06
mart.
16

DIN NOU DESPRE MÂZGĂLICI


stirringAhtiați după conflicte și scandaluri, mâzgălicii nu scapă nicio ocazie…

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Dinamo, ei au mirosit că e rost de ceva și l-au interpelat pe Reghe despre recentele declarații ale lui Boc și ale lui Cornel Dinu. Să vedem ce și cum.

Vă amintiți ce spusese Reghe: “Sunt foarte dezamăgit că nu se joacă pe Arena Naţională, am fi avut parte de un gazon bun şi de mai mulţi spectatori. Faptul că meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pată pentru România.” Suficient ca Boc să priceapă ”ca cucu`”, să sară ca ars și să jignească la foc automat: ”Am văzut câţiva impertinenţi gen Reghecampf care ar trebui să se uite mai întâi în ograda lui şi apoi să vorbească…Suntem un oraş care poate fi considerat un model, contrar afirmaţiilor gen Reghecampf. Este o pată pe creierul domniei sale când face asemenea afirmaţii şi poate ar fi bine să se uite în oglindă când face asemenea afirmaţii.” Vă dați seama ce ar fi fost la gura altuia după asemenea atacuri bezmetice. Totuși, Reghe a încercat să se abțină și a răspuns destul de civilizat: „Referitor la comentariile făcute de domnul Emil Boc, cred că nu a înţeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât şi la figurat. Cred că ar trebui să se uite în ograda dânsului, a lăsat o echipă de tradiţie să dispară, iar pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele. În momentul în care facem nişte declaraţii, nu le facem să jignim pe cineva, ne spunem doar părerea.”

Alt conflict a fost cel pornit de Cornel Dinu, care, în stilul său caracteristic, a fornăit câteva fraze cu damf de alcool: „Am auzit că pe un site al soţiei sale, doamna «impresar palmier», Reghecampf ar fi fost numit «Fussballgott» (n.r. Dumnezeul fotbalului). Pai Dumnezeul fotbalului nu a fost nici Beckenbauer! Nu cred că îi putea spunea cineva asta, mai ales pe la Cottbus.” Să-l ajut nițel pe ”Mister”, cu o scurtă caracterizare, apărută pe site-ul lui Energie Cottbus în decembrie 2015, unde, alături de alt român, Miriuță, Reghe e inclus în 11-le ideal al celor 50 de ani ai clubului:Laurentiu-Aurelian Reghecampf: Der Energie-Fußballer des Jahres 2004 war vor allem als filigraner Antreiber bekannt, hatte ein feines Füßchen besonders für Standardsituationen.Adică ”fotbalistul anului 2004 a fost cunoscut, mai întâi de toate, ca un vitalizator/stimulator de filigran, avea un picior fin, mai ales în situațiile standard”.

Replica lui Reghe? „Am un mare respect pentru Cornel Dinu, ar fi frumos din partea dumnealui să facă unele comentarii într-un mod mai ‘dulce’. Dacă are o problemă, să aibă cu mine, nu cu jucătorii Stelei sau cu familia mea. L-aş ruga foarte frumos să evite pe viitor să comenteze aceste subiecte. E doar o rugăminte… deocamdată.” Din nou, o declarație care mi se pare cumpătată.

Ei, bine, cum credeți că-și intitulează articolul mâzgălicii Prosportului: Reghecampf s-a luat de toată lumea! „Emil Boc e mic atât la propriu, cât şi la figurat”. Cum l-a ameninţat pe Cornel Dinu: „E doar o rugăminte… deocamdată!”

Așteptăm acum răspunsurile celor doi, apoi replica lui Reghe, iarăși cei doi, iar Reghe și tot așa. Și nimeni nu le dă peste mâna aia proastă și peste ceafă așa-zișilor ziariști sportive, de fapt niște cancaniști mizerabili, fani Șumi, GgB, Mitică și alții ca ei…

 

 

Reclame

22 Responses to “DIN NOU DESPRE MÂZGĂLICI”


 1. martie 6, 2016 la 09:25

  Lui Bok, Reghe ar fi trebuit sa-i spuna direct, poate folosind alt tip de limbaj, e drept: „Meserie, io chiar n-am nicio treaba cu organizarea meciului cu Spania, dar de gazonul de pe Cluj Arena raspundeti chiar voi, aia de la primaria Cluj-Napoca, unde mataluta esti fix primarul, kilu’ meu, ba te mai dadeai si mare cosas acum cativa ani, deci te pricepi!”
  Lui Dinu, poate c-ar fi trebuit sa-i zica doar ca nu-i tocmai elegant sa se ia de nevasta-sa si, mai ales, nu public.
  Dar, evident, problema desprinderii din context a unor declaratii si plasarea lor autonoma in itluri pentru audienta de catre ziaristi ramane una majora a presei sportive si nu numai si reprezinta unul din motivele importante pentru care sunt nevoit sa ma abtin deseori de la persiflarea bloggerilor piscotari, din moment ce jurnalistii ‘adevarati” se comporta astfel.

 2. 2 Lucky
  martie 6, 2016 la 10:42

  Eu pun aceeaşi întrebare: cui folosesc aceste dueluri? Steaua nu câştigă, pierde mereu per total, în ciuda impresiei perfect false a unor victorii oratorice sau de imagine de parcurs.

  Nu cred că aici e vina retarzilor jurnalişti, ci vina celor care nu doar că intră în aceste mizerii, dar chiar le nasc şi le reprezintă.

  Nevasta ar fi trebuit interzisă demult, la ce poziţii publice a avut despre muritul în cancer al ziariştilor, despre incontinenţa urinară a lui Jenei şamd. De la organizatoare de reţea pe Coasta de Vest a ajuns persoană de influenţă în fotbalul românesc şi formator de opinie, asociat recurent cu Steaua.

  Cum să nu pierzi cu o asemenea imagine – Ana, MM, Reghe, Gigi, Mache? Cu ăştia nu mergi niciodată la un câştig real.

 3. 3 shab
  martie 6, 2016 la 15:37

  Reghe e unul din cei mai decenti si cerebrali oameni din fotbalul romanesc, degeaba aberezi tu cu sarg pe-aici. Eu nu l-am auzit niciodata sa faca o declaratie de prost gust, sa atace pe cineva in mod gratuit, sa vorbeasca despre echipa sau jucatorii altora, sa caute scuze pentru esecuri, sa critice arbitrajul (nici macar cand ar fi fost indreptatit sa o faca) etc. Astept sa ma contrazici cu dovezi.

 4. 4 Lucky
  martie 6, 2016 la 17:59

  Eu nu pot să suplinesc deficitul tău de informaţii cu dovezi. Sau, mai bine zis, nu pot să contrazic prin dovezi ceea ce tu simţi – că Reghe e un om decent

  Şi, în orice caz, Reghe vine la pachet cu nevastă-sa; a-i disocia mi se pare o ipocrizie marca Giuleşti, Ponta etc.

 5. 5 shab
  martie 7, 2016 la 08:31

  Eu pe Reghe l-am auzit vorbind de multe ori, pe nevasta-sa niciodata. Poate ar trebui sa iei o pauza de la Antena Stars.

 6. 6 Lucky
  martie 7, 2016 la 20:33

  Curva, când o scuipi în gură, zice că plouă. Aşa şi tu cu ăştia doi.

 7. 7 shab
  martie 8, 2016 la 15:13

  Gata, prostovane, ia o pauza ca te-ai aprins.

 8. 8 Lucky
  martie 8, 2016 la 17:52

  Nu-i prea plăcut când te jigneşte un om cu minte, dar lucrurile se schimbă când o face un admirator devotat al familiei de cocalari care stârneşte invidia grupării elitiste Nămol-Corsicanul.

  Mai ales când, spre deosebire de ceilalţi rataţi care le cântă măreţia românilor ţiganizaţi în comentarii, pentru doi cenţi, ilustrul o face din pură şi sinceră convingere.

 9. 9 shab
  martie 8, 2016 la 23:36

  Prostovane, pentru mine familia aia nu exista. Nu sunt cititor de Click si nici nu ma uit la Antena Stars, asa ca nu sunt la curent cu cocalarii si tiganii din capitala. Vad ca te straduiesti sa ma tii informat, dar te anunt cu regret ca nu ma pasioneaza cancanurile, deci pastreaza-ti barfele pentru partidele de table din fata blocului.

 10. 10 Lucky
  martie 8, 2016 la 23:53

  Cancanurile, cocalarii şi ţiganii care îşi au locul în Click şi Antena Stars s-au mutat la Steaua prin mijlocirea ălora care pentru tine nu există, dar care produc efecte.

  Efecte nasoale. Pentru Steaua. Nu pentru unul sau altul.

  A nu recunoaşte efectul nociv profund al ăstora doi, înseamnă ori a fi complet în afara lumii reale, prin Alaska sau pe-acolo pe undeva, ori a avea un soi de autism. Ori ambele.

 11. martie 9, 2016 la 20:28

  Pana nu imi dai acel singur exemplu pe care ti l-am cerut, barfele si cancanurile raman doar in creierul tau netezit de prea mult Capatos si Maruta.

 12. 12 Lucky
  martie 12, 2016 la 12:39

  Shab, ziceai: „Eu nu l-am auzit niciodata sa faca o declaratie de prost gust, sa atace pe cineva in mod gratuit, sa vorbeasca despre echipa sau jucatorii altora…Astept sa ma contrazici cu dovezi”.

  În mod special nu m-am obosit să caut prin arhive, fiind convins că idolul tău îşi va trăda „preocupările mentale”, care „e la alte prostii”, după cum a demonstrat-o de multe ori:

  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/reghecampf-in-razboi-cu-dinamo-va-spun-sigur-ca-nu-va-juca-in-cupele-europene-daca-se-intampla-asta-va-fi-un-fals-472350.html

  ____

  Dinamo speră ca la finalul acestui sezon să joace în cupele europene, chiar dacă la dată limită, 31 mai 2015, clubul nu ieșise oficial din insolvență.

  Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre Dinamo și spune că formația alb-roșia nu are nicio șansă să joace în cupele europene și că FRF nu ar trebui să îi permită acest lucru.

  „Eu cred că Dinamo nu va primi dreptul de a juca în cupele europene. Ei pot să se ducă la UEFA și unde vor, dar Comisia de Licențiere din România trebuie să le dea voie.

  Nu cred că le va da voie pentru că la termenul limită echipa era in insolvență. Vă spun eu că cei de la Dinamo nu au plătit datoriile la timp. Dacă li se va permite să joace în cupele europene, va fi un fals. Ar trebui să nu mai avem nicio Comisia de licențiere.

  Nu se va întâmpla asta. Nu se poate ca Dinamo să joace în cupele europene. Vă spun sigur că Dinamo nu va primi drept de joc pentru că avut acea problemă. Pentru noi este important să ne luptăm cu celelalte echipe pentru locurile de cupe europene”, a spus Reghecampf la conferința de presă

  ___

  Poftim mostră de nesimţire şi inadecvare totală.

  Ce e Reghe? Economist, jurist, preşedinte, director, comentator tv, star reality-show, prieten de pârnaie cu patronul, sau ANTRENOR, adică unul care ar trebui să-şi vadă exclusiv de echipă, de pase şi goluri (sau maxim şi de transferurile jucătorilor nevestei)?!

  Tam-nesam să te apuci să vorbeşti de chestiunile administrative din curtea altora – mai ales când în curtea ta şi mai ales pe tronsonul tău de responsabilitate e tristeţe (ca să nu spun că e panică) -, înseamnă să fii aşa cum l-am descris eu şi cum este văzut de majoritatea.

  Îl consider un antrenor bun (deşi nu atât de bun pe cât e promovat pe bani şi autoprezentat), dar asta nu influenţează faptul că Reghe este dintotdeauna într-o relaţie greşită cu normalitatea, împrumutând o imagine PROASTĂ clubului Steaua.

  Mostra cea mai recentă e cvasi-elocventă.

 13. 13 shab
  martie 12, 2016 la 14:42

  Asta e exemplul tau de nesimtire? Hahaha, ce prost esti.

 14. 14 Lucky
  martie 12, 2016 la 18:08

  Iecsact, ţi-am dat un exemplu simplu. Între ce a făcut Reghe mai sus şi ce făcea Marian Rada nu-i nicio diferenţă. Ambii sunt în relaţii greşite cu normalitatea, ambii au fani care se simt foarte bine în pielea lor. Diferă culorea tricourilor.

 15. 15 Lucky
  martie 12, 2016 la 18:16

  Poftim ce naşte mâncatul de căcat despre alţii:

  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-raspunde-dur-declaratiilor-facute-de-reghecampf-si-ironizeaza-steaua-fcsb-are-un-statut-neclar-si-poate-fi-banuita-de-fals-472360.html
  __

  (…)
  „Cu toate astea, pe noi nu ne procupă situaţia altora, ci doar a noastră, ceea ce îi dorim şi domnului Reghecampf, care în loc să încerce să îşi rezolve problemele din ograda proprie, găseşte tot felul de vinovaţi şi ceartă pe toată lumea, de la preşedintele României, primul-ministru, primarul general şi Dinamo până la presă şi chiar până la colegii săi din conducere”.
  __

  Miliţienii i-au răspuns foarte bine acestui Marian Rada Talent roş-albastru.

  Războaiele se poartă şi se câştigă pe teren, mai ales în cazul jucătorilor şi antrenorilor.

  În afara lui trebuie să ne comportăm respectuos şi relativ umil (adică superior) faţă de toate jigodiile. Eu cu asta am crescut şi pentru mine asta înseamnă Steaua: performanţă sportivă în teren şi decenţă (dacă nu superioritate) comportamentală în rest.

 16. 16 shab
  martie 12, 2016 la 19:59

  Reghe a dat un raspuns foarte civilizat si foarte corect la o intrebare referitoare la dreptul lui Dinamo de a juca anul asta in cupele europene. Raspunsul dinamovistilor e stupid si ridicol, la fel ca interpretarea ta. Felicitari, esti de-o minte cu Negoita. Adica foarte prost.

 17. 17 Sam Murray
  martie 12, 2016 la 21:16

  Deh, Shab, cine te pune să-i răspunzi deținătorului adevărului suprem? Ce contează că termenul limită stabilit de UEFA pentru rezolvarea problemelor financiare a fost 31 mai 2015, iar Dinamo a ieșit din insolvență la 24 septembrie? Nu se pune! Doar ți-a iesplicat gânditorul de la malul mării că ”milițienii i-au răspuns foarte bine acestui Marian Rada Talent roș-albastru”: ”FCSB, care, după procesul pierdut cu Armata la Curtea Supremă, în urma căruia i s-a cerut retrogradarea, are un statut neclar şi chiar poate fi bănuită de fals.”

  Mi-e că o să ajungă să ne fie dor de Nic, precursorul vișiniu al Norocosului-care-le-știe-pe-toate…
  Mai bine lasă-l în plata Domnului.

 18. martie 13, 2016 la 11:29

  Hai, bai, ca-i deja exagerata incercarea de a-l demoniza pe Reghe de la Steaua de catre un stelist, ba inca pentru un raspuns cate se poate de normal la o intrebare privind tentativa lui Dinamo de a fenta legea – nu sunt eu foarte interesat de problema in cauza, dar, din ce citesc despre aceasta, mi se pare simpla: cainii ar fi trebuit sa respecte un termen „de inscriere” si l-au depasit cu vreo patru luni!

 19. 19 Lucky
  martie 13, 2016 la 15:36

  Shab şi Tosh, adevărul nu e chestiune de malioţizităţi fără substanţă, ci, în primă fază, de cunoaştere a faptelor. Din păcate pentru nişte oameni de inteligenţa voastră, în chestie nu era vorba de nimic legat de termene, sau de dreptul lui Dinamo de a juca unde o juca, ci de îndrituirea lui Reghe de a perora pe o chestiune care nu ţine nici de atribuţiile, nici de competenţa lui. Adică era vorba de a fi penibil în numele Stelei.

  Dawson, cred că tu nu ai fanatisme, de aceea îmi permit să-ţi reamintesc amical că singurul demonizat într-un mod mizerabil a fost decentul Gâlcă.

  Reghe e doar prezentat cu umbre şi lumini. Sunt unii (nu spui care, oameni cu pretenţii), care pur şi simplu nu au nici un simţ al nuanţelor. Ăla de nu-i cu noi, e împotriva noastră.

  Or, de la stelişti eu am pretenţia să nu fie rapidişti. Sau miliţieni.

 20. 20 Ovidiu
  martie 13, 2016 la 18:16

  Asadar, care-i rapidistu’ si care-i militianu’? 😀 Ce mai faceti fratilor? Toate bune? Sper ca in perioada urmatoare sa devin mai prezent. Motivul pentru care am stat la cutie a disparut. Asadar, pazea! 😀

 21. 21 Sam Murray
  martie 14, 2016 la 00:11

  Păi, bine, bre, Ovidiule, pe noi cui ne lăsași? Hai, să te bucuri împreună cu noi de titlul cu numărul 27.
  Și poate uiți de retrogradarea aia… 😉

 22. 22 Ovidiu
  martie 14, 2016 la 19:47

  He he! Retrogradarea e varianta optimista. Falimentu’ e cea realista. Cred c-o iau ca baietii de pe Bega, din liga a cincea. Fara cai mascati, evident 😀 Sa vezi derby cu Petrolu’ Baicoi (ma scuzati) 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe BREAKING NEWS
Ovidiu pe BREAKING NEWS
Dawson pe BREAKING NEWS
rezistentul pe RADU MAMII, RAAAAAADULEEEE…
Sam Murray pe CHARLIE HEBDO ET LA ROUMA…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: