17
Oct
14

BANANA SI DRONA


Primesc printr-un agent sub acoperire un comunicat al Federației Albaneze de Fotbal. Slavă Domnului, e tradus, că altfel nu știu ce m-aș fi făcut cu limba șkipetarilor… Așadar:

Suntem alaturi de poporul iugoslav, victima a dronelor, asa cum am fost si noi in repetate randuri!
1. Suntem profund dezgustati de faptul ca la un meci al echipei noastre, a fost lansata o drona care purta steagurile kossovar si albanez deasupra stadionului și le-a lasat apoi sa cada pe gazon. A fost un gest izolat, al unui singur spectator, un atac murder si las, petrecut pentru prima oara la un meci al Albaniei.

2. Intelegem foarte bine prin ce trece poporul iugoslav si suntem intru totul alaturi de el, pentru ca de foarte multe ori in ultimii ani, suporterii si jucatorii nostri au fost victimele dronelor. Daca atunci ar fi fost luate masurile care se impuneau, probabil ca gestul regretabil nu s-ar fi produs.

3. Facem precizarea ca gestul condamnabil nu s-a produs in sectorul rezervat echipei oaspete pe stadionul belgradean, astfel incat Albania nu poate fi facuta responsabila de acest gest si nici marea masa a suporterilor albanezi. A fost un gest individual, iar autorul trebuie sa suporte rigorile legii.

4. Rugam institutiile mondiale si pe responsabilii nationalei iugoslave sa contribuie la identificarea cat mai rapida a autorului acestui gest reprobabil. Indiferent cine ar fi, odata identificat, va primi interdictie PE VIATA la toate meciurile organizate de Albania.

5. Speram din tot sufletul ca UEFA va judeca la fel de adanc ca FRF si va lua o hotarare asemanatoare cu cea luata după meciul Concordia-Rapid. La urma urmelor, mare diferenta intre banana si drona nu e! Cika-laka!!!

Așteptăm cu interes urmarea. Până atunci, diseară, la 9, cu toții în Giulești, să susținem clubul veșnic discriminat, care a plătit cele mai multe amenzi. Și pentru ce? Că doar ”Poate oricine să vină cu un fular al Rapidului şi să arunce cu obiecte în teren”, cum ne-a lămurit doct strategul Marian Halloween Rada…

Reclame

0 Responses to “BANANA SI DRONA”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: