21
Apr
16

ABERAȚII FECESEBISTE


Cele două eșecuri ale Stelei, parafate de Balaj, au fost salutate cu entuziasm de cei 51% (știți voi care…). Indiferent de alibecii, gnohereii, săpunarii sau alții pentru care suferă de atâta vreme, ba chiar și unii mai ”adevărați”, toți s-au unit într-o triumfală alianță zbierată pe toate forumurile: Fraților, i-am învins!

Cum, pe cine? Pe ăia fără identitate, pe fecesebiști, pe oi…

Cum, de ce? Păi, au învins ”Strania coalitie formata de fcsb si acolitii ei care au distrus total fotbalul romanesc.”

Pentru că, se știe, fcsb câștigă doar dacă adversarul o lasă moale (adică face blat, ca să fiu mai clar…), dacă arbitrul nu e imparțial ca Colțescu (ia uite cum a sărit cacofonia, precis că și aici e mâna coaliției…) sau ca Cristi (iar? ai drac` acoliți…) Balaj, sau dacă nu vine oierul cu valiza… Numai niște fecesebiști nu văd evidența: ”Cand a luat FCSB campionatul la multe puncte avans,a fost ajutat de arbitrii,de FRF,de LPF,de echipele capre gen Viitorul Hagi,Concordia Chiajna”. Na, că a uitat să le menționeze la capre  și pe alea roșii… Și vine un fecesebist de-ăsta care nu pricepe cum vine cu distrugerea și întreabă cu impertinență:

Poti detalia un pic la ce te referi prin distrus fotbalul romanesc?

Sa fie oare coeficientul UEFA care Steaua l-a dus in spate in ultimii 12 ani aproape de una singura?

Sa fie oare faptul ca datorita echipei Steaua televiziunile platesc cat platesc cluburilor din Liga 1, bani fara de care 99% din ele ar intra in faliment?! (aici trebuie sa fii ori prost, ori orb, ori antistelist sa nu admiti asta, e suficient sa vezi cati suporteri sunt pe un stadion la un meci in care joaca Steaua si cati la alte meciuri, valabil pentru orice echipa cu care joaca Steaua, Dinamo inclusa).

Oare Otelul, CFR, Urziceni, care au mers in UCL automat, fara tur preliminar (in care ar fi avut sanse infime, nefiind capi de serie) datorita aceluiasi coeficient UEFA tinut in spate de Steaua, sunt de acord cu tine ca a distrus fotbalul romanesc?

Urata specie de oameni antistelistii astia, jur… Ok, inteleg, nu tii cu Steaua, nici o problema, dar astia parca traiesc intr-un univers paralel, e ireal…”

(http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mm-si-mesajul-din-toiul-noptii-anuntul-facut-de-directorul-sportiv-al-stelei-ce-se-va-intampla-in-sezonul-viitor-475950-comentarii-pagina1.html) – comentariul lui smdb  •  21 Aprilie 2016, 10:45

Ei, poftim, ce aberează ăsta…

Anunțuri

0 Responses to “ABERAȚII FECESEBISTE”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe HABEMUS PAPAM… PARDON,…
Unlucky pe HABEMUS PAPAM… PARDON,…
Sam Murray pe STEAUA CĂZĂTOARE
Dawson pe FUSE ȘI SE DUSE
Dawson pe FUSE ȘI SE DUSE

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: