10
Mai
16

SEXUL SLAB ȘI GINGAȘ


OANAGSP publică azi câteva rânduri însoțite de o fotografie a Oanei Manea după finala cu Györ.  Sugestive cuvinte:

” Zgâriată pe mâini, pe antebraț, dar și pe gât, Oana Manea a rămas și fără voce după cât a țipat și s-a bucurat. „Merită orice efort. Fiecare zgârietură, fiecare lovitură pentru trofeul Ligii Campionilor„, a comentat Oana.

Cele mai aprige dispute le-a avut cu norvegianca Loke „Mi-a lăsat semne să o țin minte. Dar cred că și ea mă va ține minte, că nici eu nu am fost Fecioara Maria„, a glumit Manea.”

Oana Manea, 31 de ani, a jucat la Oltchim din 2001 până la desființarea echipei, în 2013. Acolo a câștigat opt titluri de campioană, a ajuns de trei ori în semifinalele Ligii Campionilor, a câștigat Cupa Cupelor, în 2007, a jucat finala Ligii EHF, în 2010, și Trofeul campionilor. Are peste 170 de selecții la Națională, unde a fost și căpitanul echipei, participând la patru Campionate Europene și două Campionate Mondiale.

În 2013 s-a retras de la Națională, Oltchim s-a desființat, iar Oana a jucat un an în Slovenia. S-a reîntors în august 2014 la CSM București, o echipă înființată în 2007. Ambiția Primăriei Capitalei a făcut să asistăm la o nemaintâlnită campanie de transferuri răsunătoare: Patricia Vizitiu, Iulia Curea, Mayssa Pessoa, Ana Paula Rodrigues, Oana Manea, Talida Tolnai, Deonise Cavaleiro, Fernanda da Silva, Carmen Martín și Linnea Torstenson. Și transferurile au continuat, remarcându-le pe portarul Jelena Grubišić și pe teribila suedeză Isabelle Gulldén (1,79 m.!). Rezultatele s-au văzut acum: CSM a cucerit Cupa Campionilor! Oana Manea, căpitanul  echipei s-a luptat eroic pe semicerc, a înscris 3 goluri și a scos 6 aruncări de la 7 metri.  Urmările crâncenelor lupte ale reprezentantelor sexului frumos și gingaș le vedeți mai sus. Parcă altfel ne reprezentam cândva fătucile…

Anunțuri

1 Response to “SEXUL SLAB ȘI GINGAȘ”


  1. 1 jeromelebanner
    Mai 11, 2016 la 13:13

    Oana este o fata frumoasa, n-as zice si gingasa, daca ne uitam la inaltime+greutate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe NU VĂ FIE FRICĂ!
Ovidiu pe NU VĂ FIE FRICĂ!
Ovidiu pe NU VĂ FIE FRICĂ!
Ovidiu pe NU VĂ FIE FRICĂ!
Dawson pe LUPTĂTOAREA

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba


%d blogeri au apreciat asta: