11
mai
16

GGB BATE MAPN


Fotbal Club „Steaua” Bucureşti, finanţat de omul de afaceri George Becali, îşi poate păstra numele, a decis, miercuri,Tribunalul Bucureşti, hotărârea nefiind definitivă.

728066-gigi-becaliCum, bre, nu e FCSB? E Steaua? Așa a decis trebunalu`? Și cum rămâne cu ”Steaua este numai una”? Cu FCSB≠CSA… Hm, le-a vârât albanezu` valiza, precis… Da` nu se lasă dom` Talpan. Ca la Rovine… Ca la Plevna și Smârdan… Ca la Mărășești… Spre gloria armatei române!

Aoleu, fuga cu ambulanța, cu defibrilatorul, cu alea-alea, la antrenorul campioanei, să nu pățească ceva… Mai știi? Cu inima lui aia zburdalnică, acu-l vedem cu ochii alunecoși…

Oricum, măcar Biserica s-a liniștit acum. Că, zău, dacă instanțele decideau că numele ”Steaua” aparține doar Armatei,  ce se făcea cu steaua Betleemului? Plătea talpanilor 10% din venituri? Sau eram obligați să-i zicem ”fecesebeul Betleemului”, sau mai știu eu cum?

Reclame

4 Responses to “GGB BATE MAPN”


 1. 1 Sam Murray
  mai 13, 2016 la 09:18

  Așa cum am prezis mai sus: nu se lasă dom` Tălpan…
  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/discutiile-cu-becali-s-au-inchis-definitiv-talpan-anunta-ca-armata-va-avea-echipa-de-seniori-steaua-va-fi-reinfiintata-curand-477817.html

  Nu ne mai rămâne decât să așteptăm licitația internațională și noii investitori. Abia așteaptă mapamondul binecuvântarea d-lui colonel Talpan.

 2. 2 Dawson
  mai 13, 2016 la 12:53

  Pfff, ia sa-l intreb si eu iar pe General ce parere are, ca poate-l pisa pe Talpan ala… 😀

 3. 3 Sam Murray
  mai 16, 2016 la 00:18

  Lovit în aripă de decizia instanței, Matei Udrea nu se lasă.

  Ții minte, acum câteva luni ți-am zis că eu suspectez că toate eforturile se fac pentru a-l scoate pe GgB din joc în favoarea unui misterios investitor. Ei, Prosport publică un luuuuung articol al lui Matei Udrea (http://www.prosport.ro/sport-life/special/grupul-comunisto-satanic-ce-mai-fac-masonii-care-l-au-bagat-in-sperieti-pe-gigi-ca-i-iau-steaua-armata-va-castiga-recursul-o-sa-vina-putina-fortare-pe-linie-juridica-mai-sunt-si-cele-130-de-milioane-15324741), din care reiese că treaba e ca și aranjată, ”marele izbăvitor” fiind… un mason. Nu, nu masonul hangiu în care-și puseseră speranțele corsicanii, ci un anume Eduard Koler, membru al Districtului Rotary 2241 şi al Lojei Hiram 1880.

  Nu comentez articolul, nu mă iau după ce scrie Udrea, treburile sunt atât de încurcate, încât până și specialiștii se contrazic. Dar e interesant comentariul unuia:

  HG 128 din 2003 si HG 66 din 1999 se refera la un imobil, si anume Stadionul Steaua. Cele doua nu au absolut nicio legatura cu echipa de fotbal! Este alarmant ca astfel de dezinformari sunt vehiculate de acest semidoct in ale jurnalisticii, Matei Udrea! HG 128 din 2003 anuleaza HG 66 din 1999 prin care se dadea AFC Steaua in folosinta gratuita stadionul. Era si logic, intrucat AFC Steaua se dizolvase, fiind preluata de o societate pe actiuni. Statul nu poate da in folosinta gratuita imobile unor societati pe actiuni, ci doar non-profiturilor, cum era AFC Steaua. Deci acest pas, aceasta HG 128 din 2003, era urmarea logica si fireasca. Mai apoi, acelasi stat, a incheiat contract de inchiriere cu noua societate patronata de Becali, care preluase AFC-ul. Atat si nimic mai mult! Cele doua acte, daca au vreo legatura cu altceva decat imobilul (Stadionul Steaua), nu fac altceva decat sa dovedeasca inca o data ca echipa de fotbal nu mai era de mult la CSA, trecuse la AFC iar apoi la SA-ul lui Becali!

 4. 4 Dawson
  mai 16, 2016 la 02:17

  Cel care comenteaza e prea finut cand in face pe Udrea ala semidoct – e cretin in toata regula!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe BREAKING NEWS
Ovidiu pe BREAKING NEWS
Dawson pe BREAKING NEWS
rezistentul pe RADU MAMII, RAAAAAADULEEEE…
Sam Murray pe CHARLIE HEBDO ET LA ROUMA…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: