21
Aug
12

AM ÎNVINS, HĂ-HĂ-HĂ…


 

Uite-așa un morcov am avut…

Fraţilor! După lupte seculare, care au durat aproape patru săptămâni, iată visul nostru realizat! Ce eram acuma câtva timp, cu interimaru` la Cotroceni? Am luptat şi am progresat: ieri obscuritate, azi lumină! Ieri bigotismul, azi liber-pansismul! Ieri întristarea, azi veselia!… Iată avantajele progresului! Iată binefacerile unui sistem constituţional!

Muzica! Muzica!

P.S. Repet ceea ce scriam acum două săptămâni: ”prin fuga de pe câmpul de bătaie, Băsescu a câștigat. Corect, în opinia CCR. Umilitor, după părerea mea…”

Reclame

35 Responses to “AM ÎNVINS, HĂ-HĂ-HĂ…”


 1. 1 Ieoropa Liberă
  August 21, 2012 la 13:23

  Luaţi-l încet pe Dawson. Pregătiţi-l de veste cu multă băgare de seamă, să nu facă vreun gest necugetat.

 2. August 21, 2012 la 15:15

  LOL, se-anunta vremuri interesante, din pacate.

 3. 3 Cartman
  August 21, 2012 la 15:21

  Eh, tot raul spre bine: inca il mai aveti pe Vanghelie… 🙂

 4. 4 Sam Murray
  August 21, 2012 la 15:23

  Vremuri interesante?… O să avem parte de bâlci, în continuare. Iar au scos capu` croncănitorii de serviciu – Boc, MRU, Macovei, Toader… Abia aștept umflările în pene ale lui Cezar Preda, Boureanu, Cotoi și, mai ales, Canacheu… 😆

 5. August 21, 2012 la 15:29

  Numai unu’ si-unu’ cei pe care i-ai enumerat, Tosh. Puscariabili plini de tupeu. In mod normal ar trebui sa-nceapa revoltele populare, dar lehamitea generalizata pare mai puternica.

 6. 6 Sam Murray
  August 21, 2012 la 15:31

  Bre, Dawson, le ziceam amicilor că singurul gest onorabil al celor de la CCR ar fi fost să boicoteze votul… 😆 Ar fi rămas în istorie!

 7. August 21, 2012 la 15:45

  Glumim noi, dar sa vezi cum ies din gaurile de sarpe pe unde s-au ascuns toti sfertodoctii astia pe care avem noi boala de vreo 20 de ani incoace. Ce-au fost ei impertinenti pana acum, sa vezi de-acum tupeu pe capul lor! S-au dus pulii si firavele reforme incercate de USL – si initiate in mare parte de PNL. Urmeaza, probabil, o rupere la nivel USL, pentru ca PSD vrea coabitarea cu Basexu, PNL nu, evident. Poate s-o gasi dreq un lunetist sa-l rezolve pe dement, desi ar fi pacat sa-l scoatem si martir acum. 😆

 8. 8 Sam Murray
  August 21, 2012 la 15:56

  Vrem, nu vrem, coabitare va exista. Adică Băse va rânji, iar ceilalți îl vor trata cu sictir. Nu te grăbi să acuzi PSD, cred că ăia pregătesc o bombă, că prea întârzie cu reacțiile…
  Ruperea (eu i-aș zice despărțirea) va avea loc după alegerile din toamnă, deși – după mine – ar trebui ca alianța să reziste până în 2014, când, în sfârșit, o să scăpăm de B., chiar și fără lunetist. Mai caraghioși sunt PDL-iștii, care, văzând că nu mai reprezintă nimic, tot o țin langa cu ”cooperarea cu toate forțele politice”…

 9. 9 Cartman
  August 21, 2012 la 15:57

  Oare o sa se tina Antonescu de cuvant??? 🙂

 10. 10 Sam Murray
  August 21, 2012 la 16:00

  Vorbești de ieșire din viața politică? Ar fi prost. Pentru că, prin boicotarea votului, s-a falsificat din start rezultatul…

 11. August 21, 2012 la 16:00

  Acuz PSD pentru ca duda asta trebuia transata imediat dupa suspendare prin clarificarea fazei cu listele electorale permanente: avansai numarul real de 15-16 milioane, iar boicotul ar fi fost un fiasco, cu tot acel cvorum cretin. Si gata! Dar, nu, ai n-au vazut nici o problema in posibilitatea coabitarii cu Basexu – ei oricum ramaneau la guvernare.

 12. 12 Sam Murray
  August 21, 2012 la 16:05

  Cheia referendumului a fost șmecheria lui Băse, care întâi a chemat lumea la vot, ca apoi s-o cârmească. Deh, marinar experimentat…

 13. 13 Ieoropa Liberă
  August 21, 2012 la 16:38

  Lui Mirelle Mathieu i se potriveşte o vorbă de-a lui Ilie Galerie: „Stimată doamnă, vă rugăm să nu fiţi coardă”. Cât de jigodie s-a dovedit a fi Băsescu, n-a ajuns la gradul de licheism în stare pură al cuplului tragico-comic Ponta-Antonescu. Hoţi înăscuţi, mincinoşi patologici, laşi ancestrali, şi curve pe de-asupra. Băsescu te făcea golăneşte, mai dosit, ăştia vor să te facă pe faţă, n-au frică de nimic, sunt capabili de orice. Orice poziţionare partinică e mai mult decât imbecilă.

 14. August 21, 2012 la 16:53

  Bai, trebuie sa fii chiar imbecil sa crezi ce zici tu, Ioropo, …

 15. 15 Ieoropa Liberă
  August 21, 2012 la 17:27

  De ce vă inervaţi, stimate domn? Epitetele nu-şi au locul într-o dezbatere civilizată, bazată pe argumente. De ce nu faceţi minime eforturi să vă ridicaţi peste substantivele comune dumneavoastră – pişat, mormânt, mă-ta?! :mrgreen:

  Domnul Crin Antonescu a declarat cu guriţa lui – din proprie iniţiativă şi neforţat de nimeni şi nimic -, că se retrage nu doar din politică, dar chiar şi din viaţa publică, dacă Băsescu revine la Cotroceni.

  Acum se face că plouă. Nu a explicat, nu a retras, nu a minimalizat, nu a atacat, nimic. Pur şi simplu se face că plouă. Nu e ceva minor, e ceva fundamental.

  Plecând de la modul în care se raportează la o chestiune absolut FUNDAMENTALĂ, îmi închipui cum se raportează la toate celelalte. La fel şi puşlamaua de Victoraş, o haimana la fel de mare. Cine se aliniează în spatele ăstora e mai distrus decât ăia care au susţinut şi susţin jegurile portocalii.

 16. 16 Sam Murray
  August 21, 2012 la 18:07

  D, poate reușești să folosești cuvinte potrivite unui dialog cu un ditai dottore…. Prezența lui aici e o dovadă că avem și noi Haltonele noastre. Probabil că-l iestenuiază munca și d-aia n-are timp să citească decât pe sărite. El doar scrie. Și sare grațios de la GgB la ”cuplul tragico-comic Ponta-Antonescu. Hoţi înăscuţi, mincinoşi patologici, laşi ancestrali, şi curve pe de-asupra...” Ca să afirme fără să clipească despre… Mireille Mathieu: ”Nu a explicat, nu a retras, nu a minimalizat, nu a atacat, nimic. Pur şi simplu se face că plouă.” Păi, să-i dăm de citit…

  Declaratiile lui Crin Antonescu:
  … vom respecta hotarirea Curtii…
  – Socotim aceasta hotarire nedreapta, pentru ca ignora votul a 8,5 milioane de cetateni, ignora de fapt o majoritate reala a cetatenilor care ar fi trebuit sa constituie cvorumul…
  – chiar daca Basescu va redeveni legal presedintele Romaniei, pentru noi Traian Basescu este un presedinte ilegitim pe care politic nu il recunoastem…pentru ca avem de ales intre a-l recunoaste si a recunoaste decizia cetatenilor romani.
  – am spus limpede in Parlament ca daca Basescu nu va fi demis ma voi retrage. Spun azi clar: Nu ma retrag din politica pentru ca Basescu a fost demis pe fond.
  – Ramin in serviciul oamenilor care si-au spus cuvintul in mod coplesitor. Eu imi voi relua activitatea politica in calitate de presedinte al PNL si copresedinte USL.
  – Nu vad nici o legatura intre demisia de 5 minute a lui Basescu si declaratia mea. Daca mi-e teama? Daca mi-ar fi teama, ar trebui sa ma lasd e politica la capatul fiecarei zile in care vad tone de calomnii in presa dedicata si finantata de Basescu. Nu raspund in fata presei lui Basescu, ci in fata oamenilor care si-au pus speranta in mine. Eu nu fug in fata tuturor combinatiilor de putere pe care Basescu le face… Cum as putea pleca cind Monica Macovei anunta public lista oamenilor politici care ar trebui arestati? Astept Parchetul-partid sa ma aresteze pe mine si pe toti cei care sintem in slujba acestor oameni.
  – Basescu nu isi va da demisia, propaganda sa va continua sa minta… Povestea cu economia afectata de suspendarea lui Basescu nu o inghitim. Economia a fost pusa pe butuci de guvernarile de sub Basescu.

  Și, pentru tine, despre ceea ce discutasem mai devreme:

  Mentinerea USL nici nu trebuie pusa in discutie. Toti trebuie sa ne unim eforturile pentru a lupta democratic in continuare impotriva regimului Traian Basescu… PNL, USL, eu, Victor Ponta nu sintem dezamagiti, nu ne permitem sa ne fie lehamite. Vom lupta pina la capat si vom elibera tara de Basescu.

 17. August 21, 2012 la 18:21

  Da-l in gatii ma-sii de oligofren – trebuia sa-l prind eu sa-l bat cu ceva timp in urma, dar m-a calmat un amic. Bai, ce boala am pe cocalarii astia imputiti!

 18. 18 Ieoropa Liberă
  August 21, 2012 la 19:46

  😆 Sunteţi daţi dracu`, urmaşii lui Ilici, una-două, hop cu bătaia.

  „Am spus limpede in Parlament ca daca Basescu nu va fi demis ma voi retrage.

  Spun azi clar: Nu ma retrag din politica pentru ca Basescu a fost demis pe fond.”

  :mrgreeen: :mrgreen: :mrgreen:

  Nu vă e puţin ruşine? Măcar puţin, cât de puţin. Între ăsta şi Coana Miţa nu-i nicio diferenţă, pe fond. Absolut niciuna! Aşijderi între susţinătorii celor două panarame.

  Nu trebuia să se expună din start cu o asemenea miză colosală, pe care singur, inutil, şi-a ridicat-o. Se întrevedeau foarte clar toate piedicile care se ridicau împotriva atingerii rezultatului scontat. Dar, odată ce a făcut-o, trebuia să-şi asume tot ce decurge din asta, onorabil, adică normal – prin respectarea cuvântului.

  Cum a făcut, spre exemplu, un model de demnitate şi bărbăţie al ultimilor 22 de ani, Mona Muscă, chiar dacă infinit mai puţin culpabilă faţă de Crinuţ. A fost găsită cu trei vorbe (care, pe fond, nu însemnau absolut nimic), femeia a dispărut din viaţa publică şi nu s-a mai întors niciodată, fără să-şi găsesacă scuze penibile, ruşinoase pe orice neutru. A dispărut definitiv!

  Prin ce a făcut, Antonescu a ridicat noi standarde privind neseriozitatea, minciuna, lipsa de scrupule şi demagogia. De acum încolo, te poţi accepta la orice de la haitele usl-iste. Ăştia sunt gangsteri, domnule!

 19. 20 Ovidiu
  August 22, 2012 la 09:30

  ce mai freamat, ce mai zbucium! 😀
  vorba lu’ Dawson, CCR s-a p… pe, probabil 😀 , cel mai consistent vot al romanilor de la revolutie incoace. asta e, daca-i ordin, de la mama UE, cu placere. totusi, intoarcerea limbricului la palat are si parti bune. daca USL ar fi avut si presedintia pana la alegeri, risca o scadere de popularitate pana la alegeri. acum, dupa sfidarea nerusinata de care am avut parte, probabil ca USL va avea la nivelul parlamentului cam acelasi procent pe care l-a avut demiterea chiorului la referendum. ar mai fi fost un lucru bun, dar inteleg ca Antonescu s-a sucit si nu se mai retrage. io nu pricep de ce USL ni-l propune ca presedinte. omu’ e un narcisist fara leac, ne-am face de ras cu un astfel de presedinte.

  PS bey, Mona Musca era pasiunea secreta a Chiorului, al nostru, bre, nu ala repus in functie de CCR.

 20. 21 Anto
  August 22, 2012 la 09:52

  Cred ca ai incurcat… monele. Eu stiam ca Monica Macovei era pasiunea lui Gica Chioru. Inca o data, pacat ca nu mai e TS… Acum puteam verifica. 😀

 21. 22 Ovidiu
  August 22, 2012 la 09:58

  cred ca ai dreptate…

 22. 23 Ieoropa Liberă
  August 22, 2012 la 10:47

  Ovidiu, USL se erodează singură, pentru simplul motiv că, odată cu trecerea timpului, lumea are ocazia să vadă ce înseamnă, ce sunt şi ce vor.
  Stai liniştit, o să aibă grijă ăştia gen Ponta, Antonescu, Şova, Chiriac, SR Stănescu, Mircea Badea, Mircea Deaconu şamd, ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră, artistul Dawson, să-i erodeze neîncetat,
  Prin ce atitudine bolşevică, de căcat, au ei şi susţinătorii lor, au ajuns să radicalizeze şi neutrii, şi să stopeze drumul pe tobogan al PDL.

 23. August 22, 2012 la 11:27

  Pentru ceilalti, adica oamenii normali care scriu pe-aici.
  Buey, Gicuta era lulea dupa Miruna, ii facuse parca si topic special. Faza misto e ca, desi mai tarziu decat ar fi trebuit, i-a tras o teapa si aia de zile mari: a venit la noi. 😀

 24. August 22, 2012 la 11:50

  Excelent articol de Zoe Petre:
  http://wwwzoepetre.blogspot.ro/2012/08/romania-mare-20.html

  Exact din genul de care vorbeste doamna profesoara acolo fac parte si scarbele gen Filip Dottore asta sfertodoct tupeist!

 25. 26 Sam Murray
  August 22, 2012 la 12:15

  He-he! Anto are dreptate: Gicuță dedicase o odă Monicăi Macovei, nu știu după câte pahare i se păruse sexi. Și-a revenit la o privire mai… limpede. Cât despre Miruna, aici e altceva, chiar și acum arată trăznet.

 26. 27 Sam Murray
  August 22, 2012 la 12:19

  Am văzut un fragment din confruntarea Zoe Petre – Canacheu. Deh, când îl vezi pe unul ca ăsta, te ridici și pleci. Cine-a pus-o să-l asculte pe maimuțoi?

 27. August 22, 2012 la 12:49

  Maitre, pe vremea cand ii dedica el topic, lui ii placea si cum – si mai ales ce! – scrie tipa. 😉

  Cat despre Costica Canacheu, ala chiar e un personaj aparte – are momente cand seamana cu David Walliams in rol de cretin. 😀

 28. 29 Sam Murray
  August 22, 2012 la 12:51

  Chiar, pe unde i-o mai flutura peruca lui Gică?…

 29. August 22, 2012 la 12:57

  Nu stiu, bre, daca o vrea, reapare el. 😉

 30. 31 Cartman
  August 22, 2012 la 17:46

  Antonescu, Ponta si ai lor mi se par niste politicieni slinosi, libidinosi, niste manipulatori, genul de oameni care ” te fac din gura”. Antonescu s’a facut de cacat, nerespectindu’si promisiunea, si o sa’l traga in jos asta.

 31. August 22, 2012 la 18:35

  Ce-o sa ma termin de ris diseara la Badea, ca cica a zis cretinul ala de Danilet ca are centura neagra la karate si nu-i e frica de Ponta! 😆

  Altfel, respect pt. doamna asta:

  De nu m-oi da io cu republicanii in toamna, chit ca ma bate dna Manager, mare minune! 😀

 32. August 22, 2012 la 18:50

  A, inca ceva – e o tampenie asta cu promisiunea lui Crin. Omul a zis ca se retrage daca Basescu nu e demis. Basescu a fost demis cu 9-1. De ce s-ar retrage? A, ca in politica nu faci asemenea declaratii tembele, tocmai ca s-ar putea interpreta, e alta treaba. Dar razgandelile criminalului Basescu cu boicotul, masa verde, lasitatea?
  Iar aia cu Antonescu n-are fata de presedinte e chiar din putul gandirii. In comparatie cu cine, cu Basescu? Vorba lui Daniel – voi chiar vreti sa vorbim despre asta? 😆

 33. 34 Sam Murray
  August 24, 2012 la 12:27

  Uite, Dawson, știu că o să-ți placă:

  Despre Băsescu:
  Nu cred că un om care se bucură de credibilitate, singura personalitate politică la ora actuală la vârf în conducerea ţării, care se bucură de credibilitatea partenerilor externi să-şi dea demisia. Asta ar fi, poate, ultima cireaşă pe tortul amar al pierderii de credibilitate pentru România. Traian Băsescu îşi va relua atribuţiile şi va încerca să repare atât cât se mai poate din ceea ce în aceste luni a fost stricat efectiv în ceea ce priveşte credibilitatea României ca o ţară membră a NATO, membră a Uniunii Europene, capabilă să asigure ceea ce se cheamă statul de drept în România, care-i principalul atuu în orice relaţie pe care o avem cu aceste instituţii.”

  Despre Ponta și Antonescu:
  Declaraţiile belicoase ale lui Antonescu şi Ponta sunt declaraţii făcute la supărare, în primele 24 de ore. Eu cred că dânşii vor înţelege şi ar fi spre binele României să înţeleagă că trebuie să accepte coabitarea cu preşedintele Băsescu, iar preşedintele Băsescu a declarat înainte chiar de suspendare că el este dispus să coopereze cu aceştia şi practic, actele lui, desemnarea lui Ponta ca premier, dovedeşte acest lucru.”

  E clar că astea sunt spuse de un băsist. Surprinzător e, totuși, că a ajuns până aici. Nu de alta, dar nu e Boc, nici Udrea, nici Oltean, nici Boureanu, nici Cezar Preda, nici măcar Cotoi…

 34. August 24, 2012 la 16:37

  Da, Draga Stolo – asa sa-i ramana numele! 😆

  Culmea e ca se pare ca CCR a cam facut-o de oaie:
  http://www.cotidianul.ro/parlamentul-este-cel-care-poate-decide-ce-face-cu-basescu-192226/

  Nu stiu daca vor avea oo sa actioneze in sensul asta.

  Altfel, iata ce spune un prim sondaj de dupa hotararea CCR:

  http://www.cotidianul.ro/peste-60-la-suta-dintre-romani-nemultumiti-de-hotararea-ccr-192269/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


FCSB

”Gigi Becali a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua” – Ilie Dumitrescu

E echipa la care am crescut, am câştigat campionate şi am jucat finală Champions League. Pentru mine, asta este Steaua, care e acum din Liga 1. Nu s-a desfiinţat niciodată! Ce rost are să spunem că e altă echipa? A avut continuitate.” – Dan Petrescu

STEAUA, ROMANIA`S BRIGHT STAR

http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=1914834

Urmează..

AL 27-LEA, DESIGUR...

Ce fu, lună de lună

Despre ce-i vorba

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: