31
Iul
14

SPERANȚA


AktobeAlt meci prost… Egalul din Kazahstan e dovada neputinței unei echipe care nu mai seamănă deloc cu cea de acum doi ani, ba nici măcar cu cea de anul trecut.

Arlauskis e cam ca Tătărușanu, alternând intervențiile senzaționale cu chifle neașteptate, Latovlevici e catastrofal, de pe partea lui vine dezastrul, nici Râpă nu e sigur pe el, așa că nu e de mirare că ajung să greșească și Szukała și chiar Varela. Prin Bourceanu-Pintilii, Steaua găsise mijlocul solid, capabil să protejeze apărarea, dar și să sprijine atacul. Acum ce avem? De admirat străduința lui Prepeliță, eforturile lui Filip, dar e prea puțin. Sânmărtean, după un debut promițător, s-a stins încet-încet. Chipciu și Adi Popa, în afara unor sclipiri, sunt șterși. Tănase și Keșeru, la fel. Tinerii Stanciu, Iancu și ceilalți dau impresia că vor muri speranțe… A, să nu uit de Lemnaru. Cică, ”înlocuitorul lui Piovaccari”. Pare un transfer nereușit. Rămas de lemn tănase…

Dacă în ultimele partide – cele cu Astra, cu norvegienii, cu masonii – măcar au fost ratări care să justifice scorurile subțiri, aseară brambureala a fost mult mai evidentă, ocaziile au lipsit, cele două goluri au fost norocoase. Jenant modul cum s-au primit 2 (două!) goluri de la o echipă care nu știu dacă s-ar clasa în prima jumătate a clasamentului ligii noastre.

Poate cer eu prea mult de la steliști, poate am o impresie prea bună despre ei, dar ce am văzut în ultima vreme mi se pare inadmisibil. Vina principală e a lui GgB, desigur, dezinteresul e clar, dar nici nu-i poți cere prea multe, altele sunt problemele lui. Credeam că, scăpați de stressul zilnic al toanelor patronului, steliștii vor fi mai relaxați, mai proaspeți. M-am înșelat, mânjilor le lipsește cravașa bossului… Reghe reușise să-i strunească, să le arate ce și cum, Gâlcă, e clar, nu are nici priceperea, nici autoritatea lui și, cu siguranță, incertitudinile născute din răbufnirile, ici-colo, ale lui GgB (”nu mă mai interesează”, ”pot să plece toți”, ”vând echipa”) îi fac pe toți să se gândească la altele, nu la joc. Băieții nu mai au chef… Sincer, nu-mi doresc să ajungem în grupele UCL. Cu echipa asta, cu halul în care joacă, am fi ciuca bătăilor. Nici în grupele Europa League n-am face mare brânză.

Dar speranța moare ultima, nu?

Anunțuri

0 Responses to “SPERANȚA”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe PLAY-OFF 2
Temistocle Popa pe PLAY-OFF 2
Ovidiu pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe PLAY-OFF 2
Sam Murray pe GREA E VIAȚA DE SULTAN…

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: