10
Mai
16

SEXUL SLAB ȘI GINGAȘ


OANAGSP publică azi câteva rânduri însoțite de o fotografie a Oanei Manea după finala cu Györ.  Sugestive cuvinte:

” Zgâriată pe mâini, pe antebraț, dar și pe gât, Oana Manea a rămas și fără voce după cât a țipat și s-a bucurat. „Merită orice efort. Fiecare zgârietură, fiecare lovitură pentru trofeul Ligii Campionilor„, a comentat Oana.

Cele mai aprige dispute le-a avut cu norvegianca Loke „Mi-a lăsat semne să o țin minte. Dar cred că și ea mă va ține minte, că nici eu nu am fost Fecioara Maria„, a glumit Manea.”

Oana Manea, 31 de ani, a jucat la Oltchim din 2001 până la desființarea echipei, în 2013. Acolo a câștigat opt titluri de campioană, a ajuns de trei ori în semifinalele Ligii Campionilor, a câștigat Cupa Cupelor, în 2007, a jucat finala Ligii EHF, în 2010, și Trofeul campionilor. Are peste 170 de selecții la Națională, unde a fost și căpitanul echipei, participând la patru Campionate Europene și două Campionate Mondiale.

În 2013 s-a retras de la Națională, Oltchim s-a desființat, iar Oana a jucat un an în Slovenia. S-a reîntors în august 2014 la CSM București, o echipă înființată în 2007. Ambiția Primăriei Capitalei a făcut să asistăm la o nemaintâlnită campanie de transferuri răsunătoare: Patricia Vizitiu, Iulia Curea, Mayssa Pessoa, Ana Paula Rodrigues, Oana Manea, Talida Tolnai, Deonise Cavaleiro, Fernanda da Silva, Carmen Martín și Linnea Torstenson. Și transferurile au continuat, remarcându-le pe portarul Jelena Grubišić și pe teribila suedeză Isabelle Gulldén (1,79 m.!). Rezultatele s-au văzut acum: CSM a cucerit Cupa Campionilor! Oana Manea, căpitanul  echipei s-a luptat eroic pe semicerc, a înscris 3 goluri și a scos 6 aruncări de la 7 metri.  Urmările crâncenelor lupte ale reprezentantelor sexului frumos și gingaș le vedeți mai sus. Parcă altfel ne reprezentam cândva fătucile…

Anunțuri

1 Response to “SEXUL SLAB ȘI GINGAȘ”


  1. 1 jeromelebanner
    Mai 11, 2016 la 13:13

    Oana este o fata frumoasa, n-as zice si gingasa, daca ne uitam la inaltime+greutate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: