03
Apr
13

MAGNOLIA


Săptămâna trecută, când a dat zăpada, am văzut copacul cu magnolii cu mugurii gata să înflorească, dar acoperiți de albul rece. Mi-a fost teamă că florile nu vor rezista. Pentru ca azi să le văd în toată splendoarea lor. 2013-04-03 Magnolia

Gata, bre, așa mohorât, cu câte-un zvâc de frig, cu ploaia asta mocănească, e primăvară! Pregătiți-vă de soare, de căldură, fiți gata să aruncați în dulapuri hainele groase, mai e un pic și – în sfârșit! – ne e de ajuns o bluză, un tricou…

Anunțuri

30 Responses to “MAGNOLIA”


 1. Aprilie 3, 2013 la 10:24

  Ptiu, credeam ca ne vorbesti de film… 😀

 2. 2 Priapus
  Aprilie 3, 2013 la 17:35

  Poate ca o data cu primavara o sa ne ofere si dauson mai multe informatii despre tringhiul amoros Ponta-Cacarau-Base…. Cu Badea si Voiculescu la mijloc… 🙂

 3. Aprilie 3, 2013 la 17:58

  Si auzi, ba, Priapus, esti basist, deci pontist, deci kovesist, deci comunist.

 4. 5 Priapus
  Aprilie 3, 2013 la 18:10

  Cea mai tare poanta e ca baselu n o reusit s o impuna pe Kovesi, Ponta Plagiat, da…. 🙂 Priceless, fi var useleu de ras…

 5. 6 Priapus
  Aprilie 3, 2013 la 18:13

  Nu erai tu pontist, mancate ar mama de aparator al dreptatii, persecutat si furat??? 🙂

 6. Aprilie 3, 2013 la 18:30

  1. Da, Basea a facut de ris USL. Singurii care se bucura sunt basistii si unii dintre socialisti. Unde de inscrii?
  2. I-am luat apararea lui Ponta logic, normal, pentru ca, universitar vorbind, el NU A PLAGIAT!!! A, ca-i un bou sinistru dovedit azi, asta e alta discutie.

 7. 8 Dottore
  Aprilie 3, 2013 la 19:55

  Dawson, toate ca toate, dar e jenant sa sustii ca Ponta nu a plagiat.

  Sunt zeci de pagini luate copy-paste din alta lucrare, ce naiba.

  Nu-s cateva paragrafe sau cateva idei intoarse din condei si reformulate, adica o aceeasi Marie cu alta palarie (cum face aproape toata lumea). E un furt jenant. Zeci de pagini! Copy-paste!

  Ori tu chiar habar nu ai despre ce vorbesti, ori esti orbit de ura (ceea ce nu-i atat de grav).

  Ponta, prins cu asta, avea o singura varianta: retragerea din spatiul public.

 8. 11 ruiemapid
  Aprilie 4, 2013 la 01:55

  apropos, care-i mersul? de ce se cearta cacarau, baselul si el plagiatore in realitate, plus dawson, belfegor si tarantula in lumea virtuala? nu am mai urmarit miscarile, asa ca astept un rezumat! mersi!

 9. 12 Nic
  Aprilie 4, 2013 la 06:37

  Io pana acum nu m-am bagat pe acest topic superincitant… in care dawson ne arata ca el continua sa viseze cai verzi pe pereti… Aia unde marele blond cu ochelari de cal ne spune ca „UNIVERSITAR vorbind, Ponta nu a plagiat” e de demna de analele umorului (involuntar) romanesc de la Conu’ Leonida la Puiu Calinescu,…dawson ii bate pe toti… 😉

  Dawson inearca totusi sa se autodepaseasca afirmand ritos ca „Basea a facut de ris USL”, de parca USL ar avea nevoie de cineva din afara pt a se face de ras…

  Dar nu vreau sa ii contrazic pe alde Dawson sau Toshiro, acesti analisti politici demni de antologia surasului… Pt. cei doi cam-peoni ai moralitatii dambovitene sugrumate in meandrele concretului am o dedicatzie (am ales varianta cu textul mai usor de urmarit):

 10. Aprilie 4, 2013 la 08:38

  Inteligentule, tradatorul a facut o lucrare despre CPI, la infiintarea careia a participat. Deci demna de analele umorului involuntar (international) e existenta ta insasi! Titlul universitar obtinut de Ponta este oricum ultimul lucru care ar trebui sa ne preocupe, dar basistii, cum ii stim, tupeisti incompetenti, au adus chestiunea in discutie. Bety, Neicusorule, tu nici nu realizezi cata bafta ai cu Obamacare, pentru simplul fapt ca esti genul pe care nu l-as angaja nici sa-mi aduca lada cu scharfuri! 😆

  Oache, problema e simpla: Ponta s-a dat cu Basescu, Antonescu si liberalii ce-au mai ramas sa se lupte cu mizeriile:
  http://roxanaiordache.wordpress.com/
  Si nu mai folosi porecla aia bancista, ca e de-un rapidism dezgustator!

 11. 14 Sam Murray
  Aprilie 4, 2013 la 10:06

  Bre, Dawson, tu încă nu te-ai obișnuit cu unicul standard acceptabil al analizei în orice domeniu – standardul din Upstate? Și nu-l supăra, că acu-ți vâră una cu Mustață, veșnica lui obsesie… :lol.

 12. Aprilie 4, 2013 la 10:27

  Daaaaa! Si Ioana Radu. Si Dan Grigore. 😆

 13. 16 vt
  Aprilie 4, 2013 la 12:19

  Magnolia nu a inflorit atat de frumos in fiecare an. E 4aprilie, o zi trista in istoria Romaniei.

  Bombardament

  La 4 aprilie 1944 aviaţia americană a executat primul său bombardament asupra Bucureştiului. În decurs de numai o oră ea a reuşit să producă cel mai mare genocid săvîrşit vreodată asupra teritoriului românesc, depăşind detaşat, cu cei 3000 de morţi şi 2000 de răniţi, aproape în totalitate civili, chiar şi pierderile tragice create de cutremurul din 1977. Martorii oculari ai acestei grozăvii au rămas marcaţi pe viaţă.
  Pentru Doru respectiva zi începuse oarecum normal.Tatăl plecase cu treabă la Gara de Est iar el, împreună cu cele două surori şi fratele mai mare rămăseseră acasă (pe Calea Plevnei, vis-à-vis de actualul « BADUC », vecin la rîndu-i cu Carrefour-Orhideea).
  « Prealarma aeriană ne găsise pe toţi în curte, în jurul mamei, preocupată parcă mai mult de sora cea mică, în vîrstă de numai un an. Ceea ce părea la început un exerciţiu obişnuit de alarmare se transforma treptat în ceva serios, grav. O mulţime de muncitori, membri A.L.A.A., îndemna civilii spre adăpostul antiaerian. „La Lessel, La Lessel,” strigau acei bărbaţi puternici. Sirenele continuau să zgîrie strident din toate părţile, cînd, avînd-o în frunte pe mama, în braţe cu sora cea mică, am pornit spre subteranul amintit, aflat foarte aproape .
  Nu am mai ajuns niciodată la acel adăpost. În capul străzii mama hotărăşte : ” Ne întoarcem acasă ! Fără comentarii ! „Noi nu prea eram de acord, dar a trebuit să ne conformăm. Ne gîndeam că o să stăm în pivniţă pînă trece grozăvia dar huruitul sinistru al celebrelor ” Liberatoare ” ne-au paralizat pe moment. La primele bombe coşul casei se prăbuşeşte drept peste chepengul de fier al pivniţei care cade, instantaneu, înăuntru! Noroc că mama nu ne lăsase în pivniţă ! Am intrat repede cu ea în casa ca să o luăm pe sora cea mică, când geamul s-a spart şi tocul ferestrei a zburat, făcîndu-se ţăndări de perete .Trecuse razant de tâmpla mea iar pe mama o lovise doar puţin la şold !Ne-a scos atunci pe toţi în curte şi a realizat pe loc un adăpost ad-hoc. O uşă de stejar sprijinită pe gărduţul grădiniţei de flori a mamei şi pe o ladă de lemn! Alături de mama şi noi, cei patru copii, a mai intrat o fetiţă din vecini.
  Fratele meu Gicu apucase să numere doar 72 de avioane şi totul înjur se transformase în infern. Stâlpii zburau prin aer ca nişte paie, zidurile parcă erau nişte coli de hîrtie iar noi, apăraţi de uşa de stejar ,am supravieţuit bombardamentului aproape fără nici o zgîrietură ! Spun « aproape » deoarece o schijă m-a julit întrucîtva la gleznă, dar superficial. Gicu a găsit şi el, a doua zi, o schijă chiar în buzunarul pantalonilor.
  La terminarea bombardamentului, o veste căzu ca un trăznet. Cei care se adăpostiseră la fabrica de mobila Lessel muriseră cu toţii, axfisiaţi ! O bombă căzuse chiar la gura adăpostului ! Mama nu a putut să ne explice vreodată ce a influenţat-o să ne ţină acasă şi să ne salveze viaţa la toţi. Parcă totuşi, într-un rînd, ar fi zis că îi era frică să nu-i lipsească surorii mai mici…aerul ! »

  PS: Iata ceva si despre acei oameni minunati si masinariile lor zburatoare. Ii asteptam ca eliberatori si au venit o singura data si bine. in trecere, cu B24 Liberator, ca sa ne lase cadouri de Paste. Pentru ca au bombardat si de Inviere, la Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Turnu Severin, bombele cazand deopotriva pe obiective militare si, mai ales, civile. Victimile „colaterale ” au cauzat aparitia in apropierea garii a cimitirului „4 aprilie”, rebotezat mai tarziu, din motive politice, „Cimitirul Calvin”! Aliatii invingatori nu trebuia sa fie deranjati de existenta dovezilor despre genocid!


  Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe toti cei rapusi in acele zile de trista amintire!

 14. 17 Nic
  Aprilie 4, 2013 la 13:02

  Hop si taica Toshiro sa dea un degetel de ajutor pupilului dawson, aducandu-l in discutie pe corsicanul stelist Mustata… intr-adevar foarte in legatura cu plagiatul lui ponta. 🙂

  Dawson pune si el pe tapet argumentul marelui eliberat si persecutat bombonel, ca ponta nu ar fi plagiat pt ca ar fi participat la discutiile legate de infiintarea CPI… 🙂

  Autodepasindu-se mereu in replici prostesti, omul de „dreapta” dawson aduce in discutie obamacare…Cat esti de urechist, bey baiatule…

  In final ne da un citat din printesa de roxania, taramul imaginar in care se refugiaza dawson cand realitatea devine prea dura.

  Interesant totusi ca dawson, care ni-l baga pe gat pe pontac, incepe sa il critice acum pe baza de caracter. Cata clarviziune …. 😉

 15. Aprilie 4, 2013 la 13:29

  @VT
  MULTZAM pentru link!

 16. 19 pokerface
  Aprilie 4, 2013 la 13:32

  Dragutzi baietii astia de la razboi intru cuvant. Ar fi vrut ca in timp de razbel, americanii sa vina si sa arunce cu hamburgeri, popcorn si eventual cu iconitze cu Domnul Nostru Iisus Hristos.

 17. 21 Nic
  Aprilie 4, 2013 la 13:43

  VT a postat:
  „Iata ceva si despre acei oameni minunati si masinariile lor zburatoare. Ii asteptam ca eliberatori si au venit o singura data si bine. in trecere, cu B24 Liberator, ca sa ne lase cadouri de Paste. Pentru ca au bombardat si de Inviere, la Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Turnu Severin, bombele cazand deopotriva pe obiective militare si, mai ales, civile. Victimile “colaterale ” au cauzat aparitia in apropierea garii a cimitirului “4 aprilie”, rebotezat mai tarziu, din motive politice, “Cimitirul Calvin”! Aliatii invingatori nu trebuia sa fie deranjati de existenta dovezilor despre genocid!”

  NU cred ca bombardamentele asupra Romaniei s-ar incadra la „genocid”. Poate la crime de razboi…

 18. 22 pokerface
  Aprilie 4, 2013 la 13:55

  Dawson, de ce-i numesti eroi la tine pe blog? Oricat ai empatiza cu victimele, nu cred ca-i un termen potrivit.

 19. Aprilie 4, 2013 la 13:58

  Ce sa zici si tu, bai, distrusule…

  PS
  Roxana se pisa pe tine cu bolta si presiune, vorba regretatului Rassie.

 20. 24 Nic
  Aprilie 4, 2013 la 14:16

  Ce-ai bey Dawson, te-a sedus Ponta si te-a abandonat, bey papagalule?

  Din betie poate te mai trezesti dar din prostie – iciodata, bey fraiere… 🙂

 21. Aprilie 4, 2013 la 14:29

  LOL! Tine minte asta! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

 22. 26 Priapus
  Aprilie 4, 2013 la 16:17

  Deh, Toshiro, cum sa nu ridice el ghes’tu intru ajutorarea corsicanului stelist?? 🙂 Ca doar e d’al sau, n’asa?? Toshiro, de ce ai sters delicioasele bale dausoniene…?? 🙂

 23. 27 Sam Murray
  Aprilie 4, 2013 la 16:23

  Bre, omule, de ce vreți voi s-o puneți de-o porcăreală continuă? N-aveți și alte cestiuni arzătoare la ordinea zilei?…

 24. 28 Priapus
  Aprilie 4, 2013 la 16:25

  Just asking… 🙂 Never mind… 🙂

 25. Aprilie 4, 2013 la 20:27

  Priapus, esti un bou!

 26. Aprilie 5, 2013 la 06:57

  Revenind…
  Niste oameni (civili) mor bombardati de americani.
  Eu ii numesc eroi.
  Priapus si altii fac pe desteptii.
  Bun asa…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Dawson pe HABEMUS PAPAM… PARDON,…
Unlucky pe HABEMUS PAPAM… PARDON,…
Sam Murray pe STEAUA CĂZĂTOARE
Dawson pe FUSE ȘI SE DUSE
Dawson pe FUSE ȘI SE DUSE

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: