26
Noi
12

SE-APROPIE MOȘU` CU CADOURI


Reghe, Chiricheș, Rusescu și ceilalți au un avans de 7 puncte față de a doua clasată în clasament. Deseară vor fi 10… Un singur eșec, două remize și, vai, 13 victorii, 13 cuțite răsucite în rana de nevindecat a fanilor echipelor ce nu vor ajunge nicicând la nivelul Stelei. Un parcurs promițător într-o grupă a Europa League, în care plecaseră cu a treia șansă, face ca Steaua să conducă și să spere în continuarea cursei și la primăvară. Prestații care au făcut ca iubitorii fotbalului să ia cu asalt stadioanele de fiecare dată când jucau roș-albaștrii. Și, continuându-și drumul spre țintele propuse – titlul și ghioceii Europei – cu veșnicele excepții ale patronului și trompetei sale din cutia de carton, steliștii și-au păstrat echilibrul, dovedind de fiecare dată o admirabilă cumpătare în comportament și în declarații.
Cele două echipe suferinde se află, până deseară, la 15 (cincisprezece!) puncte distanță de coșmarul lor veșnic, jocul practicat de ele e vag asemănător cu sportul numit fotbal, dar, atât câinii, cât și ciorile, își țin coada băț și latră/croncănesc a jale… Prilejul le-a fost oferit de o seară de aceea, în care nu-ți iese nimic, iar adversarului îi iese totul, pentru ca toată mizeria din sufletul unora să se reverse ca dejecțiile unui canal prea plin. Dacă din partea unui neica-nimeni, fotbalist mediocru și, acum, antrenor-manta de vreme rea, pe numele lui Marian Rada, nu te poți aștepta la altceva, surprind ieșirile unora din tabăra dinamovistă, de un tembelism ce pare identic cu cel de sub podul corsicanilor…

Steaua a pierdut umilitor, cu 1-5, în fața unei echipe germane, a cărei valoare de piață este de 91.400.000 euro, respectiv o medie de 3.515.385 euro de fiecare jucător. Același site – transfermarkt.de – apreciază valoarea lotului stelist la 31.525.000 euro, cu o medie de 1.125.893 euro, deci de peste trei ori mai puțin decât media Stuttgart-ului. Din cei 28 de jucători ai Stelei, doar 5 sunt străini, printre care și nefolositul Machado, ceea ce a făcut ca steliștii să constituie baza Naționalei lui Pițurcă. Așadar, și mai bune, și mai rele, aspectele pozitive având o pondere net superioară.

Estimp, echipele conduse de cei buni de gură, dar cu minte puțină, joacă în huiduielile puținilor care se mai încumetă să le urmărească jalnicele zbateri, lustruiesc locurile de mijloc ale clasamentului și beneficiază de odihnă cât cuprinde… Dar, iată, prilej de bucurie: a pierdut Steaua! Râgâielile handicapaților ce sparg tastaturile pe forumurile necăjite erau de așteptat și nu stârnesc decât milă, dar ce ne facem cu noul finanțator al dinamoviștilor, dl. RIN, care a rupt lanțul și s-a lansat în declarații ce ne fac să bănuim oareșce pitici foarte activi pe minisculul creier al înlocuitorului lui Borcea… Ce ne facem cu năstrușnicele idei ale oficialiilor roş-albilor, care ”le-au cerut administratorilor stadionului să lase tabela pornită pentru a se putea vedea scorul de la meciul Steaua -Stuttgart 1-5, pînă cînd va începe meciul lui Dinamo, în ideea în care pe fotbaliştii cîinilor îi va motiva înfrîngerea drastică suferită de eterna rivală”? Bre, ce umblă ăștia la pisicu` lu` alde Cum să nu te-apuce mila când citești ”perlele” de o `telijență demnă de un chihuahua ramolit: ”...grav e că Steaua a stricat gazonul la meciul cu Stuttgart în vederea partidei  Dinamo – Oţelul! Să-şi vadă lungul nasului!„. Augh! Augh! Augh! Vai, și ce meci supercalifragilistic ne-au oferit dinamoviștii… Noroc cu arbitrii, care au evitat o nouă rușine…

Și ce ne facem cu fudulul care vede orice în afară de bambiliciul elevilor săi, al căror ultim meci (cu o echipă evaluată la ceva mai mult de 9 milioane pentru un lot de 32 de jucători – cu 2 milioane mai puțin decât Tasci, turcul lui Stuttgart…) a câștigat detașat titlul de cel mai prost din actuala ediție. Și, cum tot țiganu-și laudă ciocanu`, el nu se sfiește să-și acuze… propriii suporteri (da, bre, galeria aia ce nu se mai iegzistă alta ca ea…) că nu-l sprijină pe el, cel care a ” preluat echipa asta în perioade negre pentru ea„. Perioade negre?… Deh, el a zis-o… ”E trist că s-a ajuns ca rapidiştii să-şi înjure propriii fotbalişti. Aşa n-ai cum să mai fii cea mai frumoasă galerie din ţară„. Corect, ”cea mai frumoasă” e atunci când îi înjură și-i scuipă pe adversar, potrivit tradiției locului… Și un bonus pentru amatorii de cujetările autenticei sperietori de ciori Rada: „Nu ne concentrăm în campionat, dar în Cupă nu o să fie greu să îmi motivez jucătorii.”  Pe bune? Cu ce-i motivezi, bre? Că am auzit că până și la cafele s-a închis robinetu`…

În rest, rămâne cum am stabilit: campionatul ăsta e gata, numa` conu` Niculae mai are vise erotice cu campioni giurgiuveni… Iar, în plus, moșul cu același nume, de la Copenhaga, ne va arăta calea pe care suntem obișnuiți să mergem. Aceeași la care visează neputincioși lătrătorii și croncănitorii… Numa` să nu le crape ceva…

Reclame

81 Responses to “SE-APROPIE MOȘU` CU CADOURI”


 1. Noiembrie 26, 2012 la 17:25

  Pentru servicile aduse celei mai minunate echipe Steaua aurita primesti ordinul salam in grad de comandor. Drepate si fratie.

 2. Noiembrie 26, 2012 la 23:23

  Brasoveni, muie brasoveni! 😀

 3. 3 Priapus
  Noiembrie 26, 2012 la 23:24

  N-o vrut moshu’ sa va umileasca si mai rau, v-o dat numa’ trei… 🙂

 4. Noiembrie 26, 2012 la 23:25

  Se pare ca stelistii nu si’au dorit victoria atat de mult precum si’a dorit’o arbitrul Avram! 🙂

 5. Noiembrie 26, 2012 la 23:28

  Arbitrul Avram a tras cu brasovenii, care au fost si dopati.

 6. Noiembrie 26, 2012 la 23:32

  No, lasa ca va mai inselati odata singuri la Copenhaga si va reveniti. 🙂

 7. 7 Priapus
  Noiembrie 26, 2012 la 23:34

  Da 🙂 o tras cu brasovenii… Pai unde or fost pungutele voastre?? 🙂

 8. Noiembrie 26, 2012 la 23:49

  Vezi ce se-ntampla daca nu folosesti zambareti pe net? 😆

 9. Noiembrie 27, 2012 la 00:16

  Zambilici. Zambaret e Becali.

 10. 10 Mircea
  Noiembrie 27, 2012 la 00:17

  Fara punga m.i.s.a., viata e pustiu.

 11. Noiembrie 27, 2012 la 00:36

  Salicene, ce-ti spuneam? Mai aparu unu’! :))

  Eu ma autodenunt: m-am dopat cu lecitina cand ingrasam porcu-n ajun pentru BAC. Colegii mei care dadeau la Drept luau doze triple. Ba unul mai si invata cate-o pagina pe zi din cartea de telefon, ca antrenament.

 12. Noiembrie 27, 2012 la 03:42

  Apropo de cadouri – Basescu ne mai face multe din astea ca discursul de aseara? Asta ori s-a inteles cu PSD sa sparga USL imediat dupa ce obtinem vreo 70% – dupa faza asta recenta unii ar spune chiar 80% – ori a-nnebunit de-a binelea de-si ingroapa ARDeii cu fiecare aparitie si se mai face si de cacat definitiv printre ‘prietenii’ din Europa.

 13. 13 Ovidiu
  Noiembrie 27, 2012 la 10:18

  De cand a plecat de la Ploiesti, Astra imi devenise indiferenta. Dar de cand Vali e antrenor principal, am inceput dintr-o data sa ma uit cu alti ochi la meciurile ei. De ce? E simplu: pentru ca-mi doresc ca pana la urma competenta sa iasa la suprafata. Aflata la 7 puncte de primul loc, Astra va juca cu liderul in decembrie. E cazul ca Reghe sa fie foarte atent, pentru ca Vali stie mai mult fotbal ca el.

 14. 14 jeromelebanner
  Noiembrie 27, 2012 la 10:22

  Cu cine are meci steaua in cupa? si dupa aia in campionat cu kiajna. acum imi dau seama de ce l-au eliminat pe ilies tan in etapa trecuta. cu steaua nu se stie niciodata

 15. Noiembrie 27, 2012 la 10:50

  @Ovidiu
  Te inteleg! Si mie imi place Astra cu ‘ochelaristul’. Excelent fotbal, excelent discurs. De ei mi-e frica, sincer!
  Brasovul a fost de cacat – de genul ‘ia uite la injanru’ dreq, io, care muncesc da la saispe ani si el sa distra prin facultati, vine acuma sa-mi dea mie ordine, il fac io pi el si aduc si public de cacat pentru asta’. Altfel, aia e, au batut, felicitari, numai cine nu-ntelege nu pricepe ironiile-mi de-aseara, ca sa zic asa.

  @Gerom
  Tu esti basist platit, ma mir ca mai ai tupeul sa dai pe-aici dupa ce-ai indemnat lumea sa voteze pentru cei care nu i-au ingaduit bunicului meu sa primeasca medicamentele pentru Alzheimer. Mars, mizerie! Cand va prind, va omor pe capete, ba, el m-a crescut, el m-a educat in spirit anticomunist, futu-va-n gura de jigodii basiste!

 16. 16 jeromelebanner
  Noiembrie 27, 2012 la 11:00

  Sam , cum facem? il rugam pe dawson sa ne arate cum am indemnat lumea sa voteze pentru cei care nu i-au ingaduit bunicului sa primeasca medicamentele pentru Alzheimer, eventual il ajuti si tu, astept scuzele din partea lui sau din partea ta?

 17. 17 Ovidiu
  Noiembrie 27, 2012 la 11:06

  Ia faceti-va testu’, sa vedeti cum stati: http://alege.digi24.ro/page_orientarepolitica.php

 18. Noiembrie 27, 2012 la 11:17

  Ai indemnat lumea sa voteze cu basistii. Scuze pentru injurii. Dar restul e adevarat.
  Am prieteni buni care sustin jegurile portocalii, chiar oameni inteligenti, dar cel mai probabil dezinformati, insa tu ai fost cel mai agresiv. Iar pentru familia mea perioada 2009-2012 a fost mai grava decat Holocaustul, decat nationalizarea si colectivizarea la un loc! Si daca mai dura putin, ne pasteau si inchisorile basiste ale stupidei merkaloase – pentru ca, daca ai facut un dram de economie la viata ta, iti vei da seama ca austeritatea in Romania a fost o spaga ceruta de Merkel pentru pastrarea criminalului in functie, ca sa-si faca mendrele.

  @Jalaberte
  Hai sa ne inveselim nitel, mai tii minte vaza asta?

  Inge era inalta. Purta pantofi care o faceau si mai inalta. Si nimeni nu i-ar fi putut reprosa ca era slaba.
  Am stat tuspatru in salon, iar Inge a vorbit mult.
  Avea parul blond, dar isi daduse pe el cu o vopsea rosie, astfel incat acum unele suvite devenisera roz, iar altele violete.
  Avea o fata de taranca, nu insa lipsita de sarm.
  – Nu locuiesc de prea mult in Viena, a spus Inge. Sunt din Innsbruck.

  Cuvinte cheie: Innsbruck, fictiune, taranca 😀

 19. Noiembrie 27, 2012 la 11:22

  Bre, Ovidiu, da-ne unul mai simplu, ca asta e greoi facut si eu nu dau clickuri duble sau triple la jegurile de la rcs/rds.

 20. 20 jeromelebanner
  Noiembrie 27, 2012 la 11:33

  dawson, te citez

  Ai indemnat lumea sa voteze cu basistii. Am prieteni buni care sustin jegurile portocalii, insa tu ai fost cel mai agresiv.

  Wat? When? Where? How? Why?

 21. 21 jeromelebanner
  Noiembrie 27, 2012 la 11:34

  mie testul lui teszari ni-a iesit neoliberal

 22. Noiembrie 27, 2012 la 12:47

  Geroame, tu ai fost singurul care ai bagat vrajeala aia ca Basescu ii baga la puscarie pe jegosii din fotbal, iar daca el nu va mai fi ai insinuat ca se va alege praful prin formula „asa ca aveti grija ce votati”.

  Altfel, ia mai bagati un Funeriu pana trecem la topicul urmator.
  http://www.bbc.co.uk/news/education-20498356#TWEET396216
  Pe mine ma doare la banana, Polonia e acolo, bine. 😉

 23. Noiembrie 27, 2012 la 12:58

  In fine, mi-am calcat pe inima si le-am dat click-uri – sunt, evident, liberal.

 24. 24 jalabert
  Noiembrie 27, 2012 la 14:52

  dawsone, termina cu penibila propaganda usl-ista. nefondata, neargumentata, ne nimic. da, e ok sa fie criticat si injurat „regimul basescu”, am inteles asta si nu cred sa existe persoane care sa-l ridice in slavi pe individ, dar totul devine un „caraghioslac” atunci cand il punem in antiteza cu usl-istii.

  din fericire exista nu numai teleorman, botosani, dolj samd. exista cetateni si in zonele civilizate ale tarii, oameni care nu pun botul la nemernicii pe care ii prezinti drept salvatori intr-o maniera mai populista decat cea a sefului securist dan voiculescu (doar faptul ca esti pe aceeasi lungime de unde cu el ar trebui sa-ti dea mult de gandit!!!). ne pisam pe cacarau, copy-paste si pe restul scursurilor care vor readuce tara la nivelul de cacat din timpul anterioarelor guvernari psd-iste. furtisaguri en masse, dictatura prin nesepararea puterilor in stat, nepotisme la greu si tot tacamul actiunilor ce vor (re)deveni realitate dupa urmatoarele alegeri, la un nivel mult mai periculos decat cel al pedeilor.

  repet, pentru mine e inexplicabil cum un om normal, o persoana cu educatie, un om care stie ce a insemnat regimul comunist si comunismul post 89, un om cu macar un pic de cunostinte economice poate vota o formatiune din care face parte mizeria psd-ista, adica o formatiune falimentara si criminala! ca-i voteaza toti decedatii, ca se fura la greu, ca prostimea si fomistii moldovei si ai munteniei cad in plasa populista samd. e de inteles pe undeva. atata ii duce capul. dar voi astia de aici? tu, sam, ovidiu … trist. trist de tot. vorbim din nou despre subiect peste cativa ani. va rog doar atat: sa nu va plangeti atunci! 😉

  ps: testul este interesant, dar nu toate frazele sunt formulate in mod potrivit. la unele s-ar impune niste adaugari pentru a putea da un raspuns exact. eu ma situez cu punctuletul exact pe „dreapta”.

 25. 25 Nea Nelu
  Noiembrie 27, 2012 la 15:20

  peneleul actual e doar un apendic bosevic… cata vreajala ipocrita cu „anticomunismul” cand il ai presedinte de onoare pe ion iliescu, responsabil pt atatea cruce ridicate pt oameni tineri, ucisi de oamenii lui iliescu.

 26. 26 pokerface
  Noiembrie 27, 2012 la 15:24

  USL SI PDL/ ACEESI MIZERIE. Din pacate se poate si mai rau…:(

 27. 27 Ovidiu
  Noiembrie 27, 2012 la 15:34

  Pe mine testul respectiv m-a plasat in interiorul dreptunghiul social-democrat, in partea dreapta a sa. Desi am votat de fiecare data pana acum, niciodata nu am votat pro ci doar contra. De ce? Pentru ca fiecare „stapanire” m-a dezamagit. Dar cel mai mult m-au dezamagit pedelistii. Chiar aveam alte asteptari de la ei. Probabil ca ar trebui sa nu ma duc deloc la vot, dar nu ma pot abtine sa-i sanctionez dupa puterile mele pe pedelisti. In Romania nu putem vorbi deocamdata de spectru politic, in ceea ce-i priveste pe politicieni. Ei sunt toti o apa si-un pamant si intra in politica cu un singur scop. Se va schimba chestia asta vreodata? Poate, dar nu cred ca in timpul vietii mele.

 28. 28 Sam Murray
  Noiembrie 27, 2012 la 15:45

  @ niciodata nu am votat pro ci doar contra. De ce? Pentru ca fiecare “stapanire” m-a dezamagit.
  Of, din păcate, ăsta e necazul nostru… Iar faptul că s-a ajuns să nu mai existe nicio speranță e îngrozitor. La început, oamenilor le era destul de limpede ce cale vor să urmeze, fie că au votat Iliescu, Câmpeanu sau Rațiu. Acum nu mai există leaderi de talia lor. Și ce e interesant este că, rând pe rând, au fost îndepărtați și cei care păreau a fi mai altfel – Meleșcanu, Tăriceanu, Cristi Diaconescu. Bine că le-a luat locul Domnu` Dan…

  L.E. Am făcut testul ăla, care mi se pare o aiureală. Am picat în centrul pătratului din dreapta, sus, cică ”libertarian”. Adică adept al libertății… Mă rog, da` chiar nu pentru toți. Unora nu le-ar strica un loc stabil, sub supraveghere strictă, cu tratament corespunzător. Ar mai avea șanse să se facă bine…

 29. 29 pokerface
  Noiembrie 27, 2012 la 15:53

  Sa nu vina vremuri cand o sa ajungem sa-l regretam pe Domnul Dan, sa spunem ca era un demagog mai onest decat altii…:D

 30. 30 Sam Murray
  Noiembrie 27, 2012 la 17:01

  A, da, asta e soluția ideală, cu Domnu` Dan prezident și dl. Tudor Barbu prim ministru. Dl. Condurățeanu ne va pupa pe suflet ca ministru al insanității, pardon, sănătății și dl. Bălan ne va scăpa de scursurile societății, ca ministru de interne… A, și să nu uit, zăbăucu` ăla de aleargă cu microfonu` va conduce noul minister al controlului… La (in)cultură va fi o conducere colectivă, asigurată de crema maneliștilor, desigur.

 31. 31 pokerface
  Noiembrie 27, 2012 la 17:13

  Amin! 😀

 32. Noiembrie 27, 2012 la 19:19

  Bai, cata lume se uita la televizor… 🙂

 33. 33 Mihai Hristea
  Noiembrie 28, 2012 la 03:49

  Jalaberte, ii destest pe astia din PD din momentul din care s-au scurs din PSD, din 2000. Cati ani aveai atunci?
  Toate jegurile s-au dus catre basism.
  In 2004 am facut o alianta pe care o regret si acum. Noi eram DREAPTA, nu trebuia sa le permitem infiltrarea!. Si s-a vazut. Ulterior mizeria basista s-a descotorosit de Tariceanu si de tot ce era autentic liberal si si-a adaugat acel „L” la partid, ca sa arate ca ar fi, cica, de dreapta. Dupa care a distrus multime de afaceri mici si mijlocii care incepeau sa prospere. Odata facuta mizeria asta, a taiat in carne vie unde avea el bube: militari si aviatori.
  Pentru toate astea merita un glont in cap si el si cei care-l sustin!
  Pe bune acum, Jalaberte, tu chiar esti batut in cap la faza asta! Intelegam daca erai nomenclaturist – dar ai luat-o razna cu seninatate pe taramul politicii.

 34. Noiembrie 28, 2012 la 04:11

  Si inca ceva, Jalaberte – Monica Macovei, aia pe care o asculti tu, i-a anchetat pe colegii mei in timpul mineriadelor. Erau batuti, cu sange pe mecle, doar pentru ca aveau barba sau ochelari. MRU a fost uetecist convins si a omorit oameni in Iasi si Cluj la revolutie! Legea mea de meritocratie a fost facuta varza dupa debarcarea lui Tariceanu! Boc a venit apoi si-a nenorocit tz-spe mii de firme mici si mijlocii, esenta liberalismului si-a economiei sanatoase care se-nfiripase!!! Dupa care, cu sleahta lor de odiosi sinistri care n-ar trebui sa aiba nici macar bacul, au nenorocit tara asta.
  Eu te inteleg pe tine, esti austriac, dar noi chiar vrem sa ne pisam pe spatiul german pe care-l programeaza Merkeloasa in stilul lui Hitler!
  Si nu, crede-ma, nu sunteti superiori! Doar povestea de la Viena, cu neamtul venind la mine sa-mi ceara indicatii de directie…

 35. 36 jeromelebanner
  Noiembrie 28, 2012 la 11:36

  dawson, monica macovei nu va intra niciodata printre dreptii neamului, la fel ca ea si 99,99% dintre pedelei. dar cand zici de mineriade, wouldn„t ring you thousands of bells? asta ma socheaza la tine. zici ca instig la a vota pdl? uite iti spun clar, n-o voi vota pe anca bulangiu, dar zi-mi tu alta solutie, pelican, ala care te scapa de clan? macar pt. faptul ca am ascultat enshpe ani inainte de revolutie mizeriile alea la radio si nu pot face asha ceva, ala de la ppdd? numai cand ii vad pe cei care se inghesuie la cortul lui de campanie si imi trece cheful? romania mare? le-am si uitat numele catindatilor, ceva cu dorel.

  astept sugestii

 36. 37 Ovidiu
  Noiembrie 28, 2012 la 11:59

  Mosu’ vine la Ploiesti cu o calificare in finala Cupei, o competitie tratata cu indiferenta de patronu’ blogului, din motive evidente. De ce zic in finala? Pentru ca pana la craciun se va juca prima mansa a semifinalei. Iata ca nuca pe care Steaua n-a fost in stare s-o sparga, a fost facuta praf de Petrolul. Scorul, 2-1, ar putea da senzatia ca a fost o victorie dificila. Numai ca celor care au vazut meciul nu le-a venit sa creada ca cele doua echipe sunt in aceeasi liga. Petrolul a zdrobit Chiajna, comentariile live text ale site-urilor de sport mentionand 10 ocazii clare de gol ale ploiestenilor, in afara de goluri. Dupa 44 de minute in care ploiestenii au ratat din toate pozitiile iar Chiajna n-a trecut de mijlocul terenului, a venit si izbavirea noastra. Bokila a reusit in sfarsit sa inscrie in poarta Concordiei. Aspectul jocului nu s-a modificat nici dupa pauza, Bornescu inghetand in continuare in poarta, iar petrolistii ratand incredibil. Bokila a marcat si al doilea gol care ne-a mai linistit un pic. Dar, ca sa nu stam linistiti pana la final, Chiajna a reusit performanta sa marcheze un gol, intr-un meci in care n-a avut nicio faza de poarta. Un fault in careu, aproape de linia de fund, le-a dat posibilitatea sa inscrie un gol la care nici nu visau, in min. 82. A urmat goana dupa egalare? 😀 😀 Da de unde. Ilfovenii s-au baricadat din nou in aparare si Grozav ne-a ridicat iar tensiunea, ratand din pozitii din care numai el poate rata.

  Vreau sa mentionez aci si atacul furibund al lui Muri, care era negru de furie ca Petrolului i s-a facut culoar pentru castigarea cupei. Ca tragerea la sorti a fost manipulata, ca jocurile sunt facute pentru Petrolul etc. Bai, da’ suntem tari de tot daca s-a ajuns ca federatia sa ne faca noua jocurile 😀 . Acu’ cred ca e clar de unde vin atacurile impotriva lui Walter, cum actioneaza institutiile statului la comanda ungurilor. Na, ca incep si io ca nea Gigi! 😀 Astia de la CFR mi-au fost simpatici pana aseara. Acu’ sper ca MU sa le umple poarta.

 37. 38 Sam Murray
  Noiembrie 28, 2012 la 12:52

  Ie`te ce ironic e Ovidiu… ”…competitie tratata cu indiferenta de patronu’ blogului, din motive evidente” Ei, na, acu` o să-mi bați obrazu` că nu scriu despre nu`ș ce tur sau raliu… Păi, în afară de tine și de JL, cine s-a mai uitat la marele meci?
  Mi-a plăcut și asta: ”nuca pe care Steaua n-a fost in stare s-o sparga, a fost facuta praf de Petrolul”. Deh, asta e, totul se raportează la Steaua. Chiar și când joacă rezervele, rămâne etalon…
  La fel de amuzant e și faptul că, îmbătat de succesul asupra galacticilor din Chiajna, vezi Petrolul în finală, de parcă Oțelul nici n-ar exista. Mai vedem…
  Muri rămâne același oricând, așa că nu mă miră noua intervenție și lojika impekabilă a analizei lu` dom` doftor. Da` ce-aș mai râde să se ajungă la o finală ploieșteană – Petrolul Cluj vs. Astra Giurgiu… 😆

 38. 39 Shab
  Noiembrie 28, 2012 la 13:03

  Galacticilor, echipa de rezerve a Stelei a dominat Chiajna tot asa cum au facut-o titularii vostri. Daca se termina meciul de ieri 2-2 si pierdeati la penaltiuri, era un rezultat corect?

 39. 40 Ovidiu
  Noiembrie 28, 2012 la 13:07

  E foarte posibila o finala Petrolul-Astra, si cred ca ar fi normala. Sunt cele mai bune echipe ramase in competitie.

 40. 41 Ovidiu
  Noiembrie 28, 2012 la 13:10

  @ Shab
  da’ io n-am zis ca n-ati dat tare in nuca, numai ca n-ati reusit s-o spargeti. cat despre „2-2”, ar fi fost chiar culmea culmilor fotbalului sa dea Chiajna doua goluri. e o limita in toate.

 41. 42 Ovidiu
  Noiembrie 28, 2012 la 13:16

  @echipa de rezerve a Stelei a dominat Chiajna tot asa cum au facut-o titularii vostri
  genul asta de comparatii nu e prea relevant in fotbal. sau sa-ti reamintesc ce instructie a facut Petrolul cu Brasovu’, la Brasov, in doua meciuri consecutive?

 42. 43 Shab
  Noiembrie 28, 2012 la 13:29

  Nu faceam nicio comparatie, subliniam doar faptul ca ati fi putut foarte usor si voi sa terminati meciul la egalitate, in ciuda dominarii categorice, iar apoi sa il pierdeti la penaltiuri. Nu e Chiajna asa nuca tare, mai degraba sunt atacantii nostri experti in ratari. De exemplu, daca marca Rusescu penaltiul si nu rata Rocha din 30 de cm, scorul ar fi fost de 3-2 pt Steaua in acel moment, ceea ce ar fi fost mai aproape de realitatea din teren.

 43. 44 Sam Murray
  Noiembrie 28, 2012 la 15:23

  E chiar haios cuplul găzar… Să compari Petrolul cu Steaua. Dacia cu Rolls-ul…

 44. Noiembrie 28, 2012 la 15:57

  Geroame, Dumitru Pelican e chiar ok. Il stiu din Macedonia. 😉
  Boagioaca, in schimb, a fost amanta Baselului. Asta n-ar fi chiar nicio problema, daca nu mi s-ar fi povestit faza cu ma-sa la dentist. 😀

 45. 46 jalabert
  Noiembrie 28, 2012 la 16:25

  geroame, ce pana mea n-ai inteles? voteaza usl! spre culmile gloriei alaturi de cacarau din isaccea si copy/paste, „fiul” celui mai bloggerist dintre parnaiasi, victima a dictatorului cu chelie.

  dawsone, abureli la greu si incercari penibile de manipulare prin aruncarea pisicii in curtea altora. toata tara stie ce inseamna psd, cine sunt si ce reprezinta stabii acestui partid mizer. vrajeala lor tine la titu si in vrancea, dar cineva cu nitica pregatire economica stie ce inseamna guvernarea astora de stanga, mai ales cand acea stanga a mai fost la putere, rezultatele vorbind de la sine. despre pnl nu mai putem vorbi, atata timp cat LIBERALII se alatura stangii bolsevice (caz unic in lume!!!) si il primesc pe cioban in randurile lor. iar ce astepti tu de la usl e o utopie. nedreptatea facuta familiei tale nu se va repara pentru ca nu mai e de unde. iar acest lucru este in mare masura rodul celor care au avut rolul principal in a duce tara in paragina. o consultare a mai multor indicatori economici pentru diferitele perioade te va lumina. iti garantez ca peste maxim un an jumate ii vei injura si pe astia la greu! sunt convins ca va veni vremea cand tara va regreta amarnic ca a revenit la cacarai. momentul va veni atunci cand nu vor mai exista bani pentru rasfatul bugetarilor, pentru „mici si bere” si pentru restul masurilor populiste prin care puncteaza unii la naivi si fomisti. pacat ca pnl-ul a acceptat sa intre in acest joc murdar.

  in plus, ce e greu de priceput ca nu ma intereseaza daca-l impusca pe basel sau nu? da-l dreac! si-ar merita-o! ce ma supara e faptul ca incerci sa-i albesti pe niste nemernici. adopti tactica lui voiculescu. pe bune acum. macar gadea, ciutacu si alti lingai o fac pe bani, dar tu pui gratis botul la niste manipulari de cea mai joasa speta …

 46. 47 Mihai Hristea
  Noiembrie 28, 2012 la 20:08

  Bai, meserie, nici nu mai citesc ce scrii. Esti deja luat.

  Hai sa vb la tf pt oamenii aia.

 47. 48 Mihai Hristea
  Noiembrie 28, 2012 la 20:19

  Hai ca pana la urma am parcurs textul tau, oache’

  Exact asa:

  Pe langa faptul ca mi-e dor de Madalina, tu esti chiar haios.
  Totusi, explica-mi tu cum refaci bugetul cu pensiile a o mie de insi.

  Moarte Mrkeloasei!!!!!!!!!!!!!!!

 48. Noiembrie 28, 2012 la 21:11

  Dawson, iar bei , mai?

 49. 50 Priapus
  Noiembrie 28, 2012 la 21:26

  Nu bea mah, asa-i el… 🙂

 50. Noiembrie 29, 2012 la 00:29

  Ce pula mea, trebuie sa beau sa-mi placa Madalina:?

 51. 52 jalabert
  Noiembrie 29, 2012 la 05:04

  tu ai nume si renume, forta, forta chefere!!!! cu ei voi tine in finala! sper sa bata satelitul din ploiesti al sepcilor rosii. daca nu intra pana atunci la diicot …

 52. Noiembrie 29, 2012 la 08:27

  LOL!
  S-a jucat Cupa?
  Dati si voi scoruri pe-aici.

 53. 54 Ovidiu
  Noiembrie 29, 2012 la 09:58

  CFR nu trece de Astra.

 54. 56 Sam Murray
  Noiembrie 29, 2012 la 10:17

  Ai puțintică răbdare, stimabile, cum ar zice un mare ploieștean…
  Ai citit rândurile astea? ”… această notă este valabilă doar în ceea ce priveşte documentele clubului FC Petrolul.” Buba e la conu Bușcă, la Cluj, el e apropitar, mă-nțelegi
  Poate aveți noroc că durează cercetările cât astea cu Ghiță, verii și ceilalți și ies alde Grozav & co. la pensie la Petrolul.

  N-am urmărit marile derby-uri ale ultimelor zile, nici măcar Ceahlăul-Oțelul, dar nu văd cum ar putea pierde CFR CUpa. Doar celelalte echipe nu joacă în Europa… 😉 Îmi pare rău că a pierdut Dinamo, mi-e teamă că nu vom mai avea plăcerea de a citi `telijentele oxervații ale conului RIN. Nasol e că o să avem parte de Muri, în schimb…

 55. 57 Ovidiu
  Noiembrie 29, 2012 la 10:29

  De Busca ma doare fix la bascheti.

 56. 58 Sam Murray
  Noiembrie 29, 2012 la 10:48

  Păi, deh, fu bun când veni cu pleașca. Acu` poa` să plece, numa` să rămână lotu` și visele la titlu, cupă etc… 😆

 57. 59 Ovidiu
  Noiembrie 29, 2012 la 12:57

  o mica pledoarie pentru F1, duelul senzational intre Schumi si Kimi, in ultima etapa de F1, cand cei doi si-au „impletit” masinile intr-o sicana a circuitului Interlagos:

 58. Noiembrie 29, 2012 la 17:48

  @Ovidiu
  Sper tare! Dar eu m-am cam enervat ca voiam sa castige Alonso titlul. 😛

  @Jalabert
  Nu stiu daca ai citit ce am scris zilele trecute, asa ca pun si-aici faza asta cu consilierul pe siguranta nationala al lui Basea:

  :)))))))))))))))))))))))))

 59. 61 jalabert
  Noiembrie 29, 2012 la 18:02

  haha. genial! dar oricum mai putin penibil decat cacarau din isaccea! 🙂

  ma pis pe alonso si toti cacatii aia cu basini in cap. aroganta, neamprostie si spume specifice in mod normal boromanilor. vettel a fost mereu fair play, nu a intrat in jocul murdar al piticului tiganos si l-a pisat cu tot cu smenurile astora din penultima etapa. jegul spaniol e frustrat fiindca a fost pisat ca in urma cu 2 ani. si asta desi a avut un noroc teribil cu accidentul lui vettel de la inceputul cursei si cu tembelul ala de hockenheimberg (sau cum il cheama), care l-a scos din cursa pe ciorex ala „englez”, alonso castigand astfel dintr-un foc 2 locuri pe care nu le-ar fi castigat niciodata „pe teren”. asadar, UE alonso! un jeg, o mizerie gen murinio sau real muiedrid a formulei unu!

  taurii au mictionat toreadorul! hahaha!

 60. 62 jalabert
  Noiembrie 29, 2012 la 18:03

  iar acum cica au umblat cu miloaga in stilul tiganesc als cimitirenilor de langa sine. hahaha. normal ca au fost trimisi rrapid la plimbare. poate ajuta o fuga la FARE …

 61. Noiembrie 29, 2012 la 18:27

  Apropo de cimitire, ia de-aici:

  :))))))))))))))))))))

 62. Noiembrie 29, 2012 la 22:15

  Bai, Oache, inca-mi miros degetele dupa intalnirea cu o anumita doamna. :)))))))))))))))))))))

 63. Noiembrie 30, 2012 la 00:07

  Oh, yeah!
  Daca nu ma suna oache mai devreme uitam cu desavarsire ca joaca Raped.

 64. 66 Ovidiu
  Noiembrie 30, 2012 la 00:28

  Vali a stins lumina in Giulest!i Bravo!!!

 65. Noiembrie 30, 2012 la 02:57

  Alaturi de rapidisti, doresc si eu sa-i urez nentului Toshiro LA MULTI ANI! 🙂

 66. Noiembrie 30, 2012 la 08:26

  Nu-s foarte convins ca-l cheama Andrei, dar daca da atunci LMA si dinspre mine! 😉

 67. Noiembrie 30, 2012 la 14:04

  Dawson, crede-ma, il cheama Mark Twain. 😉

 68. Noiembrie 30, 2012 la 14:54

  LOL!
  Nu-l cheama Mark Twain, dar am vorbit mai devreme cu el si putem sa-i uram LMA. 😉

 69. 71 jeromelebanner
  Noiembrie 30, 2012 la 17:39

  Feliz aniversario y feliz santo, Sam uel clemens (nu stiu ce=l apuca pe lari cu mark twain, sa ne explice cine e stimabilul). iti doresc sanatate.
  tiranului cu kelie sa i se prelungeasca mandatul cu inca 5 ani dupa greva foamei si a setei pe care dauson o va tine in fatza palatului cotroceni.

  steaua sa fie medaliata, bronz in grupa euroapa click si bronz in campionat, rapidul sa ajunga direct in cempionz lig, alaturi de astra

 70. Noiembrie 30, 2012 la 17:49

  Buey, Geroame, tocmai ma gandeam la tine sa-ti dau un link, dar m-ai enervat. Cum adica sa i se prelungeasca aluia mandatul??? Constitutional si-l termina in 2014. Hai, e de-ajuns!

  Bine, treaca de la mine:
  http://www.icr.ro/bucuresti/anunturi/concurs-pentru-ocuparea-unor-posturi-la-institutele-culturale-romane-din-strainatate.html

 71. 73 Ovidiu
  Noiembrie 30, 2012 la 18:10

  La multi ani, Toshiro! La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

 72. 74 Sam Murray
  Noiembrie 30, 2012 la 18:49

  Vă mulțumesc tuturor pentru urări, frumos din partea voastră că v-ați gândit la mine.
  După prima rundă, pe care am trecut-o cu succes, cu bunătați udate pe măsură, nu sunt KO și pot să rezist și la a doua. Necazul e că, mai mult ca sigur, n-o să pot urmări noua victorie a Stelei…
  No problem, or da-o și în reluare…

  Bre, am mai spus-o, omenirea serbează trei personalități născute pe 30 noiembrie – Mark Twain (Samuel Clemens), Winston Churchill și, cu voia Dvs., ultimul pe listă 😉 Sam Murray, aka Toshiro. Ah, dacă s-ar fi născut și Caragiale pe 30 noiembrie, ar fi fost ideal…

 73. Noiembrie 30, 2012 la 20:53

  Sa ne traiesti, nene Tosh!

  Vezi, bre, Dawson, ca-l cheama Twain… ceva? 😀

 74. Noiembrie 30, 2012 la 21:32

  Da, bre, chapeau! 😉

 75. 77 tzucudean
  Noiembrie 30, 2012 la 21:37

  la multi ani, sam!

 76. 78 Shab
  Decembrie 1, 2012 la 00:06

  La multi ani!! Ti-au facut si baietii un cadou frumos 😉

 77. 79 jeromelebanner
  Decembrie 1, 2012 la 19:03

  Dauson, eu credeam ca te-ai suparat ca te puneam sa faci greva setei

 78. 80 RG
  Decembrie 1, 2012 la 23:41

  La multi ani tuturor romanilor! Hai si saliceanului… 🙂 Toate cele bune, cu sanatate si belsug. EIUM PCR, pardon, PSDR, ba nu PSD, aaa.. USL.

 79. Decembrie 2, 2012 la 03:13

  Cata lipsa de cultura politica sa pui botul la vrajeala tupeista a mizeriilor basiste! Macar daca s-ar fi intamplat toate cele acum vreo 200 de ani prin partea cealalta a Globului, dar asa…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: