13
mai
16

ANGRY BIRDS (II)


727587-angryPrietenul nostru Dawson ne trimite un link către un articol din GSP unde se anunță că Rapid va fi depunctată. Situația asta am mai întâlnit-o… E vorba de o datorie de 57.000 de euro către un fotbalist englez care a semnat un contract pe trei ani în septembrie 2013 și a simțit farmecul vieții patru luni, timp în care a jucat… 2 (două!) meciuri, după care a plecat pentru că nu i se plătea salariul. A dat în judecată clubul: ” Prin ceea ce fac vreau să atrag atenţia asupra sclaviei la care sunt supuşi în România nu numai fotbaliştii, ci şi oamenii din staffurile tehnice.”  Rapid n-a catadixit nici măcar să plătească un avocat care să-i apere. Pe 11 mai, FIFA a cerut FRF depunctarea cu 6 puncte. Tonul este categoric: în caz contrar, Comisia de Disciplină a FIFA va sancționa FRF cu… excluderea din toate competițiile FIFA.

La aflarea veștii, gospodin Valerka Moraru a tras o dușcă din apa de izvor și s-a adresat  urbi et orbi: „Contestăm depunctarea şi, între timp, vrem să-i plătim cei 57.000 de euro lui Obed. E un model care s-a mai folosit, inclusiv în Rusia. Acum lucrează avocaţii la asta… Sper să nu ni se ia punctele.” Bine, bre, dar aici e Rumânia, nu Rosiia… Niet rakeți, niet FSB, niet Putin. Și o fi și cam târzior pentru advokați…

La ora actuală, cea mai frumoasă și iubită echipă a cartierului Giulești e pe locul 2, la egalitate de puncte, 34, cu leaderul Dunărea Călărași și cu 3 puncte mai mult decât Dacia Unirea Brăila, cu care va juca mâine. Așadar, clasamentul s-ar modifica astfel: 1. Dunărea Călărași 34p 2. Dacia Unirea Brăila 31p 3. Rapid 28p 4. Academia Clinceni  27p… În cazul în care Brăila, sclavul mafiei ghenciste, va reuși să-și asigure sprijinul arbitrilor și va învinge pe gazonul sfânt al Giuleștilor, iar ”academicienii” din Clinceni, sprijiniți de infamul din Pipera, vor câștiga prin blat, situația devine groasă rău: locul 4 și 6 puncte până la locul 2. Prima echipă din fiecare serie a ligii B promovează, locurile 2 din ambele serii joacă un meci de baraj între ele, iar câştigătoarea întâlnește într-un alt baraj, decisiv, locul 12 din Liga 1, probabil Voluntari, Recaș sau Chiajna. Epopeea stropită cu apă de Azuga continuă… Jale mare în Giulești… Cika-laka!

P.S. Un bonus:

Administratorul special al Rapidului, Radu Birlică, și-a anunțat demisia într-un comunicat dat pentru Rapid TV.  „Având în vedere amenințările familiei Moraru, de a nu-mi respecta atribuțiile de administrator special, lipsa continuă de lichidități, neplata angajaților, a jucătorilor și a staff-ului, precum și refuzul acționarilor majoritari de a susține cheltuielile aferente meciurilor de pe teren propriu, am hotărât să demisionez. Îmi doresc ca Rapidul să promoveze și să aibă parte, în viitor, de patroni onești și serioși, care vor reuși să mulțumească această minunată și unică galerie.”

 

Reclame

0 Responses to “ANGRY BIRDS (II)”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe BREAKING NEWS
Ovidiu pe BREAKING NEWS
Dawson pe BREAKING NEWS
rezistentul pe RADU MAMII, RAAAAAADULEEEE…
Sam Murray pe CHARLIE HEBDO ET LA ROUMA…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: