01

    La poze… înainte! Biansiur că găzduim Perișul, da` ceva cu Mimiu n-ai? Să-i bucurăm ochii unui amic de-al nostru… 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe BREAKING NEWS
Ovidiu pe BREAKING NEWS
Dawson pe BREAKING NEWS
rezistentul pe RADU MAMII, RAAAAAADULEEEE…
Sam Murray pe CHARLIE HEBDO ET LA ROUMA…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: