04
mart.
16

MAI TARE CA NAȘU`


Boc ca Boc, da` să-l auziți pe finul lui, dl. senator PDL (deci, din păcate, PNL) Alin Tișe. Jurist de meserie, senatorul de Cluj s-o fi crezut la tribunal, sau în parlament, așa că a tras ditai filipica:

Oficialii fotbalului românesc distrug fotbalul apărând grupurile de interese. Sunt profund nemulţumit faţă de modul incalificabil şi nepermis în care este văzut meciul România-Spania de pe Cluj Arena, de această dată, de către un antrenor al unei echipe care se vrea campioană. (…) Am putea considera că sunt dezinformaţi, dar de fapt apără interesele impresarilor şi ale televiziunilor. Anghel Iordănescu pare să fie foarte îngrijorat acum de starea gazonului de la Cluj Arena, care va fi impecabil în 27 martie, …. Îi cer public lui Iordănescu să nu mai facă politică pe seama echipei naţionale. După jignirile repetate adresate clujenilor şi tratarea lor ca români de mâna a doua, deşi Cluj Arena este cea mai modernă arenă multifuncţională din România şi singura de această categorie, ar trebui să refuzăm în semn de protest găzduirea acestui meci. Însă, clujenii sunt cetăţeni de primă clasă, care iubesc România şi echipa naţională de fotbal. Incompetenţa şi impostura de la nivelul Federaţiei şi conducerii echipei naţionale nu trebuie să afecteze dreptul clujenilor de a găzdui un astfel de meci.”

Am citat in extenso logoreea incontinentă a d-lui avocat, care mi-a amintit de depeșa lui Farfuridi: ”Trădare! Prefectul și oamenii lui trădează partidul pentru nifilistul Cațavencu…” . Penibilul  ei a reușit să-l depășească până și pe cel al premarelui Emil cel Boc. Deci, Reghe și Tata Puiu, ca mai toți românii, și-ar fi dorit ca amicalul de lux cu Spania să se desfășoare pe cel mai mare stadion al țării, Iordănescu temându-se de starea gazonului clujean, cam lăsat de izbeliște în ultimii ani. ”Jignirile repetate adresate clujenilor” , ”tratarea lor ca români de mâna a doua”, există doar în mintea bolnavă a lui Tișe, mai gravă mi se pare răbufnirea lui violentă. Dar, deh, la ce să te aștepți de la unul pe care, pe lângă Alin, îl cheamă și… Păunel?

Pentru a-și susține punctul de vedere, ”cetățeanul de primă clasă” pomenește de faptul că Spania a jucat și pe stadioanele din Barcelona sau Valencia, iar Germania la München sau Bonn. Ce contează că pe ”Camp Nou” sunt 100.000 de locuri, sau că ”Mestalla” are 55.000 de locuri, că Allianz Arena are 75.000 de locuri? El o bagă p-aia cu ”incompetenţa şi impostura de la nivelul Federaţiei şi conducerii echipei naţionale”, că dă bine la ”bobor”…  Acum 10 zile, după cum scria presa, gazonul clujean era într-o stare jalnică. S-au luat,  fuga-fuga, măsuri care seamănă cu îngrășatul porcului în ajun – supra-însămânțări, tot felul de alte chestii, promisiuni. Să vedem, măcar de-ar ieși bine…

BREAKING NEWS: De la vice-premierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Dîncu.

„…am adunat trei ministere care au lucrat la o soluţie alături de ISU, Inspectoratul de stat în construcţii şi reprezentanţi ai Primăriei Capitalei. Am lucrat la un dosar de câteva sute de pagini privind organizarea securităţii spectatorilor la meciul România-Spania… Există în acest moment toate condiţiile pentru ca meciul cu Spania să se desfăşoare la Bucureşti în 27 martie. Este numai problema acceptului primăriei. Noi am încercat în acel moment să îl convingem, ne-am asumat responsabilitatea noi şi inclusiv FRF, dar nu am găsit înţelegere.

Cum era vorba aia? Trăim în România…

Reclame

1 Response to “MAI TARE CA NAȘU`”


  1. martie 5, 2016 la 09:24

    Paunel… :))))))))))))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe BREAKING NEWS
Ovidiu pe BREAKING NEWS
Dawson pe BREAKING NEWS
rezistentul pe RADU MAMII, RAAAAAADULEEEE…
Sam Murray pe CHARLIE HEBDO ET LA ROUMA…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: