10
Mai
13

UN ”CÂNDVA DERBY” VĂZUT DE LA ANTIPOZI


Gloatele de azi, injectate cu ură fără margini  Frustrare şi Chin. … galerie neobosită, …dedicată familiilor adversarilor… ”

Ca un fel de confirmare a celor din ”Mesajul aspru și generos”, cloaca fezeristă găzduiește proaspăta (din păcate nu și ultima…) creație haltoneză, mâzgălită cu unghia abia scoasă din jugulară…  Iată cum vede jalnica arătare Derby-ul:

Etapa programeaza intilnirea de dragoste de pe arena lu’ dom doctor dintre finu’ si nasu’, dintre Mimi si primarele. Presa are deja palpitatii. … “Visul de aur al omenirii” isi pune hainele de gala si se pregateste pentru banchetul fotbalului sau. Dinamo- 5teaua a fost, este si va fi un moment de sarbatoare fara egal pentru toti cei care ne-au cadorisit cu aceste doua cluburi. Dinamo- 5teaua reprezinta in Romania intilnirea dintre Lenin si Zinoviev in hogeacul socialist pregatit de Oprescu. Presa se pregateste cu pampoanele necesare unei astfel de intilniri iar noua nu ne ramine decit sa ne amintim ce inseamna “eternul derby” al “omului nou” citind rindurile lui Zinoviev catre Lenin: 

Draga Vova! Tu nu mi-ai raspuns. L-ai uitat pe micul Ghersele… Eu am pregatit pentru noi un lacas frumos. Putem trai acolo cat dorim… Este o locuinta minunata, acolo ne va fi bine si nimeni nu va putea impiedica dragostea noastra. Va fi ca inainte. Imi amintesc ce mare bucurie a fost intalnirea noastra, iti amintesti cum ia Geneva ne-am ascuns de aceasia femeie… Nimeni nu va putea intelege sentimentele noastre. Vino, cat mai repede. Te astept, floarea mea. Te sarut pe tine si fundul tau marxist. Al tau, Ghersele”.

Aceleași șabloane (arena lu’ dom doctor), aceleași scremute ironii la care zâmbetul încremenește-n rictus (intilnirea de dragoste dintre finu’ si nasu’, dintre Mimi si primarele), aceleași obsesii de, chipurile, anti-comunist giuleștean ( Dinamo- 5teaua a fost, este si va fi un moment de sarbatoare fara egal pentru toti cei care ne-au cadorisit cu aceste doua cluburi.)

În plus, de data asta, scormonind prin hârdaiele de lături care stau la baza inspirației sale, Haltona scoate întru îmbenzinarea rapiduleților o tembelă relatare a unor relații homosexuale ce ar fi existat între leaderii bolșevici Lenin și Zinoviev. Chiar și așa, ce treabă ar avea o astfel de poveste cu meciul de deseară? Numai imitația de creier găzduită de spațiul hiper-dimensionat al tărtăcuței haltoniene putea să facă o astfel de legătură…

Treaba e că picanta povestioară e o făcătură de presă, atât de frecventă după căderea comunismului, când tot felul de panarame s-au grăbit să se umfle-n pene și să-și laude ciocanul. Chestia a apărut acum câțiva ani într-un ziar… bulgăresc, ”Trud”, care afirma că se bazează pe  descoperirile din arhivele KGB ale doctorului în istorie N. V. Sokolov. Am fost curios să văd ce operă a creat tov. Sokolov. Surprise-surprise! Singurul istoric N.V.Sokolov menționat de ”Bol`șaia Sovețkia Ențiklopediia” a murit la 21 februarie 1889. Cum Vova a ajuns la Geneva abia în primii ani ai secolului XX, dăm în paranormal. Sau, mai știi, fiind vorba de mijloace specifice aripii corsicane a celei mai frumoase și iubite, și-o fi băgat coada vreo mamă Omida, cevașilea… Desigur, `telijența guru-lui fezerist ne e cunoscută, așa că nimic nu ne mai miră. Ne păstrăm zâmbetul și voia bună. ”Dincolo” e jale mare – insolvență, faliment, desființare – iar Haltonei îi înflăcărează imaginația… fundul marxist…

 

Reclame

0 Responses to “UN ”CÂNDVA DERBY” VĂZUT DE LA ANTIPOZI”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: