06
Mar
16

DACĂ NICI ACUM…


Am făcut un adevărat tur de forță pentru a ajunge acasă la timp. Am intrat și m-am repezit direct la televizor. Era 20.28. Să fi întârziat un sfert de oră pierdeam golul lui Hamroun…

Cu o echipă standard, fără improvizații, Steaua a început în forță, a ratat câteva ocazii imense, după 10 minute conducea cu 1-0, părea că nu va avea mari probleme. Am avut impresia că ordinul  ( de la Reghe? De la Războinic?) a fost: victorie la scor. Pentru că atacurile au continuat, faza de apărare era tratată lejer, obișnuitele erori permițând dinamoviștilor câte un contra-atac . Și ei puteau marca. Dacă prima repriză se termina cu un scor de tenis, nu s-ar fi mirat nimeni.

Repriza a doua ne-a arătat un Dinamo mult mai periculos și, inevitabil, a venit egalarea. Și, vai, a fost nevoie de un stelist pentru asta… După care, cu garda lăsată, cele două echipe au căutat victoria. Cam haotic, așa că oricare putea învinge. Slavă Domnului, Dinamo n-a mai avut norocul din precedentele meciuri… Steaua a continuat să alterneze momentele bune cu faze jenante, nervii au fost cât pe ce să strice de tot finalul. După eliminarea lui Steliano Filip, Hamroun a picat de fazan. Cu puțină viclenie putea provoca încă o eliminare și altul era deznodământul. Așa, ripostând prostește, eliminatul a fost el. Ratările din final au fost bomboana pe colivă. Prilej pentru Strâmbu să mai latre nițel: „Au avut noroc cu Niţă! Golul a fost din off-side! Haideţi să fim corecţi, meritam să învingem!” Și mai ce?

Și am ajuns la șase puncte distanță de Astra. Urmează dubla cu șumudicii. Ultima șansă. Dacă nici acum, atunci adio triplă! Dar, cine știe, o scurtă raită a Preacuviosului la Muntele Athos, o rugăciune , cevașilea, și se-nțelege cu Doamne-Doamne… Nu disperați, speranța moare ultima, nu?

Anunțuri

1 Response to “DACĂ NICI ACUM…”


  1. Martie 7, 2016 la 00:06

    Noi ne culcam si punem niscai ceva:


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: