02
Aug
15

EXPERIMENTE


iancuAlt experiment al lui Rădoi: Botoșani – Steaua II  0-1. Ce să mai spun după meciul ăsta? A, că a adus trei puncte? Că am văzut o bijuterie de gol? Bine, dar asta a fost în min.2! A urmat un meci întreg în care Steaua (mă rog, panaramele ale îmbrăcate în tricourile roș-albastre) a fost dominată de o echipă modestă. Rezervele, viitorul de aur, puștii care dau speranțe au jucat alandala, fără pic de inspirație. Jenant…

Sigur, important e returul de la Belgrad, dar cine-mi garantează că odihnirea titularilor va garanta o prospețime, o claritate, o consistență a jocului care să asigure calificarea? Rămâne de văzut.

Anunțuri

7 Responses to “EXPERIMENTE”


 1. 1 Lucky
  August 2, 2015 la 14:33

  Imi aduc aminte ca o tactica asemanatoare, a odihnirii jucatorilor, a fost criticata chiar de jucatorii romani (Hagi, Popescu, Stelea) la Mondialul din 1998, cand, in meciul cu Tunisia, Iordanescu a jucat cu rezervele, iar la meciul contra Croatiei s-a acuzat o lipsa de „ritm”.

  Iar atunci existau suficiente argumente: era finalul sezonului şi oboseala acumulata era mare, primul 11 era oricum super-omogen, media de varsta era ridicata, meciul nu prea avea miză.

  Acum nu văd care sunt raţiunile: e începutul sezonului şi nu se poate vorbi de oboseală; nu avem un prim-11 cristalizat, iar asta nu se poate face decât prin stabilirea unui nucleu de 13-14 jucători şi, apoi, rodarea lui prin meciuri jucate în aceeaşi formulă; media de vârstă e mică.

  Experimentul ăsta al rotiririi jucătorilor pare deocamdată mai degrabă o căutare bezmetică, forţată (şi nu foarte productivă) decât o strategie aplicată.

 2. August 3, 2015 la 01:15

  gsp deja a inceput sa ridice ode ciobanului pentru felul subtil si manipulant si sofisticant in care l-a motivat pe gabi iancu cand a zis ca il vinde . deci viitorul e roz .viata e roz . ce va faceti griji?

 3. 3 Sam Murray
  August 3, 2015 la 15:05

  Curios cum stripper-ul vede doar ode ridicate ciobanului, când GSP nu prididește a scormoni orice rahat pentru a găsi bube la Steaua… În schimb suntem informați cu lux de amănunte de cafturile inter-corsicane, de super-vedetele ce se bat să ajungă să bea apă de Azuga, de sarabanda antrenorilor și președinților echipei sacagiului basarabean și alte asemenea chestii ce n-au legătură cu fotbalul. Dar, deh, ăsta-i farmecul vieții…

 4. 4 Ovidiu
  August 5, 2015 la 23:21

  Pappaaaa! 😀

 5. August 5, 2015 la 23:48

  Ba, Ovidiu, tu ai merita sa ti se retraga cetatenie pentru porcariile astea inadmisibile antisteliste!

 6. 6 Eu
  August 5, 2015 la 23:56

  Ia uite ce repede a sarit asta cu gura pe conducta :)))

 7. 7 Sam Murray
  August 6, 2015 la 00:48

  Ovidiule, tu chiar nu-ți dai seama că ai reacții infantile? Și te mai miri că unora le sare țandăra…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: