08
Noi
12

EȘECUL LUI BERLUSCONI


FARMECUL VIEȚII DE SUB POD

Nu credeam că Geambașu, cu mutra lui pleoștită și agasant de superior-critică , va avea puterea să observe ceea ce  e evident pentru toată lumea. Și totuși, iată ce citesc azi în GSP: ”Astăzi şi mîine şi, probabil, şi poimîine toată lumea te întreabă de Steaua. Cîteodată, mai rar, despre Dinamo. Cu reproş… Dar de Rapid?!” Numai că, probabil, s-a speriat și el de acest mare adevăr, așa că găsește iesplicația:  ”Asta a reuşit George Copos… Decăderea Rapidului, anemierea lui mediatică, înstrăinarea de suporteri, de publicul consumator de fotbal.

Dar, oare Copos e de vină pentru jocul  fără chichirez al vedetelor plătite dublu, chiar triplu față de cei de la Steaua? Copos antrenează panaramele care se agită fără rost pe ”iarba fermecată” și pe orice alt stadion? Oare Copos îi mână-n luptă pe corsicanii ce lasă amintiri de neșters pe oriunde trec, de unde și porecla de care nu pot scăpa? De ce ar fi Copos obligat să susțină cu bani mulți o adunătură de figuranți, din ce în ce mai mult după chipul și asemănarea hoardei ce infectează orice stadion pe care ajunge? Bietul utecist de seamă năpârlit și promotor al capitalismului multilateral dezvoltat s-a săturat… Nu-l mai ține punga, nu-l mai țin nervii când se vede porcăit de toți diliii exaltați din peluzele ruinei de sub pod… Și vrea să scape. Dar cine să-l scape? Cine să riște să pățească tot ce a pățit Berlusconi din Giulești? Păi, bre, să scapi de gloaba aia vișinie e nevoie de un geambaș adevărat, priceput, nu de unul la vederea căruia ți se face gura pungă. Unul care să observe că, în nici 20 de ani ai ”cofetarului”, Rapidul, cu aceleași mijloacele specifice pe care le punea în cârca primei iubiri a lui Ghiță din Ghilești, a obținut mai mult decât în cele 7 decenii precedente…

Nu, domnule Geambașu, nu Copos a dus Rapidul în anonimat. Rapidiștii înșiși, hoarda corsicană, au reușit să readucă Rapidul acolo de unde a fost preluat de fostul Berlusconi din Giulești. Visul de mărire s-a sfârșit. Acceptați realitatea! Și rămâne cum am stabilit: ”E groasă!”… Astăzi şi mîine şi, cu siguranță, şi poimîine toată lumea te întreabă de Steaua. Doar de Steaua…

Anunțuri

7 Responses to “EȘECUL LUI BERLUSCONI”


 1. 1 Keitel
  Noiembrie 8, 2012 la 15:59

  nu inteleg de ce sunt suparati tiganii! ce conteaza pentru ei rezultatele? nu asa caraie de cand e lumea? sau avem de-a face cu una din multele ipocrizii subpodare? 😉

 2. 2 Sam Murray
  Noiembrie 8, 2012 la 16:10

  Jawohl, Herr Generalfeldmarschall! Rezultatele nu contează, așa e, da` unde-s barele-alea frumoase, la care-s meșteri rapidiștii? Și pe-alea le-o fi luat Copos… 😦

 3. 3 Sam Murray
  Noiembrie 8, 2012 la 16:25

  Gata, bre, au găsit corsicanii soluția!!!

  noi
  1 milion rapidisti x 50E = 50 mil. E

  nu?

  Un milion… 😀 Eu v-am zis că-s clonați… 😆 😆 😆

 4. 4 Shab
  Noiembrie 8, 2012 la 20:57

  Pai nu au calculat femeile, batranii si copiii. Ca altfel erau vreo 10 milioane, pe putin.

 5. 5 RG
  Noiembrie 12, 2012 la 13:06

  Stim ca ai o ura viscerala pe suporterii rapidisti si ai arata cu degetul spre ei si daca ai fi intrebat cine e vinovat pentru disparitia dinozaurilor, dar nu trebuie sa deformezi realitatea.

  Mizeria in care se afla echipele de fotbal din Romania li se datoreaza exclusiv conducatorilor cluburilor si a celor de la federatie. Matale nu ai mai fost pe stadion, dar suporterii de oriunde sunt inca oameni normali, si da, se intampla sa fie printre ei si unii zanateci care sa arunce cu bricheta, sa sara in teren sa bata portari belgieni cu papucul sau fundasi stelisti cu rozeta. Dar nu ei au bagat in rahat Rapidul, Craiova, Timisoara, Farul, samd. Ci Copos, Mititelu, Iancu, Bosanceanu, samd.

  A, da, suporterii poate au contribuit prin naivitatea lor, ca n-au actionat cand a trebuit, ca au acceptat niste impostori.

  Sa nu fim ipocriti, acum cativa ani si Steaua se zbatea ca o musca fara cap, se inchideau academii, sectii de management si marketing, se faceau proteste, stadionul era lasat in paragina, cresteau brazi printre scaune. Dar nu cred ca din vina suporterilor.

  E trist ca la varsta dumitale mai ai impresia ca G. Copos si Gigi Becali baga bani in cluburi din buzunarul lor. Cred ca ai fi foarte revoltat sa afli ca ei indatoreaza cluburile catre firmele lor iar banii de pe transferuri, bilete, televizari ajung in buzunarele lor. Defapt, mai bine nu-ti mai zic nimic, importante sunt cupele si florile si dansul pe Maybach.

  Ca tot vorbim de ipocrizie, oache, ce mai face SUD-ul? Canta la indicatiile lui Meme? Da’ protestele alea? VPM-urile care au murdarit statiile de autobuz? Da’ daca erati pe 8 si nu pe locul 1?

 6. 6 Sam Murray
  Noiembrie 12, 2012 la 14:09

  RG, ție-ți scapă esențialul…
  Eu sunt incapabil să urăsc pe cineva. ”Ura viscerală față de suporterii rapidiști” e doar o bășcălie permanentă. Nici n-are cum să fie altceva, atâta vreme cât legendele mincinoase cu care vă amăgiți stârnesc hohote de râs oricui le aude. Păi, dacă ar fi vorba de ură, ar trebui să fac spume la câte tembelisme citesc și aud dinspre Giulești. Citește-i prostiile lui Haltona și ai să vezi cum e cu ura. Recitește hanalizele de pe forumul vostru și abia după aia putem discuta de ură.
  Oricum, viața ar fi mult mai tristă fără comicăria corsicană. 😆 Bara aia frumoasă de care pomeniți mereu, aia e ipocrizie, bre… Că altfel, o cupă, un titlu, ceva mai de Doamne ajută, le-ați serba mai ceva ca Anul Nou. Sau ai uitat de odele și imnurile închinate lui Berlusconi din Giulești, după treij` doi dă ani? Berlusconi, bre, ăsta pe care-l vreți acum plecat… 😉

 7. 7 jalabert
  Noiembrie 12, 2012 la 15:41

  rg, daca ai urmari discutiile pe fcsteaua (ceea ce probabil mai faci din cand in cand …) ai stii ca multi care reprezinta azi sudul nu sunt aceiasi care au reprezentat ani buni ultimul bastion in lupta impotriva ciobanului, in timp ce prostimea ii fluiera si venea cu chestii gen „da’ cine altcineva sa bage bani la echipa, desteptilor?”. iar pentu unii reintorsi explicatia cred ca e foarte simpla: ei considera fenomenul ultras ceva maret si nu pot fara a flutura steaguri, a picta bannere, a merge in deplasari samd. este si acesta un punct de vedere.

  cele de mai sus sunt parerea mea. mai multe sa spuna cei de la sud. eu, nefiind membru, nu am dreptul sa vorbesc in numele lor.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

Comentarii recente

Ovidiu pe PLAY-OFF 2
Temistocle Popa pe GREA E VIAȚA DE SULTAN…
X Ray pe PLAY-OFF 2
Unlucky pe GREA E VIAȚA DE SULTAN…
X Ray pe PLAY-OFF 2

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: