28
Mai
13

E SEARA LOR, E SEARA NOASTRĂ!


Nu știu cât de multă bază pot pune pe mâzgălicii de la Prosport, îmi cunoașteți părerea… ce-mi oferă ei azi? ”Fanii Peluzei Sud şi-au comandat tricouri albe pe care au scris: „Three Gigi! (n.r. trei Gigi!)“, semn că sunt încântaţi că patronul echipei se află în detenţie.”

Sincer să fiu, nu m-ar mira să fie adevărat. De multă vreme, cei care-și zic ”Peluza Sud”, care împărtășesc opiniile  nucleului dur al fostului site al suporterilor steliști și ale purtătorului lor de cuvânt, DT Filip, par să se fi transformat într-un fel de falangă anti-GgB. Fotbalul a trecut pe planul doi.

Se știe, patronul actual al Stelei e antipatizat de majoritatea suporterilor, care se roagă de ani de zile să-l vadă plecat. Dar de aici și până la această bucurie morbidă e cale lungă. Justiția și-a spus cuvântul și, probabil, perioada de repaus a gălăgiosului finanțator va primi un bonus marți. Că GgB a făcut o grămadă de prostii e clar, dar nu sunt eu cel care să stabilească justețea hotărârii. Și, în nici un caz, nu văd de ce ar trebui să jubilez. Nu ăsta-i răul cel mai mare și nici prioritatea pentru România. Dar, atâta timp cât judecata a stabilit așa ceva, pedeapsa trebuie efectuată. Însă, zău, nu văd de ce trebuie stricată sărbătoarea la care participă o țară întreagă. E seara în care românii salută cel de-al 24-lea titlu al Stelei, obținut de o manieră categorică de Reghe și băieții lui. E seara lor și numai a lor… Dar și a noastră!

Anunțuri

0 Responses to “E SEARA LOR, E SEARA NOASTRĂ!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Ovidiu pe PLAY-OFF 2
Temistocle Popa pe GREA E VIAȚA DE SULTAN…
X Ray pe PLAY-OFF 2
Unlucky pe GREA E VIAȚA DE SULTAN…
X Ray pe PLAY-OFF 2

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: