13
Noi
12

MR. FILIP`S OPUS


Lumea fotbalului se agită nevoie-mare după sentințele date  ieri. N-aveam de gând să mă opresc asupra procesului, vroiam să aștept să se termine apelurile și mai știu eu ce întoarceri de verdicte.  Că am mai văzut noi răsturnări spectaculoase…

Iată, însă, că freneticul dottore Umple-cearceaf, șpețialist în toate cele, a simțit nevoia să mai lase un damf de cocleală puturoasă. Oți fi crezând că e f`un corsican în sevraj, din ăia cu crucea vișinie pe burtă. Nu, bre, epochimenu` se lăfăie pe fostul site al suporterilor steliști, transformat în S.A. Adică Sturmabteilung…  Împotriva celui ce-a întinat mărețele idealuri pindene. Nemaiajungându-i  spațiul pus la dispoziție cu generozitate de fcsteaua.ro, dalbul Gandalf concluzionează:  ”Astia de la Steaua au cazierul mai lung decat toata galeria lu` Rapeed. Deh, clubul Armatei, club serios, cu tinuta, cu demnitate. Conteaza doar fotbalu`… Mizeriile dreaqu! Spre celula 24!

După cum se vede, un stelist pur și dur… Cum se simte mereu dator să ne împărtășească din filozofia lui infailibilă, el mai postează câte-o cujetare, care ajunge la ”trash”. Invariabil. De data asta, însă, merita să vă fac cunoscute rândurile izvorâte din puțul gândirii(?!?) sale…

Reclame

6 Responses to “MR. FILIP`S OPUS”


 1. 1 Lucky
  Noiembrie 13, 2012 la 13:10

  Poi sa vedem, domnu` Tosh – sunt sau nu sunt niste mizerii:

  1) Presedintele executiv este fost informator de Securitate.
  2) Manager general condamnat pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave; trebuia declarat persona non-grata in sportul romanesc atunci cand a lovit un suporter in vazul a sute de mii.
  3) Creditor urmarit pentru inselaciune, sechestrare de persoane, infractiuni cu violenta, falsuri in acte, dare de mita, spalare de bani, infractiuni la regimul fiscal si vamal, favorizarea infractorului, spalare de bani, deturnare de fonduri, coruptie.
  4) Presedinte CA urmarit pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, favorizarea infractorului, tainuire, asociere in vederea comiterii de infractiuni.
  5) Liderul galeriei condamnat pentru aderarea la activitati de crima organizata.
  6) Antrenor urmarit de justitia germana penrtru implicare in mafia pariurilor, suspectat in Bulgaria si Romania de acelasi gen de activitati.

  In fine… fiecare liber sa se raporteze cum considera la chestiile astea, penibilul nu poate fi ascuns. Situatia e atat de evidenta, incat nici nu mai insist.

  P.S. Te rog sa ai bunul-simt si sa nu cenzurezi aceasta explicatie.

 2. 2 Sam Murray
  Noiembrie 13, 2012 la 14:50

  Bre, ăsta se ține ca râia…
  Să-l mai las și de data asta. Vorba aia, fiecare pasăre pe limba ei piere… Ce nu pricep e cum ditai dottorele nu face distincția între a acuza/a urmări și a găsi vinovat/ a condamna. Și-a găsit pe cin` să aburească…

 3. 3 Cartman
  Noiembrie 13, 2012 la 19:30

  Pai mimi o fost condamnat, nu? Sau imi scapa mie ceva?

 4. 4 Sam Murray
  Noiembrie 14, 2012 la 10:52

  Nu-ți scapă decât faptul că nu e vorba de o condamnare finală. Se poate face recurs, așa cum s-a făcut și după ce pungașii fuseseră achitați cu ceva vreme în urmă.
  A, și ar mai fi ceva. Îți scapă faptul că dottore amestecă într-un talmeș-balmeș caracteristic frânturi reale cu obsesiile lui permanente…

  Ceea ce nu înseamnă că nu mi-aș dori să scăpăm câțiva ani de unii dintre ăia. Eventual să se împartă cei 40 de ani doar la doi – la verii panglicarului… 😉 Dar, deh, nu e după cum vrem noi, justiția își va spune cuvântul, nu?

 5. 5 Shab
  Noiembrie 14, 2012 la 12:45

  Oricum, Gremlin, sau cum isi mai zice Pindeanul, cam vorbeste singur pe site-ul ala. O mana de retarzi au reusit sa transforme site-ul suporterilor stelisti intr-o cloaca infecta care acum, de cand cu trupa lui Reghe, isi da (in sfarsit) duhul. Acum au mai ramas vreo 3-4 dobitoci care scheauna a paguba, dar incet-incet dispar si ei.

 6. 6 Sam Murray
  Noiembrie 14, 2012 la 14:05

  Shab, Shab, ai ajuns și tu o oaie… Ai trădat înaltele idealuri… Slugă la Palat ai să ajungi! Acuma, cât mai e timp, dă fuga pe site-ul pindeanului și conspectează ”Decăderea(1/3)”. Semn că mai urmează două părți la fel de captivante… 😆


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: